Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D:D:D:D:D:D:D

já se ale vůbec nebráním, aby probíhalo několik soutěží najednou, ráda ochutnám řízečky, prasátka, kachničky, utopence, hermoušky, atd atd....:mrk:mrk :mrk:mrk :mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Mám jiej návrh. Co kdyby jsme tam všichni přijeli Peugeotama? :mrk

Myslím,že tohle se povede docela dobře uskutečnit... :super

BTW: Pár členu muže přijet i jinejma značkama, je určitě neukamenujeme... Alespoň já určitě ne. ;);)

Odesláno
Původně zaslal: lampa

2 netopyrka: se divis, ja bych to ani nejed..... :D:D:D

zarad do souteze i utopence a treba se chytne vic lidi :D

utopence bych udelal, ale jsem ve francii a vratim se az pred srazem... ale muzu privezt neco mistniho, extra ulezeleho :myslim

Odesláno

Hermelin nakladam uz delsi dobu, uz jsem vychytal nejake drobnosti jak ho udelat co \"nejlepsi\" teda alespon pro mne nejlepsi, ale bohuzel Sebetov asi nejedu protoze v nedeli rano odjizdim na skoleni k nasim nemeckym sousedum, a vse se stihnout neda a tech km .

Ale mozna se nakonec rozhodnu ze prijedu takze bych nejaky Hermelin nalozil, na muj recept staci 5 dni zrat.

:super

Odesláno

Hele, Netopýrko, vzpomínáš si, jak to bylo, když si sháněla nějakýho sparingpartnera na návštěvu jiosté autovýstavky??? Jak dlouho to téma bylo mrtvé a kdy se začly ozývat první reakce??? Vyčkej času, Šebetov je až za dva týdny

Odesláno

...supr :super

jde spíš o to, že přes noc se ten hermouš těžko naloží/uloží/naservíruje :(

proto jsem se ozvala takhle v předstihu....

a když už mluvíš o té výstavě: nakonec jsem šla jen já a Driver - tímto mu chci vyjádřit poklonu za jeho odvahu :D

Odesláno

no tentokrát tě netopýrko asi zklamu, já pokud pojedu do Šebetova (ještě to nevím na 100%) tak se hlásím jako ochutnávač, ale vzorek nepřivezu, protože na tohle nejsem, mě to baví jíst :super ,ale nebaví mě se s tím patlat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...