Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Klubáci poraďte..

Roznášíme s manželkou jednou týdně letáky jednoho nejmenovaneho, důchodci oblíbeného superhypermarketu, každy máme cca jeden a půl batohu letáků.

Teď můj dotaz: Manželka rozváží v kočárku takže o ní nejde, ale já rozvážím na kole a to tak, že mám zásobu v batohu a část cca 15kusu si dám vždy přes řídítka a v tom je ten problém. Nenapadl nějkdy někoho nějaký forichtung na řídítka abych nemusel noviny za jízdy držet palcem :-D???? Ono se to nezdá, ale palec pak bolí víc než po nočních pracech :-D Něco jednoduše sundavací a zastamdací.

Odesláno

tohle jsem delal driv a cele kolo mi dost prekazelo, takze jsem chodil pesky :D

Odesláno

Já vím, ale včera jsem viděl konkurenčního borca, který měl na řídítkách nějké naohybané kulatinky, ale neměl jsem možnost ho vyslechnout. Navíc si myslím, že by mi řekl top-secret a utřel bych nos. :-D

Odesláno

Scratchi jasně, ale nemáme toho tolik, navíc nemusím lézt z kola tudíž mi kolo nezavází ale pomáhá.

to dodo40sw: toto je snad jediná kombinace slov kterou jsem do googlu nenapsal, děkuji pokud někoho nenapadne nebo nevymyslim něco samo-domo tak koupím ten černý s tím nacvakávatkem

Odesláno

To milanf1 : to bych teda radši chodil pěšky :-)

To oddie: no tak ty stahovacky me vubec nenapadli, dik za typ.

Jinak mam tyden cas, dnesni varka roznesena. No a co vy roznasite nekdo nejakou papirovinu?

Odesláno

Napadlo mě jedno řešení :D nevím zda si pamatuješ ty schránky na plotech ve tvarech roury plastovy :D přidělej si to podelně na řidítka nebo na rám :D a máš zásobu na pár letáků jinak by urcite byla i jiná řešení :)

Odesláno

Já jsem rozvážel noviny... Měl jsem ale klasickej košík z teska za sebou přidělanej na držáku za sedlem a vždycky sem sáhl za sebe akorát...ten gryf se naučíš rychle :D nehorší bylo v zimně se natáhnout...:bojim:D

Odesláno

Košík z tesca :-D nejdřív mě napadlo \" Jak za sebou vozil ten vozík z tesca\"?? :-D až pak mi došlo že myslíš ten modrej bazmek do ruky :-D Přestanu pít ten metyl...

Vidím to na ten košík na řídítka připáskovanej páskama. Dám vědět jak to dopadne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...