Přejít na obsah

Ondoň

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Králův Dvůr
  • Stát
    Česká republika

Ondoň's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, je to tenhle, jen se musí trochu zakrátit ty kolíky, stačí štípačkama. Mám ho tam cca půl roku, jsem zvědavej, jak přežije zimu, ale za 17 Kč už se vyplatil .
  2. Ondoň

    zadní okno / dveře 407 sw

    No, ke spinaci otevirani okna se dostanes i zvenku, ale nedostanes se na holy kontakty, abys je propojil - konektor je zevnitr pod krytkou - nevim jestli ta jde sundat pri zavrenym okne. Ale jestli ti nejde otevrit okno ani dalkou, tak to nejspis nebude spinacem. Ja mel chvili spinac odpojeny a dalkou to otevirat slo. Takze moznost c.2 sundat tapec z 5. dveri a zkusit to okno otevrit ruco - nezkousel jsem.
  3. Ondoň

    samovolne otvaranie 5tych dveri

    BTW, řešil jsem to samý a zjistil jsem, že tam docela dobře pasuje tenhle mikrospínač. Jen není vodotěsný, tak jsem zvědavý, jak dlouho tam vydrží .
  4. Ahoj, řešil jsem podobný problém. Že to není poťák jsem zjistil tak, že jsem knoflík vyrval hrubou silou ven - byl to on - ale už jsem ho nenarval zpátky. Pod ním je osička poťáku, která kouká, takže se s tím dá kroutit i bez čudlu, teď jen čekám až pojedu kolem Peugeota, abych čudl koupil.
  5. Ondoň

    Malý barevný displej k RD4

    Tak jako poslední možnost mě ještě napadlo nakonfigurovat displej na jiném, novějším autě a pak ho vrazit zpátky do naší staré 407. Vzhledem k tomu, že displej by měl pasovat i do 308 a dalších modelů, mohlo by to jít i tam. Nenašel by se někde ve Středních Čechách odvážlivec s diagnostikou a autem novějším než cca 2006 s RD4 ochotný to nakonfigurovat? Díky
  6. Ondoň

    Malý barevný displej k RD4

    Teď mě tak napadlo - je na fóru vůbec někdo kdo má 407 s RD4 rádiem a barevným displejem? Že to jde, včetně zobrazení klimy je vidět tady
  7. Ondoň

    Malý barevný displej k RD4

    Díky, že by tedy verze diagnostiky? Zkoušeli jsme to u HonzyZ, v Planetu i Diagboxu, zapsali typ displeje © i do BSI, ale jakýkoli pokus o uložení konfigurace v displeji skončil nezdarem.
  8. Zdravím ve spolek. V únoru jsme pořídili postarší 407 SW z r.2005 a má \"klasické\" neduhy typu tmavnoucí displej, problémy se zadním oknem, atd. Koupil jsem přes e-Bay malý barevný displej JCE-EMF C- C1M CEM1 , SW 61.0, ale na diganostice se nám jej nepodařilo nakonfigurovat - vidět je, jde změnit jazyk, otestovat obrazovka, ale nejde uložit konfiguraci rádia, park. asistenata apod. s chybou ve \"vzdálené komunikaci\". Pár 407 s barevným displejem jsem po webu viděl, tak si říkám, jestli to někdo neřešil. Foto připojuji. Díky
  9. Ahoj, myslíš malý barevný displej a RD4 rádio? To vypadá na podobný problém, co mám jáMy máme čerstvě 407 sw rv.2005 s rádiem RD4 bez podpory MP3. Koupil jsem přes eBay malý barevný displej a prohodil za vadný oranžový. Včera jsem byl u HonzyZ a za boha to nešlo nakonfigurovat, diagnostika displej vidí, šlo změnit jazyk a otestovat obrazovku, ale odmítá uložit nastavení uživatelských funkcí a displej \"nevidí\" ovládání na rádiu, takže při odpojení od diag. jen bliká a ukazuje čas, který nejde nastavit.
  10. Díky moc za bleskovou odpověď
  11. Zdravím všechny, rád bych také poprosil o info o výbavě naší ojeté 407SW - VIN: VF36ERHRH21245201 Díky.
×
×
  • Vytvořit...