Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

poradíte mi někdo, při jaké kombinaci zapnutí/vypnutí světel a délky stisknutí páčky pod volantem se aktivují přední střikovače světel?

A ještě jedna věc, jak složité je vyřadit tuto funkci - jde to nějak jednoduše třeba vytáhnutím pojistky, nebo jedině najít káblík v nárazníku a vytáhnout ho? díky

Odesláno

Když máš rožnutý potkávačky na páčce tak je aktivovanej ostřik světel. Pokud máš jen denní (nesvítí palubka, displeje na max. apod.) tak se světla neostřikují.

Totální vypnutí je tuším odpojením hnědého konektoru na čerpadle u nádržky s kapalinou.

Odesláno

Jsou tam dva drůty. Je fuk, kterej se odpojí. Doporučuji ale mínusovej. Nezapomenout připevnit, aby neplandal, a nejlíp zafouknout bužírkou. Několikanásobné ochrana proti případnému zkratu.

Odesláno

Mno... to se dá vyřešit i jinak... Nehledě na to, jak vobrovská (oproti jiným) je nádobka... Neo by se to dalo pořešit montáží druhé nádobky. Nebo kombinací opatření.

Odesláno

no mozna jiny cudlik, kterym se to zapne a puvodni kabl bud prerusit cudlikem, takze by to spoustelo ten ostrik svetel jen kdyz chces

Odesláno
procpak tuto funkci nechcete. uz jsem tu na klubu videl nekoho, kdo nemel a chtel to.
Přesně jak tu bylo napsáno, žere to moc vody. a navíc, tím že něco pošplíchám, nic neumyju. Pokud to nemá stěrač jak MB nebo Fiat, tak to je podle mě zbytečný. A v poslední řadě, nechci se dočkat toho, až se to posere nebo mi odletí ta krytka na ostřikovači :D
Odesláno

Proc jednoduse kdyz chcete ostrikovat neprepnete svetla na parkovacky a pak nejde ostrik,nebo nelit do nadrzky 6litru ,ale jen asi2-3 a pak ostrikovace svetel nejdou...nesouhlasil bych ze sou k nicemu pred zimou a na jare kdyz jsou zasrany od brecky tak to slusne omyje nalepenou snehovou sracku....

Odesláno

Ono to nemyje vodou, ale poměrně \"silným proudem\" vody. Jedním z těch, kdo se chystá to dodělat jsem já. Dále: Prosté přerušení tlačítkem je nesmysl. Muselo by se stkskat více než jediný ovládací prvek, což je nesmysl. To když, tak natáhnout druhý kablík a zrealizovat jiné ovládání. Buď dalším prvkem, ovšem dále nezávislým, jen třeba na zapnutých světlech, nebo řešením nějakou logikou, jak so mám připravené třeba já.

Odesláno

Zajimave nazory....

Ostrik svetel nemam a jsem schopny vystrikat nadobku cca 4-5-6l?? Za 500km a neresim to.

Urcite pokud je spina zaschla nebo poskrabana svetla je efekt horsi.

Ale nekde jsem potkal :myslim ale kde? nejakou stavebnici/modul prave resici tento problem kdy se jednoduse zapojil a ostrikoval svetla po 5ostriknuti skla??

Jdu hledat :roker

Odesláno

Někde jsem tu popsal svůj systém: Časový spínač. Třeba na 1/4 hodiny. Příchodem impulzu (na ostřik) se ostříkne okno i světla. Tím se natáhne časák, odpojí napájení ostřiku světel a ostřikuje se jen okno. Možný způsob ovládání: Jedním krátkým stiskem (tak, aby se ještě nestříklo) natáhnout časák a pak pohodlně ostříknout jen okno. Toto řešení dává prakticky plnou kontrolu nad ostříknutím světel - prakticky je to nemusí ostříknout nikdy.

Odesláno

tak to je levnější si tam dát vypínač a po sepnutí a použití ostříknutí to vezme i světla.

Po vypnutí jen sklo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...