Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jak říka ozzy jestli je to pravda tak toho bych se teda i já zbavil...a to mám se svym potižistou taky furt něco a nejhorší je že mám taky podezření že bylo bourane:grr:grr a nechtějte ani radši vědět jak jsem na to přišel..

Odesláno

Je v pohodě, vše bude OK... člověče, ty jsi ty fotky neviděl? To bude pohodě leda ve sběrně. Vždyť to i na pojišťovně muselo být likvidované jako totálka, a až po podobných jednou někdo půjde, jako teď jde po dovozových polepených totálkách, seberou ti techničák a nazdar.

Odesláno

Nejhorší je, že já byl u koupi s mechanikem, na nic nepřišel... Auto bylo bez investic, ale jak šel čas, tak se prostě projevily závady :( bohužel.... Teď nevím, jestli po prodeji koupím jiné nebo ne. Protože víc jak za 70 000kč to asi neprodám a co za tyhle peníze chce člověk koupit. Asi bych už i uvažoval o nějakém kombíku, ale ne naftu. Na 407ku nemám a 406ka se mi nelíbí... A do jiné značky se mi jít nechce.

Odesláno

Vůbec to neřeš, oprav nejnutnější, nech udělat technickou a pokud jsi s autem jinak spokojen tak jezdi.

Ono za těch 70 můžeš koupit ještě větší past než je tohle..

Odesláno

Jsem spokojen... Říkal jsem si, že si opravím co je špatné. Protože vím, že při nákupu dalšího bych mohl dopadnout ještě hůře. Na tomhle aspoň vím, co vše bylo udělané a mám klid.....ach jo, já nevím, zkusím auto jen tak nabídnout, jestli se náhodou někdo ozve, ale jinak si ho asi nechám...

Odesláno

Taky jsem kdysi koupil pežotí \"svařenec\" (modří jistě tuší) a do toho auta jsem jen sypal a sypal. Nový majitel s ním pak prý jezdil několik let bez investic, ale já už bych znova auto ze dvou půlek fakt nechtěl.

Odesláno

A to je to... Já dělal rozvody, spojku, tlumiče, teď mě čeká airbag, výfuk a potom bude auto bez investic, no....to jistě nevím, ale dopadne to tak a já pak budu litovat, že jsem ho prodal, proto si ho zatím nechám, ale nějaké poptávky dám..

Odesláno

No ja neviem, podla mna po cestach jazdia auta, ktore boli burane ovela horsie ako toto ...

Odesláno

hlavně ta auta z Velimi, koupené chcávky v anglii a tady ze tří částí skeletu udělané naprosto PERFEKTNÍ autíčko, snad s tímto šlendriánem a hazardem se životy potencionálních kupců nechceš LubkO souhlasit.

To já bych si práci s vyhledáním toho lojzy co to opravoval snad i dal, kdyby se to stalo mě.I to byl důvod proč jsem koupil nové auto autosalonu.

Odesláno

autosalony jsou plné protiúčtových pugů s jasným původem.Tím jsem se tě nechtěl nikterak dotknout ve smyslu má či nemá na nové auto.Pokud jsi to takto pochopil tak se Ti omlouvám. Nemyslím to špatně.

Odesláno
Někdo na nové má a někdo ne :( bohužel...

Proto se kupují ojeté - byť čekací doba je půlrok.

P.S.: I když, i já mám už po \"hehe\" - české bazary s nebouranýma, nízkonatočenýma, autama, srazily ceny tak, že se příhraničním dovozcům již slušné ojetiny (pro mě) nevyplatí dovážet.

Říká se tomu: Medvědí služba.

Být cynik, řekl bych: \"Máš málo jetou, navíc prima, třistasedmičku\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...