Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 V sobotu som ho este nemal a nebol ani v plane ... opantalo ma v nedelu poobede a vcera vecer som ho mal doma Citovat
merlin99 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Nuz rt3 ofiko cestinu nema, je to len dorobene takze neni chyba v manuali , ale hlavne ze sa podarilo. Ten stierac, no najdes navod na opravu, uplne bezny problem. Ked to ale cele neako blbne ci to niesu kable v prechodke? [upravil dne 4/12/12 21:09 od merlin99] Citovat
gedu Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 V sobotu som ho este nemal a nebol ani v plane ... opantalo ma v nedelu poobede a vcera vecer som ho mal doma no si muž činu, tak dúfam že čoskoro budú fotečky a bližšie info:) Citovat
Qcko Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Nuz rt3 ofiko cestinu nema, je to len dorobene takze neni chyba v manuali , ale hlavne ze sa podarilo. Ten stierac, no najdes navod na opravu, uplne bezny problem. Ked to ale cele neako blbne ci to niesu kable v prechodke? [upravil dne 4/12/12 21:09 od merlin99] Yop, zajtra sa na to konecne pozriem blizsie v dielni, kukal som prispevky o zadnych stieracoch, mne chodi uplne volno, mozem ho tocit volnou rukou po skle, ale to by sa malo dat iba pri otvorenom okne a okno sa mi otvorit neda, ale ako hovorim, informacie som si spisal, zajtra sa na to kuknem podrobne a potom napisem co som zistil EDIT: takze, vsetko odhalene, auto mi uz robi radost ... dvere sa otvarali preto, len klucka v liste bola trochu sikmo a tak bol vypinac neustale stlaceny, iba som ju napravil, pekne sadla do otvoru a kufor je uz zavrety Zadne sklo sa mi da tiez pekne otvorit, akurat ten mikrospinac nefunguje uplne 100%ne, takze ho vymenim a co sa tyka stieraca, tak ten nejde preto lebo je prasknuta jeho plastova objimka, co je uplne bezny problem, takze ju iba vymenim ... tak som rad ze vsetko slape ako ma, dokonca aj telefon :D:D [upravil dne 5/12/12 20:59 od Qcko] Citovat
stanleyirl Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 Zdarek, pridavam sa k problemu so samovolnym otvaranim sklenej casti zadnych dveri na 407sw... typujem tiez kabelaz v prechodke, len sa mi do toho moc nechce... skor skumam ci to niekto uz neopravil... nech to nerozoberam zbytocne ak to nie je ono... Tak piste rady.. Diky Citovat
chuck11 Odesláno 8. únor 2013 Odesláno 8. únor 2013 pokud to dělá ovladač,tak na diagnostice se dá to tlačítko na otvírání skla vypnout.Další možnost je odpojit konektor u okna,ale už ti nepůjde otevřít. Citovat
Delphi Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 A kde se nachází ten \"konektor u okna\"? Mně se totiž velmi často stane, že se při odemknutí dálkovým odemkne okno 5. dveří, samozřejmě si toho všimnu až po rozjetí, kdy to začne \"řvát\", že se nezamknou dveře. Ovšem sklo se odekne i když při odemknutém autě otevřu kterékoliv dveře. Tak potřebuji zjistit je-li to v elektrice nebo v mechanice. Citovat
stanleyirl Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Ludia asi sa do toho dneska pustim tak potom dam vediet Citovat
chuck11 Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 ten konektor u okna se nachází v pátých dveřích,sundáš tapecirung povolíš u toho zámku šroub,který ho drží ten konektor a vyzvakneš ho;) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Hlásim se do rodiny jak samovolný otevření po nasednutí do auta (poslední dva dny) Tak i že odemknu auto a s nim i okno.. pak zvednu kufr, dam ho dolu a okno zustane otevřené Takže kdo se v tom bude hrabat tak by mohl nafotit i s schematem a udělat článek do \"Udělej si sám\" Citovat
Laďa Odesláno 19. únor 2013 Odesláno 19. únor 2013 Jsem na tom stejně jako ty, akorát když otevřu kufr a zase zavřu, tak okno se zavře. Při otevřeném okně správně nemá jít otevřít kufr. Ale já to dávám za vinu počasí, protože jakmile se auto zahřeje (vnitřek auta) po delší jízdě, tak vše funguje jak má. Cca před 14 dny jsem jel v takové chumelenici, cesta prosolená a při příjezdu domů jsem měl auto tak zas..né od sněhu, soli, bláta atd. , že to byla hrůza. A od té doby to zlobí, takže čekám na jaro - teplo - sluníčko. Citovat
stanleyirl Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Zdar ludia Tak u mna to bol mikroswitch na otvarani skla 5-tych dveri, proste som ho odpojil a koniec... otvaranie mam na klucoch tak ze mi viac-menej chybat nebude. A okrem ineho problem vyrieseny. Citovat
Delphi Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Zdravím všechny. Prosím, nemohl by zde někdo vložit sestavu (obrázek) upevnění skla 5-tých dveří, mám jej totiž po montáži nahoře asi 3 mm utopené pod obrys (jenom vpravo), jako by tam bylo něco skřípnuté. A možná proto mě zlobí to nepravidelné samovolné otvírání. Díky. Citovat
adam.bogocz Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 tento problém jsem řešil už u více 407 ... pokaždé za to mohl zkrat v mikrospínači... stači si rozebrat ten plast ve kterém je mikrospínač( a vede z něj stěrač) a štípačkama uvalit kablík tak 1,5 cm před spínačem... pak buď navždy otevírat dálkáčem nebo si koupit mikrospínač za 35 kč a napájet na kablíky Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 Nouzově na cestě postačí jen oddělat plast kolem zámku a vytáhnout konektor. Doma to pak opravíš výměnou spínače nebo jeho rozebráním a vyčištěním (je uvnitř zoxidovaný) . Citovat
Delphi Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 No sejmul jsem plastový kryt kolem zámku (na skle), rozpojil konektor, zavřel sklo a ......., a teď si nevím rady jak to sklo zase otevřít, abych mohl vyměnit vadný mikrospínač. Poradí někdo? Citovat
janou Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Odpojil si mikrospinac , alebo motorcek?Ak len mikrospinac staci podrzat stredne tlacitko DO na odomknutie Citovat
Ondoň Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 BTW, řešil jsem to samý a zjistil jsem, že tam docela dobře pasuje tenhle mikrospínač. Jen není vodotěsný, tak jsem zvědavý, jak dlouho tam vydrží . Citovat
majok121 Odesláno 18. březen 2020 Odesláno 18. březen 2020 Zdravým potrebujem poradiť zo 407 sw keď odomkne tak sa otvory aj zadný kufor ale tak ze ostáva po otvorený. Dobuchnem ho a keď otvorym barz aké dvere zas sa tak otvory. Niekedy keď ho zavrem tak je počuť dvojcvaknutie. Alebo keď ho zavrem tak sa už nedá otvoriť ručne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.