Vlasťucha Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Nazdárek netušíte někdo kde nebo jak sehnat heslo na propojení rádia s founem přes blůů tůů? Nebo jak to obejít. Hlavně mi zase nepište ať se naučim s vyhledáváním. Už jsem to zkoušel a někak se nedaří.Jsem nu novej a tudíš nezkušenej. Se to taky musim někdy naučin. Dík:fnuk Citovat
Vlasťucha Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 No ještě ne nebyl pořádně čas, ale taky mě to napadlo. A netušíš kolik je pokusů? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 V navodu radia v manualu auta by mělo být uvedený, pokud není tak to bude něco jak piše ChouLu, přidam 1111 [upravil dne 3/1/13 13:40 od Radek Hurvajz] Citovat
Vlasťucha Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 No prostě to bude taková ta klasika- Pokus omyl. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 No pokud jsi hledal podle zadání Blůů Tůů tak ti toho asi moc nenašlo. Citovat
manster Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Rádio RNEG (Navi na SD kartě): menu telefon: search for phone: po nalezení tlf potvrdit, radio samo vygeneruje kod: zadat kod do tlf: sparovano: hotovo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.