JJEENNDDAA Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Klubáci poraďte.. Roznášíme s manželkou jednou týdně letáky jednoho nejmenovaneho, důchodci oblíbeného superhypermarketu, každy máme cca jeden a půl batohu letáků. Teď můj dotaz: Manželka rozváží v kočárku takže o ní nejde, ale já rozvážím na kole a to tak, že mám zásobu v batohu a část cca 15kusu si dám vždy přes řídítka a v tom je ten problém. Nenapadl nějkdy někoho nějaký forichtung na řídítka abych nemusel noviny za jízdy držet palcem :-D???? Ono se to nezdá, ale palec pak bolí víc než po nočních pracech :-D Něco jednoduše sundavací a zastamdací. Citovat
Feelly Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Co takhle košík na říditka? Něco jako jsou třeba pro psy Citovat
dodo407sw Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 https://www.google.sk/search?client=opera&q=ko%C5%A1%C3%ADk+na+bicykel&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=lrPRUILtH4TysgbCtYCoAw&biw=1366&bih=645&sei=mLPRUJuELsem4AS9uID4Bg napriklad? Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 tohle jsem delal driv a cele kolo mi dost prekazelo, takze jsem chodil pesky Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Já vím, ale včera jsem viděl konkurenčního borca, který měl na řídítkách nějké naohybané kulatinky, ale neměl jsem možnost ho vyslechnout. Navíc si myslím, že by mi řekl top-secret a utřel bych nos. :-D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Scratchi jasně, ale nemáme toho tolik, navíc nemusím lézt z kola tudíž mi kolo nezavází ale pomáhá. to dodo40sw: toto je snad jediná kombinace slov kterou jsem do googlu nenapsal, děkuji pokud někoho nenapadne nebo nevymyslim něco samo-domo tak koupím ten černý s tím nacvakávatkem Citovat
MilanF1 Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 A jak to vozí pošťačky? Ty nemají bágl na zádech, před řidítkama mají košík a v něm velkou pošťáckou brašnu. Koukni třeba na toto http://svedske-listy.blog.cz/0910 Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Košík s držákem, na řídítka chytit plastovými stahovacími páskami, co na tom řešíš? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 To milanf1 : to bych teda radši chodil pěšky :-) To oddie: no tak ty stahovacky me vubec nenapadli, dik za typ. Jinak mam tyden cas, dnesni varka roznesena. No a co vy roznasite nekdo nejakou papirovinu? Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Ne, ale na závodech vozím na řídítkách mapník, taky vlastní výroby. Citovat
Vvitty Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Ja papiroviny jen odvazim do sberu Za kvartal je toho v krabicich tak 40-50kg Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. prosinec 2012 Autor Odesláno 19. prosinec 2012 Tak to já odvážím cca 200kg za ctyri mesice. Ten mapnik musim prostudovat Citovat
Hopper Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Napadlo mě jedno řešení nevím zda si pamatuješ ty schránky na plotech ve tvarech roury plastovy přidělej si to podelně na řidítka nebo na rám a máš zásobu na pár letáků jinak by urcite byla i jiná řešení Citovat
Moral3z Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Já jsem rozvážel noviny... Měl jsem ale klasickej košík z teska za sebou přidělanej na držáku za sedlem a vždycky sem sáhl za sebe akorát...ten gryf se naučíš rychle nehorší bylo v zimně se natáhnout... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 21. prosinec 2012 Autor Odesláno 21. prosinec 2012 Košík z tesca :-D nejdřív mě napadlo \" Jak za sebou vozil ten vozík z tesca\"?? :-D až pak mi došlo že myslíš ten modrej bazmek do ruky :-D Přestanu pít ten metyl... Vidím to na ten košík na řídítka připáskovanej páskama. Dám vědět jak to dopadne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.