Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,potřebuju poradit.Začala se mi sama od sebe vybíjet baterie,tak že za 8 hodin už skoro nenastartuju.myslel jsem že je to novým rádiem,tak jsem ho odpojil a pořád to dělá,vyměnil jsem i baterku.klidový odběr jsem ještě pořádně neměřil,ale určitě bude žeo:)nevíte někdo co by to mohlo dělat?je to peugeot 406 combi r.v. 1997 2.1TD 80kW.moc děkuji:)

Odesláno

Toto je obvyklé téma, proto zabrousím trochu do vědecké metody:

digitální multimetr přepni na milivolty (ideální je, pokud má automatickou volbu rozsahu). Pak měř milivolty mezi plusem baterie a jednotlivými pojistkami. Kam nic neteče, bude nula milivoltů. Tam, kam ten unikající proud teče, naměříš nějaké milivolty. (a samozřejmě u pojistek, které jsou \"bez napětí 12 V\", naměříš 12 V).

Normální postup je měřit miliampéry odběru z baterie a odepínat podezřelé obvody. Pokaždé musíš počkat, než auto \"usne\", tady asi minutu nebo i více.

Odesláno

alebo mu zaskratovali clanky v akku... za 8h vybit dajme tomu 70Ah baterku, tak to je fofr...

bez zmerania kludoveho odberu prudu a uz to zaznelo od viacerych, je ako vravim tema uplne onicom...

Odesláno

tak jsem to zmeřil a při připojení to skočí na cca 50mA a po to skáče mezi 10-20mA,když jsem tam připojil ten Ametr,tak se začlo chrout zadní stahování okna,myslíte že by to mohlo dělat to?

Odesláno

zmeřil,hned po připojení tma skočí něco přes 50 a pak to líta mezi 10 až 20,dělalo to i s puvodní baterkou...nechápu to právě...:myslim

Odesláno

Jsou jen 3 možnosti:

1. baterka ja na vyhozí a nemá už kapacitu - vyměnit

2.špatně to dobíjí - což podle toho co píšeš ne

3. neco ji vyčerpává - což podle toho co píšeš taky ne

ta baterka co jsi dával byla nová?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...