Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Benzín v naftě - již podruhé

Recommended Posts

Odesláno

Právě jsem na benzínce nabral do nafťáka 14litrů benzínu a 46 litrů verva nafty, plus jsem to zalil aditivem.

Mohl by to motor zkousnout? Nebo radši odtah do servisu?

Díky za nápady

[upravil dne 29/12/12 20:17 od Moral3z]

[upravil dne 9/6/13 17:09 od Moral3z]

Odesláno

Samozřejmě, že by bylo lepší nejezdit, ale zrovna teď před Vánocema vyhodit 2000 za tu naftu co tam je + servis by mě asi zabilo, plus potřebuje pryč FAP...

Jenže ty náklady, když se to podělá budou daleko větší... ooo boooože co sem to zase udělal :bojim

Odesláno

Viděl jsem jak ve 406 bylo cca stejné množství benzínu, jen benzínu + zbytek nafty. Nastartoval chvilku jel a pak mu došlo co udělal. Auto čmudilo, nemělo výkon ale jelo. Ujel 1km k další pumpě, dolil naftu do plna a auto vpoho. Na pumpě nezdechal motor.

Odesláno

No tchán s piccasem na naftu vzal plnou benzínu a jel 5 km do servisu a taky to dojelo, jenže to jsou ty nedozírné důsledky, co se mohlo stát potom... já věřím, že by si to ten motor vzal, ale na úkor něčeho jiného... jak psal koblih, asi odsaju třeba 20 litrů a doleju naftou...

Odesláno

no urcite to neni dobre pro vstriky a cerpadlo :bojim tudis jednoduchy pocty ;) muze to byt ok ale taky te muze potkat komplet repas a to uz jsi s cenou jinde nez za jednu nadrz .... za blbost se plati i ja kolikrat uz za svoji zaplatil ale za me to moc nepokouset :papa

Odesláno

Zítra sem stím chtěl jet do Prahy, tak začnu tím, že nikam nepojedu :D nejspíš zkusím odsát a naleju tam celej VIF a budu se modlit.. motor už je jednou měněný, tak si to zkusím ještě jednou (trocha černého humoru)

Odesláno
Zítra sem stím chtěl jet do Prahy, tak začnu tím, že nikam nepojedu :D nejspíš zkusím odsát a naleju tam celej VIF a budu se modlit.. motor už je jednou měněný, tak si to zkusím ještě jednou (trocha černého humoru)

Tak to nedělej ani náhodou :bojim

Odesláno

14 benzinu na 46 nafty .... jak jiz jsem psal pres mejla celyho v1ifa (2ma) nic nezkazis a v pohode .....

jediny co dela benzin je ze neni mastnej a to doresi vif, pokud das 2 nema se co stat .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...