Martyy Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo víte, jaký spínač spíná světlo v kufru, zda li to je kuličkový nebo už ten, co je na zámku? Přestalo mi fungovat otvírání, tak jsem to rozdělal a vyčistil a teď mi nesvítí světlo a PP neukazuje, že je otevřený kufr. R.v. 11/2003. Díky Citovat
mmmb Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 To by chtělo asi vin a podívat se do servisboxu. Citovat
mmmb Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Nemohl jsem to najít, jediný spínač ve dveřích to ukázalo ten co jím otvíráš kufr. Snad ti pomůže někdo s 307. Vypadá to že nejde signál do BS. nacvakl jsi dobře konektor, nebo nepřelomil někde drát? Citovat
307rg Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 asi tiež neporadím, ale nenapísal si, či už to otváranie funguje a čo si vlastne rozoberal, zámok alebo vonkajší spínač na otváranie dverí? Citovat
Martyy Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Konektor, který vede do spínače kufru byl zaoxidovaný, měl jsem rozdělanej i zámek, všechno jsem vrátil zpátky jak bylo a otevírání funguje. Asi s tím zajedu do servisu, tam budou vědět co a jak. Citovat
Martyy Odesláno 7. září 2013 Autor Odesláno 7. září 2013 Dívám se, že nikdo další nepřispěl. Chtěl bych toto téma trošku oživit. S autem jsem zatím nikde nebyl, přece jen tolik nevadí, když světlo v kufru nesvítí, ale když tam je, tak bych byl rád kdyby fungovalo. Nevěděl by někdo něco na co se podívat, aby opět svítilo? PP neukazuje otevřený kufr, takže bude problém v zámku? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 ahoj co jsem dával LEDky do kufru tak jsem řešili spínač a dospěli jsem k tomu že to spíná asi BSI tady to začíná ale na 100% ti to neřeknu a nepotvrdím PP neukazuje otevřený kufr, takže bude problém v zámku? edit: možná jo-pokud je pravda o BSI tak zámek-spínač mu možná dává impuls [upravil dne 7/9/13 14:56 od Gabriel 307] Citovat
Veverka Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 Asi blbej dotaz, ale pro jistotu: žárovka/pojistka? Citovat
Martyy Odesláno 7. září 2013 Autor Odesláno 7. září 2013 Žárovku jsem měnil, nepomohlo. A pojistku to samostatnou nemá ne? Nikde jsem ji ve schématu pojistek v manuálu nenašel. Citovat
Veverka Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 Na tu pojistku se mě neptej, nejsem technik. ve svým autě jsem je měl otevřený zatím jenom 2x a jsem rád, že všechno chodí tak, jak má. Ťuk, ťuk:D Tedy až na ten dešťovej senzor Citovat
Martyy Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 Tak dodám další info. Dnes jsem opět rozdělal zámek a detailně ho prohlídl. Všiml jsem si malého spínače. Vypadá to asi na spínač, který podá info, že kufr je otevřenej a následně rozsvítí i světlo v kufru. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 francouzi maj problem s kabely v pruchodkach, tvrde kabely rady se lamou, kontrola svazku mozna usetris nervy a penezenku shanenim druheho zamku Citovat
Martyy Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 Na tý pruchodce jsem vycvakal ty plastový držáčky, ale guma nejde pořádne sundat a navíc ty kabely jsou ještě zabeleny v tom látkovým obalu, takže nejsou vidět. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 a co to propipat merakem ?? u C4 a Evasiona to je zamotane jan do pruchodky, primo v pruchodce jsou kabely navolno Citovat
Martyy Odesláno 12. leden 2014 Autor Odesláno 12. leden 2014 A co přesně bych měl změřit, mám k dispozici multimetr. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 no najit konektor nekde v kufru co vede do dveri a postupne podle barev skusit promerit (propipat kabely bzucakem) k zamku ono totiz kdyz auto nevi ze ma otevreny kufr, neukazuje se na PP, nerozsviti se kufrove svetlo a do 30 vterin se auto opet zamkne (pokud predtim nebyly otevreny nektere funkcni dvere) a takovy maly priklad > http://citroeny.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=13 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.