Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Stalo se mi to celkem 3x.Cca v září jsem přelítl rychle koleje a rozblikal se,ale po zastavení a vypnutí klíčku přestal blikat.Včera se mi taky rozblikal,ale opět zhasnul...Dneska dojedu domů a u baráku začal blikat a už to nereaguje ani na vypnutí klíčku a opětovnému nastartování.Nevíte co s tím?Kde by mohl být zakopaný pes?V autě mám jenom 1 airbag.:myslim

[upravil dne 26/5/13 20:58 od 222johny222]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mě blikal, myslel sem že sem přetrhl drátek při výměně volantové tyče, a nakonec to byla jen vůle v konektoru mezi kroužkem volantu a airbagem

Guest servisman
Odesláno

Taky mne blikal airbag nakonec jsem musel lisované spoje pod sedačkou předělat na nový, pak to bylo vše ok.Bylo to už tak udělané když jsem auto kupoval před x lety.Nyní mám už rok pokoj .

Odesláno

mam 406 2.0 hdi rok 1999-2000 a pod popelnikem nemam ziadny konektor:myslim. tiez som mal problem so spolujazcovim bagom, (blikala mi kontrolka) a stacolo mi pohnut tym oranzovym konektorom pod spolujazdcovou sedackou.. Vystriekal som to kontoxom a je pokoj :super

Odesláno
mam 406 2.0 hdi rok 1999-2000 a pod popelnikem nemam ziadny konektor:myslim. tiez som mal problem so spolujazcovim bagom, (blikala mi kontrolka) a stacolo mi pohnut tym oranzovym konektorom pod spolujazdcovou sedackou.. Vystriekal som to kontoxom a je pokoj :super

Ale máš já ho tam mám taky :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mi to začalo blikat taky, kde přesně najdu ten oranžový konektor? Stačí sedačku posunou úplně dopředu / dozadu a uvidím to? Nebo se musí sedadlo nějak vyndat?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak klucí,dal jsem na Vaše rady.... kouknul jsem pod sedačku,tam sou 3 konektory,oranžový,hnědý a bílý, procvakal jsem všechny,oranžový jsem prostříkl a přihnul nožičky,aby se to lépe dotykalo a airbag bliká pořád :(:(

Konektor na volantu je v pořádku,ten jsem kontroval,když jsem měnil volanty....tak kde může být ještě zrada?Děkuji za pomoc:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...