Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A pak ještě víc a ještě víc a nakonec zjistíš že jsi na dvaceti.

A nakonec to bude všechno zbytečné. Soustředil bych se na základní věci.

15 už je o půlku víc než jsi chtěl původně.

[upravil dne 26/11/12 22:14 od MotoMoto]

Odesláno

Prostě v tom nějak lítám tisícovka sem tisícovka tam :D.

Naši do toho chtějí vrazit 10000kč,zbytek jsem jim chtěl doplatit já.

já mám obavu aby za těch 10 000kč nebyl ten notebook nějakej vergl.Tak jsem chtěl víc připlatit.U nás v rodině nemáme s notebookem zkušenosti mámě stolní pc.

Od firmy Asus mám monitor a v poho.

a co značka Samsung,prý mají dobrý LCD obrazovky (televize).

Jaký značky jsou na noťase dobrý na špici Dell to už vím a co dál?

Odesláno

Mrkni sem: http://www.hpmarket.cz máme tam zaměstnanecké slevy 10-25% ale musíš si napřed ujasnit co to má být.

Samsung je OK, samozřejmě záleží jaká řada, ale já pro kluka chtěl právě Samsung a nakonec jsem byl dost překvapený dobrou cenou. Ty vyšší řady pak patří k absolutní špišce.

Z těchl lepších asi Dell, Lenovo, Sony, Samsung, Toshiba, Panasonic (ale to jen drahý outdoor)... v druhé řadě HP(Compaq), FujitsuSiemens,PackardBell, Acer ... Asus se snaží, ale nevybral bych si ho stejně jako Acer.

Výhodou notebooků jako Acer, HP... je to, že když rozbiješ LCD nebo zničíš mechaniku 100% seženeš ND a to včetně použitých a za dobrou cenu. I když nedávno jsem opravoval SONY Vaio a nový LCD stál 1600,- což bylo vlemi příjemné.

Odesláno

Já myslím, že značka až tak důležitá není. I ten Acer se teď hodně změnil k lepšímu a naopak na HP máme hodně reklamací. Jde skutečně spíš o ty vlastnosti. Když mi někdo řekne požadavek že hledá NB co hodně vydrží, tak řeknu Lenovo, když chce stylový a hezký řeknu Samsung, Sony. A když někdo firemní kde nehrozí že ho bude chtít někdo ukrást protože dobře vypadá tak řeknu Fujitsu. Prostě to je o tom co od toho očekávám. A pak už bych volil podle procesoru,paměti a využití.

Odesláno

Pokud to nebudou přenášet tak je to dobrá, možná až moc zbytečně dobrá volba. Já ti nechci radit šetřit na rodičích, ale když koupíš lacinější NB tak jím k tomu můžeš koupit i dobrou tiskárnu. Počítač bez tiskárny je jako ženská bez koz. Použitelná, ale tolik to nepotěší.

• O 4 týdny později...
Odesláno

čau,prosím o konzultaci

1. notebok už jede v pořádku ale za pár dní skončí platnost antiviráku McAfee a hlásí to koupit licenci,kupovat naši nic nechtějí.(Na to jejich surfování po internetu (jízdní řády,recepty hory,sport atd.) si myslím stačí nějakej free.

rozhoduji se mezi free Avast nebo free Avira (tenhle ale asi nemá češtinu) který mi doporučujete z těchto dvou.

2.Na notebok chytámě internet wifi přes router,kupoval jsem ho u našeho poskytovatele internetu který našim ten router nastavil na jejich síŤ,ale zapoměl jsem jim říct nick (jméno) který naši chtějí aby se objevovali v té wifi síti.Poskytovatel tam dal nick podle sebe.Kde a to mám v operačním systému Windows 8 změnit a dát tam nick který chtějí naši.(Prostě cestu k té změně jména v té wifi síti.)mělo by to snad jít? díky :)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Taky si přihřeju trošku svojí polívčičku a zeptám se, který z těcho dvou byste vybrali. Jinak bylo by to převážně na surfování, FB, ale hlavně si to pořizuju kvůli práci, tj. práce na netu s PDF-souborama, Wordy a tak pod. Schválně volím trošku vyšší cenovou relaci než tu nejnižší, aby to chvilku vydrželo. Teď nevím, jestli se přiklonit k vyšší RAM paměti nebo většímu displayi a značce VAIO. Zde jsou tedy mí favotiti, samozřejmě dalším tipům se nebráním. Podmínka je pouze numerická klávesnice a pokud možno s operačním systémem. Na PC mám Win 7 64 bit, ale asi bych si zvyknul i na 8-mičky. Na hraní her mám zatím stolní PC, takže nepředpokládám, že bych pařil na noťasu. Takže výber:

http://www.alza.cz/samsung-350v-stribrny-d361450.htm

nebo

http://www.alza.cz/sony-vaio-ej3b1e-b-cerny-d385397.htm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...