Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je nás na clubu motorkářů?

Recommended Posts

Odesláno

@Pe.Tr přesně. Pokud bude moc zatmavená, stahnu ji méně, ale pokud je zatmavená málo, nic nenadělám. Pokusím se poptat, jesli nemají tmavší clonu. 

Četl jsem, že pokud použiji homologovanou folii tak ji mohu použít, ale raději bych to někomu svěřil. 

Odesláno

já se teda omlouvám, že tady lezu jako skůtrista 🙈, ale v helmě mám nějaký vyklápěcí protislunečný štít a mi vyhovuje, přitom levná přílba za cca 2500 Kč, značku z hlavy nevím

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 ale o tom už zde dobrou čtvrthodinku hovoříme, Mlho. 😁😁😁

Já tam ten štít mám také, ale je prostě málo tmavý a při jízdě proti slunku mhouřím oči a a je to velmi nepříjemné. Chtěl bych tmavší. Tak jsem se ptal, jestli někdo nemá osobní zkušenost s dodatečným přitmavením. 😉

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Dnes jsme byli spolu s @Schreek a @brixtr pojezdit Sosnu 😎 A stálo to za to! Díky boys! 

A jako bonus, cestou zpět nás policejní zásahovka 2x málem rozházela jednou po pangejtech a podruhé po kruháči.

No a kdybyste cestou sešeřelým údolím od Dubé na Mělník viděli přebíhat silnici 3 strakatá roztomile cupitající selátka (ťuťu ňuňu), pozor, je to past!! Ještě je tam čtvrté (svině jedno) a zákeřně čeká, až ho nebudete čekat 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...