Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prajem pekny den.

Ako mozno niektory viete, niesom plnohodnotny clen klubu, pretoze nemam ani vodicak ,ani auto...

Zajtra mam skusky o 8:00 , cize ak chcete mat dalsieho clena klubu.. Prosim drzte mi palce ... :)

Dakujem :D

Odesláno

Dakujem :)

Mojim snom je 407 Coupe, no ale to neznamena ze to bude moje prve auto .. :D

Aj prve auto je este daleko... (2-3 roky)

Ako prve auto by som bral 406 (1,8 16V) alebo

406 Coupe (2,0 16V)... //Podla toho ako sa mi bude darit..(€)

Odesláno

Petře, já taky dělal před půl rokem C a měl jsem to bez ztráty bodu, a tričko sem nedostal:D

A držím palce ať to zvládneš, pro mě byli nejhorší testy, a jak jsem si oddychl když se mě objevil výsledek, tak držím palce;)

Odesláno

Taky držím palce :)

Předsedo... taky dostanu tričko a logo? Měl jsem 50 z 50 bodů a motorku/auto dohromady na poprvé :aut

Protokol někde mám :myslim

Odesláno

Já nevím jak Ty, ale já ten protokol odevzdával při podání žádosti o řidičák;)

Na C jsem měl plnej počet, ale na B jsem to dělal na několikrát, v roce 2004:D:D

Odesláno

dělal jsem na třikrát v roce 2000 :D:D:D

nejdříve nic, pak se povedly testy na 54 z 55 (nevěděl jsem otázku za bod, jak smí být dlouhý přípojný vozík za motorku), pak jsem si dal půl roku oraz a nakonec jsem udělal jízdy :D

Odesláno
Nj já začínal Olcitem :bojim.

Na Oltcita mám skvělé vzpomínky, klasická jedenástistovka, žral jedenást na sto.

Jenom??? Tak to mně 14l :D

[upravil dne 21/11/12 19:53 od Di Steffano]

Odesláno
Ja som sa na skušobnej jazde pohadal z fizlom, takže opravna jazda... uz samozrejme s iným... :D

hehe, já taky, poprvé s instruktorem, podruhé z policajtem

pak oraz půl roku, jak jsem psal a nakonec s jinym instruktorem a policajtem úplně v pohodě :mrk

Odesláno

tak drzim palce :super

ja som mal stastie..v den skusok som si rano privstal ze si spravim zo par testov aby som sa nastartoval..uz priamo na skuskach som si nahodou vytiahol jednen s testov ktore som si rano robil este doma a vsetky spravne odpovede som si pamatal..ani som ho necital len som kruzkoval a za dve min hotovo takze plny pocet :D:D:D

[upravil dne 21/11/12 20:07 od freew]

Odesláno

Nech sa ti to podari :super

moja dcera nedostala papiere len preto, teraz citujem vyjadrenie organa PZ \"Slečna dnes to nie je na vodicak, keby bolo v krizovatke auto tak sa s nim zrazite\" Taku hovadinu som este nepocul, to aby si si daval pozor aj na virtualne auta....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...