Lihous Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 A mame to tu zas jeste jednou pro MJSytic : To nebylo mysleno na VAS ale na vsechny a nejen ted tohoto bazaru vcetne ME. Proste kdyz se necham zlakat na rozlestenej lak v interieru dva vonave stromecky a vyglancenej motor..... Tak proste nekdy to muze byt problem ci pruser! A Vas konkretni problem pokud je protokol od Cebie je to lepe nez zadny. Urcite je spatne ze se na toto prijde az po delsim case a muzeme si jen myslet ze to byla nahoda a ne zamer-treba schvalne rizeny aby se prislo kam az vede cesta..... Pruser je ze policie auto prijede zabavit da nejaky kus papiru a nazdar. Obcanskopravni spor :D :D :D A dale netreba pokracovat.... Proste bordel. A stempl..... Jak jsem zminil tu prihodu s RS tak dalsi bazar za cca 2500,- garantuje ze auto neni v exekuci neni kradene .....,bla bla a v pripade ze se k nemu bude nejaka popsana vec vazat vyplati kupni cenu zpatky. Je to realita ci jen par pismenek za 2500Kc??? Citovat
222johny222 Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 kurwa...já mám auto kupované z Nymburka :-( Citovat
John_Ice Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 no a co ...Nymburk a Pečky je něco jiného.... Citovat
pkr Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Taky trochu nechápu, co s tím má společnýho Nymburk. Citovat
MJSytic Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 No jestli to nemylsel spíš směrem k tomu DI. Třeba má taky čistopis z Kolínského úřadu Citovat
222johny222 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 když jsem se díval do mapy kde je Kolín a Nymburk..tak jsem znejistil.Mno a když jsem se podíval na majitele před mím kamarádem a je tam Jozef Lakatoš...tak nevím nevím.... Citovat
John_Ice Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 no dobře ale je ze znojma,to jako by mu vydali čistopis v Kolíně a potom si to šel přihlásit do Znojma??? jinak ty dva borci dělaj na DI od té doby co to založili na Městě,když to vzali Policii....jeden od Policie přešel...a když se to vezme kolem a kolem od borečka z Peček přešlo přes Kolín cca 500 aut/ročně....už jak jsem psal měl oplétačky před cca 10lety ale jelikož ho pustili...proč asi,že ....to nechám na každém tak těch aut tu po republice může lítat hodně... Ale nechápu jednu věc, že STK nic a ani tam neudělali šťáru v tom musej být taky namočeni... prostě každej uvidí až borci zazvoněj na zvonek a řeknou,že auto musí odevzdat..... [upravil dne 13.12.2012 09:01 od John_Ice] Citovat
oddie Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Co že by mělo být divného na tom, že dostane čistopis v Kolíně a první majitel si to přihlásí třeba ve Znojmě? Citovat
John_Ice Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 no čistopis dostaneš od bazaru...ale když přece kupuješ auto už od někoho tak techničák do ruky nedostaneš,pošleš mu ho poštou až když to odhlásíš....... [upravil dne 13.12.2012 09:22 od John_Ice] Citovat
lape Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 O auto prý lidi nepříjdou,říkali ve zprávách,akorát s ním nebudou moct jezdit :D že už to těm lidem nikdo znovu nepřihlásí,pokud mají nějakou opravenou bouračku vedenou jako totalku.Tak pak jedině šrotiště.A to už je pak jedno jestli auto zabaví,nebo sešrotují.Člověk stejně nemá prachy ani auto.To pak jedině zakoupit AK 47 a jít pozdravit zákonodárce Když se mě někdo ptá jestli nebudu kupovat jiné auto,tak říkám ne,páč když vidím ty bazary tak je to velká odvaha něco koupit.Když si vzpomenu jak jsem kupoval auto s otcem,nebo se švagrem,tak nemám chuť to všechno absolvovat znovu.I když na to jednou dojde.Vždycky aspoň půlroční anabáze než se vybralo celkem dobré auto.Ale aspoň bazaristi udržují v chodu chemický průmysl.Ti musí mít spotřebu leštěnek a hlavně přípravků na oživení pneumatik hodně velkou Citovat
oddie Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 no čistopis dostaneš od bazaru...ale když přece kupuješ auto už od někoho tak techničák do ruky nedostaneš,pošleš mu ho poštou až když to odhlásíš....... [upravil dne 13.12.2012 09:22 od John_Ice] Co je to za blbost a jakou to má mít souvislost s tím, že místo vydání čistopisu a místo první registrace může být rozdílné? Citovat
skuci Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 a pak budou při řešení přestupku tak tvrdý protože přeci Odbor dopravy v Kolíně je bez korupce a uplácení... teď se tomu člověk směje... Citovat
John_Ice Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 no čistopis dostaneš od bazaru...ale když přece kupuješ auto už od někoho tak techničák do ruky nedostaneš,pošleš mu ho poštou až když to odhlásíš....... [upravil dne 13.12.2012 09:22 od John_Ice] Co je to za blbost a jakou to má mít souvislost s tím, že místo vydání čistopisu a místo první registrace může být rozdílné? tak to mi vysvětli.... jaká blbost,chceš mi říct,že když on je ze Znojma a kupoval to v Nymburce,tak půjde do Kolína na přihlášení? Citovat
oddie Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 ... tak to mi vysvětli.... jaká blbost,chceš mi říct,že když on je ze Znojma a kupoval to v Nymburce,tak půjde do Kolína na přihlášení? Co to tu blábolíš za nesmysly? To si ani neumíš přečíst, co jsi sám psal předtím??? Cituji tvojí vlastní větu: \"no dobře ale je ze znojma, to jako by mu vydali čistopis v Kolíně a potom si to šel přihlásit do Znojma???\" Na to odpovídám - ANO, a není na tom vůbec nic divného, ten, kdo to dovezl, si může nechat vystavit čistopis na úřadě dle své působnosti, poté to auto prodat a ten, kdo to koupí, provede registraci na úřadě v místě své působnosti, který může být odlišný od toho, kdo čistopis vydal. A je to zcela normální postup. Citovat
John_Ice Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Hned na mě nemusíš psát,že blábolím nesmysli. jasně že kdo to přiveze si udělá čistopis kde je DI a ten kdo si to koupí udělá přihlášení v místě příslušném .... jsem psal možná zmatečně,ale psal že si to koupil ...místo techničáku jsem napsal čistopis, protože o tom byla řeč.... takže kvůli překlepu mi hned napíšeš blábol...jsem zapomněl na......ale nic..... Citovat
oddie Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Člověče, někdy jsem na vážkách, když tak čtu ta nesouvislá souvětí, jestli nejsi robot generující náhodná slova, možná ještě s překladem z čínštiny přes google translator... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.