Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ad vařit má chlap a žena zpívat do mikrofónu. Pánové, to se přeci vůbec nevyplatí. Vařit je třeba aspoň jednou, spíš dvakrát denně, a protihodnotou má být zazpívání do mikrofónu jednou za měsíc? Ani náročností samotného úkonu to nevychází - 2 hodiny vaření a za to 2 minuty zpěvu do mikrofónu? Kdepak, ženská má umět především vařit, to ostatní není podstatné ;) Jo a že se dá najíst v hospodě - i na ten zpěv do mikrofónu existují specializovaná pracoviště, a lidové pranostiky praví, že i přes poměrně vysokou hodinovou sazbu tohoto servisu využívání takovéhoto outsourcingu vyjde v konečném důsledku levněji než pořízení své vlastní zpěvačky :aut

Odesláno

No tuhle myšlenku jsem chtěl původně rozvinout při svojí 1. zmínce o \"mikrofonu\" nicméně s ohledem na věk zřizovatele tohoto vlákna mám obavu, že fixní a variabilní náklady nelze dostatečně s nadhledem vyčíslit a tím pádem nelze výhody outsourcingu ocenit. Navíc v tomhle případ to má kromě ekonomického hlediska ještě tu výhodu, že můžeš pokaždé měnit nejen repertoár ale i zpěvačku ;)

Odesláno

oddie, pochopitelně ne jednou za měsíc, ale vždy za každý uvařený oběd či večeři;):D

Určitě přijdou podobné podniky levněji, tedy do té doby, než se budeš muset léčit, protože takové slečny zpívají do více mikrofonů za večer:D

Marceli, třeba pořádně stříhat ovce, a podobně, to ještě neumím;):D:D

[upravil dne 27/11/12 21:19 od Šalda]

Odesláno
No tuhle myšlenku jsem chtěl původně rozvinout při svojí 1. zmínce o \"mikrofonu\" nicméně s ohledem na věk zřizovatele tohoto vlákna mám obavu, že fixní a variabilní náklady nelze dostatečně s nadhledem vyčíslit a tím pádem nelze výhody outsourcingu ocenit. Navíc v tomhle případ to má kromě ekonomického hlediska ještě tu výhodu, že můžeš pokaždé měnit nejen repertoár ale i zpěvačku ;)

koki... co pijes ? :super

takuto suvislu a dokonalu vetu snad dokazal iba jeden proletar :D

[upravil dne 27/11/12 21:20 od Marcel00]

Odesláno

Marčelíno normálně slivovičku - to je taková borovička ze švestek :papa

Šaldo: tvoje nejdražší ti kouká přes rameno tak honíš plusový body co? :D

[upravil dne 27/11/12 21:24 od koblih69]

Odesláno

Koblihu, plusových bodů už netřeba, je jich už tolik že už je nemá drahá polovička kam dávat:D:D

Radku, copak Ty si zveš domů nějaké ženy aby Ti uvařily??:D

Myslím že ne:D

Koblihu, tak to by mě zajímalo, komu ten mikrofon kdysi patřil:D

[upravil dne 27/11/12 21:27 od Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...