Přejít na obsah

Vlasťucha

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Vlasťucha

  1. Nazdárek mám 406 v benzínu r,2001. Z ničeho nic začalo auto cukat, chcípat, netáhlo a nešlo přes 3000 otáček. Vyměnil jsem palivový filtr a na nějakou dobu se to srovnalo. Teď je to zase to samé akorát se už nerozjedu. Je to palivovým čerpadlem, nebo je to jinde? Žádná chyba mi nikde nesvítí. Díkes.
  2. Nazdárek mám 406 v benzínu r,2001. Z ničeho nic začalo auto cukat, chcípat, netáhlo a nešlo přes 3000 otáček. Vyměnil jsem palivový filtr a na nějakou dobu se to srovnalo. Teď je to zase to samé akorát se už nerozjedu. Je to palivovým čerpadlem, nebo je to jinde? Žádná chyba mi nikde nesvítí. Díkes.
  3. Nazdárek netušim jestli je to jen rozmar našeho miláčka, nebo je někde bota. Občas většinou když je mokro mi z ničeho nic při rozjezdu začne řvát přední parkáč problikne až do červenýho a zase ztichne. Občas to udělá když mě křižuje zepředu auto a já jsem už v pohybu,ale to je docela dost daleko. Ví někdo? Máv 807 r.v. 2009
  4. Vlasťucha

    Heslo na Blůů Tůů

    No prostě to bude taková ta klasika- Pokus omyl.
  5. Vlasťucha

    Heslo na Blůů Tůů

    No ještě ne nebyl pořádně čas, ale taky mě to napadlo. A netušíš kolik je pokusů?
  6. Nazdárek netušíte někdo kde nebo jak sehnat heslo na propojení rádia s founem přes blůů tůů? Nebo jak to obejít. Hlavně mi zase nepište ať se naučim s vyhledáváním. Už jsem to zkoušel a někak se nedaří.Jsem nu novej a tudíš nezkušenej. Se to taky musim někdy naučin. Dík:fnuk
  7. Vlasťucha

    senzor stěračů

    Aha jsem to ale trouba a co je toteda u zrcátka nahoře? To je teda asi na světla že jo?
  8. Vlasťucha

    senzor stěračů

    no to u jsem si všimnul, jen je mi divný že přes něj nejezdí stěrače jako to mam u 406.
  9. Vlasťucha

    senzor stěračů

    No kolega z práce má taky 807, ale 2006 a má ten samej problém.
  10. Vlasťucha

    senzor stěračů

    No špatně namontované sklo by muselo být asi už z výroby. Teda soudím jen podle orig. pískování skla.
  11. Nazdárek mám 807 r.v. 2009 a nějak nemůžu pochopit senzor stěračů. Po zapnutí se vrtí upně jak postřelenej a dělá si co chce. U 406 funguje tak jak má ale tady prostě fakt ne. Kde je chyba?
×
×
  • Vytvořit...