famfulin1976 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Ahoj. Dočetl jsem se tady, že někomu auto hlásí nedostatek ostřikovací kapaliny, ale mně to teda nehlásí nic a jednoduše su na suchu.. Jak to máte vy? Že by to bylo od výbavy Allure? Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 podle VIN se muzem podivat, zda mas vubec namontovane cidlo na nadrzce Citovat
rendyD Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Určite to je od výbavy.. Ani mne nikdy nič nehlási a ani nemá čo..nemam tam žiadne čidlo na výku.. Citovat
famfulin1976 Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 to ozzy56: fakt? děkuji, to by mě nenapadlo... Aha, takže čidlo by bylo vidět na víku? A vin poskytnu, jak se k autu dostanu. jen by mě to zajímalo... Citovat
Ferry Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 neni videt na vicku, cidlo je na nadrzce, pod naraznikem Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Většinou se čidlo montuje tam kde jsou ostřiky světel a xenony...... máš?? Citovat
stefano Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Pravdepodobne nemáš xenóny, nemáš ostrekovače, tak nemáš ani hlásenie nedostatku kvapaliny a aj nádržka je menšia asi 3 litre. Citovat
famfulin1976 Odesláno 5. leden 2013 Autor Odesláno 5. leden 2013 Tak tím se asi vysvětlilo. Nemám, nemám a nemám.. A mám třílitrovou. Supr rychlá práce. Díky pánové. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 To teda je, 21 storocie a clovek musi davat pozor, kolko ma vody v sotrekovacoch ....:myslim:myslim:myslim Citovat
rendyD Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 To teda je, 21 storocie a clovek musi davat pozor, kolko ma vody v sotrekovacoch ....:myslim:myslim:myslim Pozor davat nemusiš...ked sa ti minie voda motorček ta nato určite upozorni ,ked bude chrčat naprazdno:D Citovat
skuci Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 já sem to tu řešil před nějakou dobou... dokonce je to tak znatelný že ti chybí voda v odstřikovačích že to nelze přehlídnout... :-D Citovat
Ajap Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Mně to na 308 hlásí, to mě nenapadlo, že u 508 to nebude ve standardu. Je to dobrá věc, člověku se nestane, že by byl na suchu a nemusí někde potmě v dešti dolívat kapalinu. Nemám xenony, ale mám ostřiky světel. Citovat
pipistrel Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 mala otazka. pri akom stave v nadrzke to hlasi nedostatok? Citovat
Guest Džůny Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ajap: člověk který se o auto stará snad čas od času zkontroluje i stav provozních kapalin, ne? Chtít aby auto dělalo za člověka všechno, to není nic než pouhopouhá zdechlost... Proto jsou dneska auta plné elektronických pohlcovačů prdů, vyhřívaných čudlíků a senzorů počtu chlupů na řidičově pravé ruce... Citovat
rendyD Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 mala otazka. pri akom stave v nadrzke to hlasi nedostatok? u teba asi 2,2dcl Citovat
OK406 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Mám u své 406 originál ostřikovače světel, ale snímač hladiny kapaliny v ostřikovači jsem neměl. Takže jsem jej dodělal. Citovat
rendyD Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 asi preto že v roku 96 to Peugeot nerobil na počkanie [upravil dne 8/1/13 16:18 od rendyD] Citovat
pipistrel Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 rendyd to nebola otazka k mojmu autu ale ked sme v sekcii 508 tak k tomu modelu Citovat
rendyD Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 sorry ,myslel som že sa pytas na 207-ku,nejak som nezaregistroval že som v sekcii 508.. Neviem ako to ma 508 ale myslim že asi podobne ak ma motor 1,6.. Citovat
Ajap Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ajap: člověk který se o auto stará snad čas od času zkontroluje i stav provozních kapalin, ne? Chtít aby auto dělalo za člověka všechno, to není nic než pouhopouhá zdechlost... Proto jsou dneska auta plné elektronických pohlcovačů prdů, vyhřívaných čudlíků a senzorů počtu chlupů na řidičově pravé ruce... Ty jseš taky zdechlost, jak to mám asi zkontrolovat, když na nádržku není vůbec vidět? Podběh kvůli kontrole ostřikovačů fakt demontovat nebudu:papa Pipistrel: Člověče přesně nevím. Když to zařve, tak doleju cca 3 litry, celkový objem nádržky bude mezi 4 a 5 litry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.