shark734 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 rozpredat, na tom by si viac zarobil si myslim Citovat
ozzy1 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Jestli jsou ty fotky z bouračky pravda, tak mi to připadá jako u Stuchlíka ve Velimi.:D:D Citovat
anthraX306 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 jak říka ozzy jestli je to pravda tak toho bych se teda i já zbavil...a to mám se svym potižistou taky furt něco a nejhorší je že mám taky podezření že bylo bourane:grr:grr a nechtějte ani radši vědět jak jsem na to přišel.. Citovat
oddie Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Je v pohodě, vše bude OK... člověče, ty jsi ty fotky neviděl? To bude pohodě leda ve sběrně. Vždyť to i na pojišťovně muselo být likvidované jako totálka, a až po podobných jednou někdo půjde, jako teď jde po dovozových polepených totálkách, seberou ti techničák a nazdar. Citovat
ozzy1 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 oddie - přesně tak, moje řeč, a nedej bože aby jsi tím autem někomu ublížil.... Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Aha, tak to vidím tak, že teda na autě popravím vše co půjde, udělám technickou a prodám ho.... Ach jo Citovat
enikybeniky Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 No tvl, já se takhle dozvědět, že to byla taková bořba, tak mě asi jebne. Sorry za off. Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Nejhorší je, že já byl u koupi s mechanikem, na nic nepřišel... Auto bylo bez investic, ale jak šel čas, tak se prostě projevily závady bohužel.... Teď nevím, jestli po prodeji koupím jiné nebo ne. Protože víc jak za 70 000kč to asi neprodám a co za tyhle peníze chce člověk koupit. Asi bych už i uvažoval o nějakém kombíku, ale ne naftu. Na 407ku nemám a 406ka se mi nelíbí... A do jiné značky se mi jít nechce. Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 http://auto.bazos.cz/inzerat/19448328/Peugeot-407-16-hdi-SPOTREBA-DO-5-L.php To je prostě vůz, který bych když tak chtěl, ale pochybuji, že auto prodám aspoň za těch 70 000kč a nechci ho prodávat, ale když mi tady píšete, že to bude nejrozumnější řešení.. Citovat
Sagic Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Vůbec to neřeš, oprav nejnutnější, nech udělat technickou a pokud jsi s autem jinak spokojen tak jezdi. Ono za těch 70 můžeš koupit ještě větší past než je tohle.. Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Jsem spokojen... Říkal jsem si, že si opravím co je špatné. Protože vím, že při nákupu dalšího bych mohl dopadnout ještě hůře. Na tomhle aspoň vím, co vše bylo udělané a mám klid.....ach jo, já nevím, zkusím auto jen tak nabídnout, jestli se náhodou někdo ozve, ale jinak si ho asi nechám... Citovat
Medvěd Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Taky jsem kdysi koupil pežotí \"svařenec\" (modří jistě tuší) a do toho auta jsem jen sypal a sypal. Nový majitel s ním pak prý jezdil několik let bez investic, ale já už bych znova auto ze dvou půlek fakt nechtěl. Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 A to je to... Já dělal rozvody, spojku, tlumiče, teď mě čeká airbag, výfuk a potom bude auto bez investic, no....to jistě nevím, ale dopadne to tak a já pak budu litovat, že jsem ho prodal, proto si ho zatím nechám, ale nějaké poptávky dám.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 No ja neviem, podla mna po cestach jazdia auta, ktore boli burane ovela horsie ako toto ... Citovat
ozzy1 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 hlavně ta auta z Velimi, koupené chcávky v anglii a tady ze tří částí skeletu udělané naprosto PERFEKTNÍ autíčko, snad s tímto šlendriánem a hazardem se životy potencionálních kupců nechceš LubkO souhlasit. To já bych si práci s vyhledáním toho lojzy co to opravoval snad i dal, kdyby se to stalo mě.I to byl důvod proč jsem koupil nové auto autosalonu. Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Někdo na nové má a někdo ne bohužel... Citovat
ozzy1 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 autosalony jsou plné protiúčtových pugů s jasným původem.Tím jsem se tě nechtěl nikterak dotknout ve smyslu má či nemá na nové auto.Pokud jsi to takto pochopil tak se Ti omlouvám. Nemyslím to špatně. Citovat
lukaro Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Nene.... Já uvažoval, že bych někde u pugu nechal teď to co mám a vzal nějaké nové, levnější, ale nic mě nenapadá... Citovat
vix Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Někdo na nové má a někdo ne bohužel... Proto se kupují ojeté - byť čekací doba je půlrok. P.S.: I když, i já mám už po \"hehe\" - české bazary s nebouranýma, nízkonatočenýma, autama, srazily ceny tak, že se příhraničním dovozcům již slušné ojetiny (pro mě) nevyplatí dovážet. Říká se tomu: Medvědí služba. Být cynik, řekl bych: \"Máš málo jetou, navíc prima, třistasedmičku\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.