Kovka Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Nazdárek.Mám problém s praskáním H7 snad každého půl roku.Může mi prosím někdo poradit?Pár příspěvků jsem už četl a koukam,že nejsem jediný.Ale přesto každá rada dobrá Citovat
Cinicman Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Achjo... a už zase... http://www.peugeot-club.com/forum/search.php Citovat
Drtikoll Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Kup si odporové vedení, dá se sehnat kolem 200 CZK a máš vystaráno! Jednoduše zapojíš do stávajícího obvodu (mezi patici a žárovku). U mě to funguje 100% a to kupuju obyčejné žárovky Citovat
celda1970 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Zdar.....když jsem auto kupoval tak byla v každé čočce jiná žárovka H1.....Osram silverstar a Noname.... proto mě nezarazilo že každá čočka svítí jinou intenzitou....ale já tam dal dnes H1 Osram NBR plus a jiná intenzita světla čoček zůstala....jedno svítí jak má dobíla s modrým nádechem a jedno prostě dožluta.... a když rožnu blinkry tak v tom co svítí dožluta blikač má i nepatrně menší intenzitu co v tom druhém.. prostě jako kdyby do světla šlo méně voltíků.....co vy na to...?????:myslim Citovat
MJSytic Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Že bez změření \"multimetrem\" to budou jen dohady :myslim Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Alebo to jedno svetlo uz bolo menene z ineho auta a uz nie je 100%. Citovat
celda1970 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Alebo to jedno svetlo uz bolo menene z ineho auta a uz nie je 100%. Tak to mě taky napadlo.....to jedno světlo vypadá lehce nověji(jsou ale oboje origo peugeot a se stejnými kody)....normálně si toho člověk nevšimne.... proměřím a okouknu..... na funkci (teda myslím rostlináře...:D) to vliv nemá a nezdá se mi při jízdě že by svítila jinak.. [upravil dne 1/11/13 17:15 od celda1970] Citovat
celda1970 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Jojo....tak jsem na to přišel..............světlo před řidičem bylo měněné .. má bělejší čočku a oranžovější blikač....a na boku vyraženo 2008.....světlo před spolujezdcem je původní s rokem 2007. Projel jsem to v čisté tmě a pro oči světla svítí stejně ale stejně potřebují seřídit jelikož levé řidičovo svítí výše něž spolujezdcovo a oslňuje protijedoucí auta...... Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Prosim vas kolko stoja nove original predne svetla? Na googli su same lacne fake a uz som raz take kupil a teraz kvoli tomu musim kupit original aby bol pokoj. Vopred dakujem. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 original jsou Valeo tak hledejale typuju ze 4 tis jedno Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 original jsou Valeo tak hledej ale typuju ze 4 tis jedno Dakujem, aspon som v obraze.. Citovat
Guest Pety Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 IMHO se vyplatí zeptat v autorizovaném servisu, na originál díly tam jsou slevy pro starší auta. Jinak pro přehled hledám ceny u Auto Kelly. Valeo na můj 307SW/2007 s H1+H7 a motorkem jsou tam cca za 5700. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 IMHO se vyplatí zeptat v autorizovaném servisu, na originál díly tam jsou slevy pro starší auta. Jinak pro přehled hledám ceny u Auto Kelly. Valeo na můj 307SW/2007 s H1+H7 a motorkem jsou tam cca za 5700. To je za kus? ak ano tak to je original, urcite ale ja som si vzdy myslel ze original je len znacka Peugeot. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 pro peugeot vybabi dily vzdy nejaka znackanapriklad DEPO jsou polacinapriklad svetla dela HELLA nebo Valeo (ale nemusi delat zrovna pro peugeoty) Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Tak aka znacka tam bola namontovana, ked sa tento typ vyrabal? Chcem tam uplny original, uz ziadny poliak alebo cinioschingpau.. Citovat
307rg Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Valeo tam bolo v prvovýrobe na 100% ale určite sa dávalo aj od iných výrobcov, už kvôli bezpečne plynulej výrobe je vždy viacero dodávateľov, v mojom prípade tam dávali valeo alebo automotive light (podľa SB a VIN čísla) Citovat
Míla72 Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Heeezky ... odbočím k tématu. Praskala mi levá H7. Docela častěji, než jednou za půl roku. Taky jsem si tu načetl, že když po startu zůstají ručičky palivoměru a teploty vody dole a skočí do prozní polohy po chvilce, bude na vině baterka. Nechal sem ji změřit technikem ve Vartě a měřák říkal 28%. Koupil jsem novou výměnným systemem a od tý doby nepraskla jediná a ručičky se drží v poloze i počas startu. Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Tak uz mam tie fajne Valeo ale, mam jasne smolu. Prisli poskodene, konkretne prave svetlo, horna uchytka odtrhnuta:( Míla72: Ja som raz dal do zadnych svetiel 10 amperove ziarovky a roztavilo mi to plast uchytenia ziarovky, az potom mi povedali ze tam maju ist 5 amperove. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 ne ampery ale Watty koukam do databaze pro Peugeoty opravna sada neexistuje Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 ne ampery ale Watty jo jasne sorry, dakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.