Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtel jsem tahat kamose a zjistil jsem, ze mam vyrezly ten zavit na tazne oko. Co s tim? Zavitnik? Nebo jak jinak to vyresit?

Diky:papa

Odesláno

zkus to procistit, mozna tam je jen husty nanos bahna ;) (vime jake silnice jsou na dedine - jako napr ted uprostred dobrejovic dira :)) a postrikak concorem - odrezit odhnusit, vylestit ;)

Odesláno

Tak to ja jsem resil trosku jinej problem, kdyz jsem potreboval vytahnout ze snehu :) Nevim, jak s tim zavitem ale prozmenu jsem nenasel ve vybave ten tažnej šroub :D

Nemate nekdo?

Odesláno

Lampa: Nojo, ale ja se tam skoro nepohybuju, jezdim po Praze hlavne :) Kazdopadne kazdej vejlet k nasim mi vzdycky udela radost :) Pripadne Hradcany jsou na podvozek taky dobry:bojim:myslim

Ad ostatni - tak ja to zkusim nejak procistit, ale moc tomu fakt nedavam... :-/

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Tak to ja jsem resil trosku jinej problem, kdyz jsem potreboval vytahnout ze snehu :) Nevim, jak s tim zavitem ale prozmenu jsem nenasel ve vybave ten tažnej šroub :D

Nemate nekdo?

Já taky koupil auto bez výbavy (jen hever a rezerva). Mě ho dal David 106S16 když jsem od něj kupoval zadní plato s roletkou. Jinak jsem se ptal např. v Satalicích na vrakáči a tam za něj chtěli 500,-. U peugeotu 473,- bez DPH.

Nebo vyzjistit co je to za závit a nechat si ho udělat. ;)

[upravil dne 24/6/05 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Lampa: Nojo, ale ja se tam skoro nepohybuju, jezdim po Praze hlavne :) Kazdopadne kazdej vejlet k nasim mi vzdycky udela radost :) Pripadne Hradcany jsou na podvozek taky dobry:bojim:myslim

Ad ostatni - tak ja to zkusim nejak procistit, ale moc tomu fakt nedavam... :-/

Mě tam šel zezačátku taky špatně, ale párkrát jsem to projel a promazal a už v poho. Do oka jsem dal kus trubky jako páku a bylo.

• O 6 let později...
Odesláno

ahojte...

vidim ze ste to uz riesili ale chcem sa spytat ci to uz aj niekto vyriesil... dnes som chcel tahat kamarata a zistil som ze vzadu to oko strcim a je to uz tak pekne vyhnite ze tam ani nechyti. Vypadlo mi akurat kopu hrdze s drobnym strkom a toci sa uplne navolno a v predu mi ako keby chytilo aj ked tiez tam bolo dost hrdze ale stale sa tocilo a tak neviem ci by som mu veril keby som zatiahol asi by neudrzalo. Neviete ci sa to da nejako vymenit to vnutro alebo len skusit prerezat vacsi zavit alebo zohnat na vrakaci celu tu zadnu cast kde to drzi a prevarit? Aspon to predne by asi bolo dobre mat v poriadku keby nieco :bojim

Odesláno

Mel sem ho vyrezly vzadu taky sem potreboval tahat a neslo mi zasroubovat tak sem vzal zavitnik myslim M10 nebo M12 z hlavy uz nepamatuju, zkousel sem to podle oka aby sel do stejny matky kterou sem doma nasel, a normalne to vyriz znova :)

Odesláno

skoro každý má ten závit zapraný bordelem a rezí, takže zkusit projet závitníkem, ale pak tažné oko bude v závitu volné...,nebo převařit tu trubku s vnitřním závitem a pak vnitřek zaplnit vazalínou :myslim, problém je, že uvázat lano za něco jiného nejde,protože spojlery jsou níže, jak vpředu,tak vzadu

Odesláno

vzadu ani to oko nepouzivam lano davam na tazne,tu trubku zo zavitom som nacpal vazelinov ako pise ozzy pre kazdy pripad ak by som to predsa niekedy potreboval a musim zaklopat ,mna tahat este nebolo treba zatim

Odesláno

Nechci zakladat dalsi vlakno a take bych chtel poradit. Mel jsem podobny problem a oko se mi v tom ukroutilo :( a tak jsem to chtel odvrtat a bohuzel se my to nepovedlo jake prekvapeni. Ale co ted myslite ze by se to dalo odriznout a navarit z jine 406 jedna se o kombi. Mate nekdo nejakou zkusenost ci radu ale konstruktivni dik

Odesláno

mal som s tým tiež problém vyškriabal som čo sa dalo , vyfukal vzduchom dobre namazal a prečistil závitníkom . Po prečístení celu trubku naplnil vazelínou proti vode a odvtedy je pokoj . Jedniny problém je v tom že zakaždým použitim ťažneho oka pre udržanie závitu v 100 percentnom stave je potrebné znova doplniť navzelinu do trubky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...