Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
To za tych 30 by stalo zato. poprehadzovat vsetko co sa da a hlavne nemusis nic striekat.
právě to myslím taky, že bude nejlepší a pak můžu prodat plno věcí co mi zustane a může se ta cena snížit na minimum..
Odesláno
Je potřeba dát dohromady co všechno je špatný. POkud jsou OK chladiče sahara... tak to nebude tak zlé... mohlo by to být cca za 40 ...
chladič sahara v pořádku.. viditelně je tam akorát vidět ta jedna zlomená tyč.. Tak asi to rameno bude potřeba komplet vyměnit. Koukal na to jeden chytrolín a říkal, že v pohodě.. usoudil z toho, že na druhé straně není změněná mezera mezi blatníkem a předníma dveřma..
Odesláno

Teď Tě to štve, ale buď rád, že se nikomu nic nestalo. Před lety jsem měl něco podobného, a dnes jsem rád, že tam jelo auto, a né někdo na kole nebo motorce. Zdraví je přednější.

Odesláno

To je pravda,loni jsem po mé nezaviněné havárce taky nejásal, ale dnes s odstupem času si myslím,že by mi nikdo nedal za auto tolik,co pojištovna,nic se nám nestalo,auto jsem už stejnak chtěl prodat a koupit jiné, takže ta nehoda vše urychlila a vyřešila :)

Odesláno

já to auto mám rád.. něco někde zabouchalo a už jsem to řešil v servisu.. tak že auto v cajku.. sice spotřeba nic moc 9.2 ale jinak autíčko mám ho 4 rok a pohodlí jízda nemůžu si stěžovat, ale teď se to nemělo stát... :( před vánocema a nebudu ani lhát, ale mám problém dát dohromady 20tis tak, že si budu muset ještě půjčit, abych auto dal vůbec dopořádku a už nebude takové jak tady čtu geometrie atd... :(

Odesláno

Pisal si ze medzera medzi blatnikom a dverami nie je zmenena. No na obrazku to tak neni. Dvere su chytene praveze od blatnika.

No jednoznacne zhodit vsetko co je ohnute, prasknute dat to na kopu a potom za uvidi. Treba to riadne skontrolovat ci nie je nieco viacej posunute ako ma byt,...

Ale hadam sa to da do poriadku za lacny peniaz a po case to bude len dobra skusenost.

Odesláno

Ach jaj tak to mi je strašne lito vim jak se citiš ja jsem taky prišel o svou 607 sice ne moji vinou ale byl jsem na infarkt, naštesti to pojištovna vinničky nehody řadne zaplatila,da se řict docela slušne vic než to tady nektery tipovali. Auto jsem tehdy nechal odtahnout do Peugeotu a tam vypočitali takovou častku že se mi protočili panenky, pojištovna okamžite rešila nehodu jako totálni škodu. Jestli ti mužu poradit prodej vrak na nahradní díly, vzhledem k cene dilu to nema smysl opravovat a jestli si chces pujčit tak si pujč zbyvajici častku na nové auto k cene vraku. Jestli bys chtel kontakt mužu ti dat na pana ktery odemě vrak kupoval.

[upravil dne 1/12/12 04:02 PM od groovred]

Odesláno
Pisal si ze medzera medzi blatnikom a dverami nie je zmenena. No na obrazku to tak neni. Dvere su chytene praveze od blatnika.

No jednoznacne zhodit vsetko co je ohnute, prasknute dat to na kopu a potom za uvidi. Treba to riadne skontrolovat ci nie je nieco viacej posunute ako ma byt,...

Ale hadam sa to da do poriadku za lacny peniaz a po case to bude len dobra skusenost.

myslel jsem z druhé strany dveře u spolujezdce. Tady jo tady je to vidět, že blatník vjel do dveří. Příští týden se na tom začne dělat. Dnes už mi je trochu líp. :)
Odesláno
Ach jaj tak to mi je strašne lito vim jak se citiš ja jsem taky prišel o svou 607 sice ne moji vinou ale byl jsem na infarkt, naštesti to pojištovna vinničky nehody řadne zaplatila,da se řict docela slušne vic než to tady nektery tipovali. Auto jsem tehdy nechal odtahnout do Peugeotu a tam vypočitali takovou častku že se mi protočili panenky, pojištovna okamžite rešila nehodu jako totálni škodu. Jestli ti mužu poradit prodej vrak na nahradní díly, vzhledem k cene dilu to nema smysl opravovat a jestli si chces pujčit tak si pujč zbyvajici častku na nové auto k cene vraku. Jestli bys chtel kontakt mužu ti dat na pana ktery odemě vrak kupoval.

[upravil dne 1/12/12 04:02 PM od groovred]

.To nejde takhle kdo mi co dá za bouračku.. 20..? a co s tím udělám..? takhle když se dá koupit to stejné auto s vadným motorem za 30 a v barvě.. tak si myslím, že by někdo třeba za 2tis to přeházel koupit díly které se koupit musí jako nové čepy atd 5tis ještě nejaká práce 3tis a jsem na 40 a jezdím a zbytek třeba ještě prodám za 10tis na vrakáč tak je to 30tis a za 50 bych takové auto nekoupil. Takhle to aspoň vidím.. říkám nevím problém jsou i peníze...
Odesláno

Já měl tu havárku těsně před vánoci, takže vím jaké to je. Auto mělo cenu tak 100000kč a já dal za opravu 55000kč. Auto jsem dal opravit, páč bylo ve skvělém stavu.

Ta koupě nepojízdného auta ve stejné barvě mě přijde jako nejlepší řešení.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Teď mi přijel mechanik ukázat moje auto zítra mi ho předá musí ještě nechat udělat geometrii.. a pak už jen po novém roce nechat nárazník a blatník nalakovat a reaktivovat airbagy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...