Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a jak jsme byli radi ze si vezem prdel :D:D:D i v tom rambajzu :roll strejc jezdil dalkovej spoj s kloubem a jednou kdyz se vracel na zakladnu prazdnej utrhnul se mu zadek a zustal v talute bylo to i v tv ale to uz je snad sto let :D

[upravil dne 28/12/12 20:29 od dyno]

Odesláno

Tyhle autobusy se vyloženě bály kopců, proto bylo velice úsměvné, když je musel koupit i pražský dopravní podnik a jezdit s nimi třeba do Bohnic nebo kolem Motola - za nimi vidět nebylo a celá kolona jela nahoru 30.

Kamarádův táta dělal manipulačního řidiče na Řepích a minimálně 2x za dobu, co jsem se s kámošem znal, jeli pro busy do Maďarska a po ose do Prahy = výlet na týden + úplně krvavé ruce od neustálého řazení (městská verze měla \"pomalej\" zadek a letěla max. 70 km/h, tzn. ani na dálnici s tíém nesměli).

Odesláno

Jaaaj, ikarus to si pametam ako decko ale aj ako adolescent ked som mal frajerku v Kosiciach na Tahanovciach a tam jazdil na linke 11 z Tahanoviec cez mesto a koncil na Luniku IX. nechceli tam dat novy bus lebo by ho romaci vybyvali...

Odesláno

Rťáka s károu si taky matně pamatuju, jel jsem s tím někdy kolem roku 80 v Polsku a bylo mi v tom docela šoufl (víte, že ty vlečňáky vyráběl stejně jako autobusy polský Jelcz?)

Jsem ale přesvědčenej, že rozhodnutí RVHP o zabití

projektu bylo čistě účelově kvůli tomu, že rusové měli Ikarusy v oblibě a tak se prostě musely vytvořit podmínky jak s nima zaplevelit celej ost - blok.

[upravil dne 28/12/2012 23:51 od Medvěd]

Odesláno

Jako malej jsem jel několikrát autobusem s dlouhým čumákem, mělo to něco jako nozdry nad chladičem, asi nějaká Praga, ale nevim co to bylo a Google to nějak nenajde, asi mu davam blbý info k hledání, neví někdo co to bylo?

Odesláno
Tyhle autobusy se vyloženě bály kopců, proto bylo velice úsměvné, když je musel koupit i pražský dopravní podnik a jezdit s nimi třeba do Bohnic nebo kolem Motola - za nimi vidět nebylo a celá kolona jela nahoru 30.

Kamarádův táta dělal manipulačního řidiče na Řepích a minimálně 2x za dobu, co jsem se s kámošem znal, jeli pro busy do Maďarska a po ose do Prahy = výlet na týden + úplně krvavé ruce od neustálého řazení (městská verze měla \"pomalej\" zadek a letěla max. 70 km/h, tzn. ani na dálnici s tíém nesměli).

Já právě slyšel něco v opačném smyslu...

Že když se koupili kloubový Karosy, tak Ikarus byl nahoře (třeba na Proseku) rychleji než Karosa (většinou Karosu Ikarus předjel).

Vím to od nadšence, který by je přehnaně nevychvaloval...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...