Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo víte, jaký spínač spíná světlo v kufru, zda li to je kuličkový nebo už ten, co je na zámku? Přestalo mi fungovat otvírání, tak jsem to rozdělal a vyčistil a teď mi nesvítí světlo a PP neukazuje, že je otevřený kufr. R.v. 11/2003. Díky

Odesláno

Nemohl jsem to najít, jediný spínač ve dveřích to ukázalo ten co jím otvíráš kufr.

Snad ti pomůže někdo s 307. Vypadá to že nejde signál do BS. nacvakl jsi dobře konektor, nebo nepřelomil někde drát?

Odesláno

Konektor, který vede do spínače kufru byl zaoxidovaný, měl jsem rozdělanej i zámek, všechno jsem vrátil zpátky jak bylo a otevírání funguje. Asi s tím zajedu do servisu, tam budou vědět co a jak.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Dívám se, že nikdo další nepřispěl. Chtěl bych toto téma trošku oživit. S autem jsem zatím nikde nebyl, přece jen tolik nevadí, když světlo v kufru nesvítí, ale když tam je, tak bych byl rád kdyby fungovalo. Nevěděl by někdo něco na co se podívat, aby opět svítilo? PP neukazuje otevřený kufr, takže bude problém v zámku?

Odesláno

ahoj co jsem dával LEDky do kufru tak jsem řešili spínač a dospěli jsem k tomu že to spíná asi BSI tady to začíná

ale na 100% ti to neřeknu a nepotvrdím :myslim

PP neukazuje otevřený kufr, takže bude problém v zámku?

edit: možná jo-pokud je pravda o BSI tak zámek-spínač mu možná dává impuls

[upravil dne 7/9/13 14:56 od Gabriel 307]

Odesláno

Na tu pojistku se mě neptej, nejsem technik. ve svým autě jsem je měl otevřený zatím jenom 2x a jsem rád, že všechno chodí tak, jak má. Ťuk, ťuk:D Tedy až na ten dešťovej senzor :nevim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak dodám další info. Dnes jsem opět rozdělal zámek a detailně ho prohlídl. Všiml jsem si malého spínače. Vypadá to asi na spínač, který podá info, že kufr je otevřenej a následně rozsvítí i světlo v kufru.

Odesláno

Na tý pruchodce jsem vycvakal ty plastový držáčky, ale guma nejde pořádne sundat a navíc ty kabely jsou ještě zabeleny v tom látkovým obalu, takže nejsou vidět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...