Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když páčku světel dám do pozice auto tak se světla rozsvítí automaticky pokud je šero atd.,ale když je světla dost tak se mi zdá,že světla zhasnou-funguje to tak jak popisuju správně nebo je někde chyba?

Kde se nachází světelný senzor, je umístěný tam kde senzor stěračů?

Odesláno
Asi máš novější auto, ano jsou to automatická světla. Na starších modelech se to nastavovalo v menu PP. Světelný senzor je integrován v snímači deště.

No je to r.2009- takže je normální,že se ty světla v automatickém režimu vypínají samy během jízdy podle okolního světla?

Odesláno

Přesně tak musí se to nastavit přes PP2000.

Mrkni ještě do voleb které můžeš nastavovat na displeji - jeslti to tam už někdo neaktivoval a není to jen vypnuté přes diplej. Ale to asi nebude.

[upravil dne 19/12/12 00:40 od koblih69]

Odesláno
OK už jsem v obraze, jsem myslel že auto bude automaticky DRL a ne že se to může ještě rozsvěcovat v závislosti světelných podmínek

V krajine, kde nie je povinné denné svietenie, tak stačí aby sa svetlá autom. rozsvecovali až keď je šero. Preto nie každé auto má aktivované den. svietenie.

Odesláno

Malo by to ísť aktivovať aj cez mirascript v sekcii RTXud.exe. To len na okraj ,keď nemáš vlastný kábel alebo niekoho nablízku čo by ti to aktivoval ZADARA:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...