Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Nedávno mi začala v zatáčkách problikávat kontrolka brzd.Bylo málo kapaliny v nádržce.Tak jsem ji dolil a asi tak za týden znovu.Za měsíc jsem dolil jednu celou brzdovou kapalinu.Dnes ráno jsem přišel k autu a u pravého zadního kola byla louže.Takže aspoň vím kde to uniká.Jak s opravou?Asi radíte servis co?

Odesláno

no pravdepodobne to bude netesny valcek aleebo trubka medzi hadickov a valcekom, nedavno som to riesil aj ja v domacich podmienkach to nieje problem vymenit ,doporucujem ti vymenit aj tu trubku s holendrami lebo to vsetko bude isto zapecene a pri rozoberani sa poskodeniu trubky asi nevyhnes co sa stalo mne

[upravil dne 18/11/12 15:01 od krtek 2]

Odesláno

no nejspis mas bubny, ze, takze zaclo tect prase, udelat komplet repas zadnich brzd, tedy nova prasata, pokud bude od brzdovky mokre i oblozeni, tak nove pakny, vse ocistit pekne namazat (zvlaste samostavy) a sestavit, prace tak na dve tri hodky, cena materialu tak 2000 vcetne kompletne nove naplne brzdove kapaliny

jinak teda jsou dva druhy prasat, ktere je to spravne je treba zjistit podle VIN kodu auta

[upravil dne 18/11/12 16:03 od Ferry]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže jsem to dal do servisu.Výměna prasátka +vyčištění bubnu+brzdovka a kontrola stavu druhé strany.Cena válečku 410kč.Celková cena v servisu 9OOkč.

[upravil dne 6/12/12 20:04 od trsoliny]

Guest Marthas85
Odesláno

mi mechanik říkal že se mají vyměnit i brzdové čelisti protože jsou zasrané od brzdovky tak nevím:myslim

Odesláno

Tak do ještě třetice ... vynálezy typu, že se to dá odmastit čističem na brzdy, nebo mastnota vypéct v troubě a podobně jsou nesmysly. Pokud byl buben od brzdovky tak je nasáklé i obložení a musí pryč. To bych se ale dost divil že by to nějaký servisák udělal. Pokud ano tak bych mu auto jistě už nesvěřil... zajeď si na STK vyzkoušet ty brzdy a uvidíš hned. Nebudou chtít víc než 100,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...