Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl bych se zeptat kde má airbag nějaké čidla nebo jak to je.. když mám nový do sedačky a chci ho vyměnit a sedačku u čalouníka opravit. Tak bych nerad, aby jak připojím sedačku vystřelil.. to bych se asi posral..:)

Odesláno

Dle Service Boxu mám já akcelerační čidlo(nevím kde se nachází) a řídící jednotku airbagu ta bude asi někde ve prostřed vozu asi u ruční brzy nebo řadící páky. jinak nevím jak to mají peugeoti ale u některých aut se musí jednotka airbagu po aktivování vyměnit jelikož se zničí. Možná u peugeotu půjde přes dia reaktivovat, ale rozhodně bych ho nepřipojoval dříve nežli to budeš mít pořešené.

Odesláno

Neviem kde presne su vsetky cidla, ale riadiaca jednotka sa z bezpecnostnych dovodov musi davat nova. Preto ani neexistuje moznost to takto spravit cez diagnostiku. Cez diagnostiku sa daju vymazat iba data co nie su zapisane v pamati vystrelenych airbagov. Su manici ktory ju \"reaktivuju\" a to takym sposobom ze sa vymaze trvala pamat kde su zapisane data o aktivovani. Lenze sa moze stat to ze akceleracne cidlo co je v jednotke uz nemusi byt 100percentne a pri dalsej havarii sa nemusi airbag aktivovat, alebo sa aktivuje aj ked sa nemal. ( slaby naraz).

Ale pokial jednotka nedostala supu taku zeby bola poskodena doska(prasknuta,...) tak sa nemusis bat ze ti novy airbag vystreli po zapojeni. Aby airbag vystrelil tak nato musi byt niekolko splnenych podmienok. Oni zas nevystreluju kedy sa im zachce. Je to dost premyslene.

Odesláno

Co som nasiel v AUTODATA tak jedno cidlo je priamo v jednotke airbagov, ktora je v strede auta v miestach niekde pod radiom, dalsie dve cidla pre bocne airbagy su v stredovych stlpikoch niekde naspodu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...