Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Skvělý nápad :potlesk:super

Chci mít taky kalendář ve kterém by bylo moje cécéčko ;)

Mám taky jeden návrh:aby byla v kalendáři nejen fotka auta s nickem,ale i fotka člena klubu abychom se poznávali nejen na srazech :myslim:papa

Odesláno

jenze nemam moznost ho vyfotit ve snehu protoze za mne to cabrio nezne dest natoz snih

jinak teda chtel bych tyden kde je 25. cervence (mam svatek) a posilam fotku snad se bude libit a hodit k danemu datu

Odesláno

Tož, Lukáš (ChouLu) připravil skvělou aplikaci pro přihlášení a nahrání fotek, za což mu velice děkuji:papa. Otestoval jsem ji, a koukám, jak je ten kluk šikovný:D. Vše rozběhneme zítra.

Proberu to zítra s Lukášem, a dáme sem postup, jak to bude probíhat. Zítra zjistím cenu polstrované obálky a zajdu na poštu, abych věděl přesnou částku za poštovné. Cena za jeden kalendář bude 190kč. Nevěřím, že by se jich objednalo více jak 100ks, aby cena klesla na 160kč/ks. Takže kalendář bude.

Odesláno

Do čtvrtého týdne to musí být tutově.

Jak rychle budete mít kalendáře, záleží na vás. Rychlost přihlášení, odeslání fotek a odeslání peněz na můj účet rozhodne, kdy budou kalendáře. Pak to zadám k tisku, do týdne jsou u mě, pak hned nastrkám do připravených obálek a letí k vám.

Odesláno

néééé ..... já bych ten kalendář taky bral, ale pokud koukam dobře, tak asi 5 lidí tam chce svojí 307čku takže se tam asi všichni nevejdete :D ja bych pak zkusil nakombinovat fotky, např hodně lidí tu má 307 sw tak je nahazet k sobě do jednoho obrazku... :) jinak ja bych tam chtěl taky svojeho mazlika ale takhle na zimu je to na prd, protože nemam žádný fotky na speedlinech po repasu :bojim , zkusim je nazout jen v praci na dvoře a udělat náký foto kdyžtak ti jí Bazi pošlu v sz

Odesláno

začíná se se to tady zaplňovat krásnýma fotkama :) jak se na to dívám tak se na kalendář těším čím dál víc :D a taky přidávám jednu fotku, kterou bych chtěl mít v kalendáři :)

dsc01808l.jpg

to háček: proč by se tam všichni v 307kama nevešli? rok má přece 52 týdnů :aut

[upravil dne 18.12.2012 00:14 od Lucasao]

Odesláno

Klucííí klid:D

Aplikaci jsem do teďka testoval a zdá se, že by mělo vše fungovat.

Doplnil jsem, aby jste si mohl každý vybrat i týden v kterém chcete auto mít. (kdo dřív příjde, ten si ten týden dřív zaregistruje), ale nebojte.. máme 54 týdnů :D

Během dnešního dne s Romanem dořešíme drobnosti a dotestujeme systém a poradíme se co a jak a pak by jsme to pustili :)

Aplikace je jednoduchá, pochopí jí každý :) Vše je tam hezky popsáno a blbuvzdorně vytvořeno :aut

Odesláno

ahoj, ja bych chtel byt ve 49 tydnu, to mam narozeniny, a pokud mozno mi tam dejte modraska asi na ty malbe. Pokud zbyde misto, tak v kvetnu coupe (manzelka)

Jen poporosim ChouLu nebo Rimana, ja zitra odjizdim na chalupu a vracim se az po svatcich, muzete to tam prosim hodit za me do ty aplikace? Diky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...