Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fotky sněhových krytů dle modelů - sem!

Recommended Posts

Odesláno

Prapůvodní vlákno je zde: Ale já jsem asi první, co kryt dával, ač domácí výroby. Nicméně Pe.Tr tam píše, že to má funkci hrabla ;)

Odesláno

Nevim proc ale toto me prestalo zajimat uz na S120 .....

Jediny klad vidim ze se tolik nezasere chladic od bordelu-ikdyz se to \"teteli\" vsude.

A jak zaznelo predevsim je treba aby fungoval termostat.

Pak je treba vzit v uvahu pokud auto stoji prez noc venku tak ikdyby foukalo z vydechu 70°C tak se auto ohreje podstatne dele a na nejak projizdky v sortkach do cca 20-30km v zime s dislem :D

Proste to tak je.

Mame nezavisle topeni a sice mam po cca 25min/jede jen nezavisle topeni/ v aute vzadu na plate 17°C no ale sednu do stale vymrzle sedacky .... Aby to bylo na sundani bundy tak si dovolim s klidem napsat ze ujedu vic jak 40-50km a klidne me ukamenujte ;)

A je fuk zda to bude 406 - 407 - 508 .....?

Odesláno

Můj samodomo kryt na 407, není to nic moc, ale svůj účel to plní na výbornou a není to prakticky vidět.

Jednoduchá montáž i demontáž a nulové náklady na výrobu :)

img0759me.th.jpg

Odesláno

Nene. To je normální mřížka do spodní části nárazníku mezi mlhovky, která je tam nacvaknutá z vnitřní strany. Pe:tr tady psal, že kryt se týká modelu 2011 a já mám 09. Nu což, něco vytvořím doma.

Odesláno

Mame nezavisle topeni a sice mam po cca 25min/jede jen nezavisle topeni/ v aute vzadu na plate 17°C no ale sednu do stale vymrzle sedacky .... Aby to bylo na sundani bundy tak si dovolim s klidem napsat ze ujedu vic jak 40-50km a klidne me ukamenujte ;)

A je fuk zda to bude 406 - 407 - 508 .....?

Trochu s tebou nesouhlasím. Mám nezávislé topení a vyhřívaný sedačky a tu bundu si sundám klidně hned, jak přijdu ráno k autu.:P

Pokud nastavím výhřev na třetí stupeň, během pár vteřin to až pálí do zad a zadku. Takže to musím stahnout.;)

Odesláno

čakom: tak to je škoda, že se to nedá koupit..

hoď sem potom prosím fotku, jak to vypadá na autě, dost mě to zajímá..

nemáš náhodou obj. číslo toho, zkusil bych to někde pohledat.. docela by se mi to na zimu líbilo..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...