trsoliny Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 Zdravím.Nedávno mi začala v zatáčkách problikávat kontrolka brzd.Bylo málo kapaliny v nádržce.Tak jsem ji dolil a asi tak za týden znovu.Za měsíc jsem dolil jednu celou brzdovou kapalinu.Dnes ráno jsem přišel k autu a u pravého zadního kola byla louže.Takže aspoň vím kde to uniká.Jak s opravou?Asi radíte servis co? Citovat
krtek 2 Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 no pravdepodobne to bude netesny valcek aleebo trubka medzi hadickov a valcekom, nedavno som to riesil aj ja v domacich podmienkach to nieje problem vymenit ,doporucujem ti vymenit aj tu trubku s holendrami lebo to vsetko bude isto zapecene a pri rozoberani sa poskodeniu trubky asi nevyhnes co sa stalo mne [upravil dne 18/11/12 15:01 od krtek 2] Citovat
Ferry Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 no nejspis mas bubny, ze, takze zaclo tect prase, udelat komplet repas zadnich brzd, tedy nova prasata, pokud bude od brzdovky mokre i oblozeni, tak nove pakny, vse ocistit pekne namazat (zvlaste samostavy) a sestavit, prace tak na dve tri hodky, cena materialu tak 2000 vcetne kompletne nove naplne brzdove kapaliny jinak teda jsou dva druhy prasat, ktere je to spravne je treba zjistit podle VIN kodu auta [upravil dne 18/11/12 16:03 od Ferry] Citovat
trsoliny Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 Takže jsem to dal do servisu.Výměna prasátka +vyčištění bubnu+brzdovka a kontrola stavu druhé strany.Cena válečku 410kč.Celková cena v servisu 9OOkč. [upravil dne 6/12/12 20:04 od trsoliny] Citovat
Guest Marthas85 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 mi mechanik říkal že se mají vyměnit i brzdové čelisti protože jsou zasrané od brzdovky tak nevím:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 obložení paken zašpiněné od brzdovky se musí vyměnit, nějak očistit se to nedá Citovat
koblih69 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Tak do ještě třetice ... vynálezy typu, že se to dá odmastit čističem na brzdy, nebo mastnota vypéct v troubě a podobně jsou nesmysly. Pokud byl buben od brzdovky tak je nasáklé i obložení a musí pryč. To bych se ale dost divil že by to nějaký servisák udělal. Pokud ano tak bych mu auto jistě už nesvěřil... zajeď si na STK vyzkoušet ty brzdy a uvidíš hned. Nebudou chtít víc než 100,- Citovat
Guest Marthas85 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 ok tak budu mít aspoň nové válečky a brzdy:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.