Pepito Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Skvělý nápad Chci mít taky kalendář ve kterém by bylo moje cécéčko Mám taky jeden návrh:aby byla v kalendáři nejen fotka auta s nickem,ale i fotka člena klubu abychom se poznávali nejen na srazech Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Jacobsoon: http://2012.kalendar-online.cz/planovaci-kalendar 30.týden sorry to je 2012 [upravil dne 17/12/12 13:03 od Gabriel 307] Citovat
Cinicman Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Kabrio ako zimný obrázok nie je zlý nápad: Citovat
Jacobsoon Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 jenze nemam moznost ho vyfotit ve snehu protoze za mne to cabrio nezne dest natoz snih jinak teda chtel bych tyden kde je 25. cervence (mam svatek) a posilam fotku snad se bude libit a hodit k danemu datu Citovat
Andreww Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Cabrio připravím na kalendář pro příští rok Letos je to marné. Ale jinak můžu nabídnou dvě 306 Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Tož, Lukáš (ChouLu) připravil skvělou aplikaci pro přihlášení a nahrání fotek, za což mu velice děkuji:papa. Otestoval jsem ji, a koukám, jak je ten kluk šikovný. Vše rozběhneme zítra. Proberu to zítra s Lukášem, a dáme sem postup, jak to bude probíhat. Zítra zjistím cenu polstrované obálky a zajdu na poštu, abych věděl přesnou částku za poštovné. Cena za jeden kalendář bude 190kč. Nevěřím, že by se jich objednalo více jak 100ks, aby cena klesla na 160kč/ks. Takže kalendář bude. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 :papa:super:super dobrá práce pokud by to šlo chtěl bych 4.týden mám narozky pokud by se stihlo udělat:myslim Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. prosinec 2012 Autor Odesláno 17. prosinec 2012 Do čtvrtého týdne to musí být tutově. Jak rychle budete mít kalendáře, záleží na vás. Rychlost přihlášení, odeslání fotek a odeslání peněz na můj účet rozhodne, kdy budou kalendáře. Pak to zadám k tisku, do týdne jsou u mě, pak hned nastrkám do připravených obálek a letí k vám. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 ve čtvrtek nebo pátek jedu na Slovač tak nafotím na sněhu pokud chci mít foto v lednu,pokud bude sníh:myslim Citovat
Choze406 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 ja se taky hlasim nevim jestli uz jste nejaky kupecko vybrali ale na bellini to jisti skoda ze nemam fotku tech kol i carbonu Citovat
Háček Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 néééé ..... já bych ten kalendář taky bral, ale pokud koukam dobře, tak asi 5 lidí tam chce svojí 307čku takže se tam asi všichni nevejdete ja bych pak zkusil nakombinovat fotky, např hodně lidí tu má 307 sw tak je nahazet k sobě do jednoho obrazku... jinak ja bych tam chtěl taky svojeho mazlika ale takhle na zimu je to na prd, protože nemam žádný fotky na speedlinech po repasu , zkusim je nazout jen v praci na dvoře a udělat náký foto kdyžtak ti jí Bazi pošlu v sz Citovat
skuci Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 jako to na zimu dát foto cabrioletu se staženou střechou je TOP :-D Citovat
skuci Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 jinak taky bych dovolil jednu z naší zahrádky Citovat
Lucasao Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 začíná se se to tady zaplňovat krásnýma fotkama jak se na to dívám tak se na kalendář těším čím dál víc a taky přidávám jednu fotku, kterou bych chtěl mít v kalendáři to háček: proč by se tam všichni v 307kama nevešli? rok má přece 52 týdnů [upravil dne 18.12.2012 00:14 od Lucasao] Citovat
ChouLu Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 Klucííí klid:D Aplikaci jsem do teďka testoval a zdá se, že by mělo vše fungovat. Doplnil jsem, aby jste si mohl každý vybrat i týden v kterém chcete auto mít. (kdo dřív příjde, ten si ten týden dřív zaregistruje), ale nebojte.. máme 54 týdnů Během dnešního dne s Romanem dořešíme drobnosti a dotestujeme systém a poradíme se co a jak a pak by jsme to pustili Aplikace je jednoduchá, pochopí jí každý Vše je tam hezky popsáno a blbuvzdorně vytvořeno Citovat
Jacobsoon Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 kalendar bude bomba, v kolik cca se rozjede aplikace? Nerad bych propasl datum Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 ahoj, ja bych chtel byt ve 49 tydnu, to mam narozeniny, a pokud mozno mi tam dejte modraska asi na ty malbe. Pokud zbyde misto, tak v kvetnu coupe (manzelka) Jen poporosim ChouLu nebo Rimana, ja zitra odjizdim na chalupu a vracim se az po svatcich, muzete to tam prosim hodit za me do ty aplikace? Diky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.