tigertec Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Přesně takhle jsem to udál já na jaře když jsem kupoval své auto-partnera.Obvolal jsem několik prodejcu peugeotu a citroenu s tím,že chci berrlingo nebo partnera s jasnýn puvodem.Nechal jsem na sebe číslo s tím,že kdyby o něčem věděli tak at se ozvou. Zároven jsem hledal v inzerci.A ted perlička - zrovna jsem se byl podívat na jednoho partnera v autoqualtu u Trutnova a málem jsem ho už koupil.Když jsem se domlouval na záloze (už po skušební jízdě)tak mě zazvonil telefon.Volal mě prodejce peugeotu z Jablonce,že si pán bere nového partnera a svého starého nechává protiučtem a jestli chci at se přijedu podívat.Tak jsem se bazarníkoj omluvil s tím,že se případně ozvu.Dopadlo to tak,že jsem koupil partáka najeto cca 46 tis,za cenu podstatně nižší než v té době v inzerátech:) [upravil dne 17/12/12 18:18 od tigertec] Citovat
oddie Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 To, že po silnicích jezdí ještě horší není důvod si to pořizovat taky, a i když člověk nemá na nové, pořád to není důvod koupit slepenec z totálky. Navíc byl tutově za cenu nebouraného auta sehnatelného jinde. Citovat
Altman Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Dobrý den, povedlo se Vám nakonec tuto situaci nějak vyřešit? Řešil jsem podobně prekérní situaci a nakonec pomohl známý na STK! Citovat
vix Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Altman: Jak se ten zmámý jmenuje? P.S.: Altman: Víš, že si pod sebou podřezáváš větev? Měj se príma... Citovat
Sagic Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 To, že po silnicích jezdí ještě horší není důvod si to pořizovat taky, a i když člověk nemá na nové, pořád to není důvod koupit slepenec z totálky. Navíc byl tutově za cenu nebouraného auta sehnatelného jinde. Ono je rozdíl si ho vědomě pořizovat a kupovat anebo ho už (třeba nevědomky) vlastnit.. Citovat
Czedisonek Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 asi pro to udělal maximum, když vzal s sebou i mechanika, prostě se na to nepřišlo, no. Teď už pozdě bycha honit a po pitvě je každý generál Asi bych se přimlouval za to to opravit a nechat si to až to dojezdí, i když je fakt že francouz se po stránce elektriky s.e.r.e i tak a kor když byl takhle kleplej. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 proboha vem pětikilo a protlač to přes STK a jezdi, teď už to neprodáš (tady vůbec), jinak se ztrátou..., řešíš složitě něco, co stovky řidičů dnes a denně vyřizují během pěti minut Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Bavil jsem se teď s mechanikem, který u nás protahuje auta technickou a řekl mi, že minimálně 1500kč si tam chlapi vezmou. Protože stovky a tak už neberou, prý je to dost o hubu. Citovat
dyno Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 no nevim nevim panove takove veci jake tu resite by meli zustat pred spary internetu tabu Citovat
Czedisonek Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 zatím tady nic co by se dalo kvalifikovat jako příprava nebo pokus nebo návod neproběhlo Citovat
oddie Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 ... Ono je rozdíl si ho vědomě pořizovat a kupovat anebo ho už (třeba nevědomky) vlastnit.. To na výsledku vůbec nic nemění. Citovat
Czedisonek Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 prakticky máš pravdu, ale pohnutky byly omluvitelné a navíc subjekt vyvinul snahu to riziko eliminovat, se tu chce naznačit Citovat
Sagic Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Mění a hodně.. Kdyby věděl, co má to auto za sebou, tak ho nekoupí. A kdyby mu to někdo následně tady neřekl, tak neřeší, zda se toho za každou cenu zbaví a prostě to opraví a jezdí a jezdí.. Jako spousta jiných, spokojených a nevědomých majitelů opravených vozů. Proto mi přijde nesmysl se toho za každou cenu zbavovat, prostě jednou to auto má, píše, že je spokojenej, tak ať jezdí. Navíc prodat takový auto je problém, když řekne co s tím bylo, těžko to prodá, když ne, tak může čekat, kdy mu ho někdo omlátí o hlavu a tratit na tom bude tak jako tak. A na díly, jak mu radíš? Sám jsi tu kdysi psal, že už to není co bylo, že musí mít prostory na rozebrání a skladování a je to běh na dlouhou trať. Citovat
oddie Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Kdyby byly v pr*eli ryby. Vrak je to pořád furt stejnej, a cpát do toho prachy v domnění, jak \"už to bude dobrý\" je hovadina. A že se toho zbaví s prodělkem? To je prostě daň za blbost. Pokud se to bude snažit za každou cenu poslepovat, bude ještě větší. Citovat
gronholmm Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Ano mohl sem mlcet a nic mu neukazovat ale na druhou stranu vi na cem je. Muze vedet kde hledat pricinu nekterych problemu a take muze zacit premyslet co se stane az mu treba nekdo neda prednost a pusti mu to do stejnyho mista Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 No, je blbé, že znám pravdu, ale....je pravda, že aspoň vím, kde když tak hledat příčiny nějakých chyb a proč ty chyby jsou... Já nevím, jsem s ním spokojený, ale na druhou stranu, chtěl bych jezdit a každý měsíc nekupovat nějaký nový díl... Zvažuji ten protiúčet a pořízení modelu 407. Citovat
Czedisonek Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 chtít jezdit a každý měsíc nekupovat nový díl rovná se nebýt majitelem francouze Oddie je moc velkej extrémista, ono to tak nemusí být, třebas by to ještě pár dní vydrželo, ta oprava po omotání kolem sloupu nemohla být tak drahá aby přeskočila tehdejší cenu auta, takže podle mně to nějakou naději má Citovat
shark734 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 podla toho co som pocul, ako odborne boli/su opravene kable ta cena opravy isto nepresiahla cenu auta ani z daleka [upravil dne 17/12/12 22:23 od shark734] Citovat
Czedisonek Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 ja nie som somár, hej :D:D Alespoň doufám :D:D Myslej jsem hlavně plechy, je jasné že elektrika je jasná, viz spustí přední mlhovky a jede zadní ostřikovač Citovat
Czedisonek Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 servisman: ale krafání je to hezký, ne ? jináč máš samozřejmě recht Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.