Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevie niekto poradit moja naprava je myslim v pohode,ziaden odklon kolies,ziadne vrzganie,skripanie a pruzi celkom dobre ale strasne to bucha pri nerovnosti na ceste.Neviem si uz rady.Dakujem za odpovede.P_206,1.4,2000,55kw

Odesláno

A jsi si jistej,že je to ze zadu? Mě mlátí ve předu rameno a přenáši se to tak, že z místa řidiče se mi zdá, že je to zadek ;)

Odesláno

ja by som mal tiež otazku na tuto temu, dufam že sa autor nebude na mna hnevat, ze mu pisem do temy :)

mam taky isty problem, ze mi bucha zadna naprava pri prejazde nerovnostami, prave zadne koleso je mierne naklonene do vnutra, tzv. do A, viem ze tam je nieco s napravou, dost som cital o tom, ze najlepsie bude ju celu vymenit

ja sa chcem opytat niekoho, kto mal podobny problem, ci sa to da nejak napravit vymenou silenblokov, prip, nejakych capov, lozisk a pod., aby som nemusel menit celu napravu

dakujem

Odesláno

To jsi četl někde nějaký blábol, to s tou výměnou. Pokud zadní náprava zlobí, provádí se repas, jsou na to přímo firmy, stačí dát do googlu repas nápravy peugeot a určitě najdeš něco poblíž tvého bydliště. V ČR je cena za tento úkon 5-8 tisíc Kč, dle složitosti opravy (vložkování ramene...)

Odesláno

miko99x - pri vybere firmy na repas napravy treba davat bacha, je kopu firiem ktore pouzivaju sposoby \"ako sa to robit nema\". Taka naprava potom vydrzi tak 10-15 tis km a je zrela na dalsi repas. Lubia nemenit capy a vymenia len loziska co je vyska nakladov tak 50eur.

Odesláno

a ten repas vyrieši to, že to zadne koleso nebude naklonene? prip. este podotazka, čo spôsobuje, že to koleso je naklonene?

neviete poradit spolahlivu firmu na slovensku?

[upravil dne 19/11/12 10:33 od miko99x]

Odesláno
a ten repas vyrieši to, že to zadne koleso nebude naklonene? prip. este podotazka, čo spôsobuje, že to koleso je naklonene?

neviete poradit spolahlivu firmu na slovensku?

[upravil dne 19/11/12 10:33 od miko99x]

Naklon kolesa sposobuju vydrate loziska vatsinou sa stava ze su tak zodrate ze sa tam uz ani nenachadzaju gulicky. Osobne som si robil repas sam takze ozaj spolahlivu firmu neviem poradit.
Odesláno
Vydřené je přímo ložisko kola schované v bubnu, nebo je tam ještě jiné ložisko? Rozepište se prosím trochu! Díky!
Nie nie to lozisko ktore je vydrané sa nachádza dalej, tie loziska sa nachadzaju v rameni na ktorom je potom pripojena oska kde ide bubon a nakoniec koleso. Su tam dve loziska + lozisko na bubni. na obrazku su oznacene 4.

zadni_naprava_206.jpg

Dufam ze uz chapes. Inak mini navod nie dokonaly, ale je nájdeš na: 206.vikicomp.sk

Odesláno

Ono to není ani tak o výměně, jako třeba vyvložkování ramene atd... pokud s tím nemáš zkušenosti, tak bych se do toho nepouštěl ;)

Odesláno
Když si nakoupíš potřebné díly tak budeš skoro na ceně za kterou ti to nějaká firma udělá komplet. ;)
Tak tomu never ono sa vatsinou menia loziska a capy napravy. A ak je poskodene rameno tým že bolo dlho vydrane lozisko musi sa robit bud vyvlozkovanie alebo zohnat nove rameno. Vsetko zalezi od toho v akom stadiu je naprava mna komplet repas vysiel na cca 90 eur. Menil som loziska na oboch stranach + jeden cap druhy bol uplne v poriadku sice aj lozisko ale pre istotu som ho vymenil. Cena vo firme ktora sa tym zaobera je cca 350€ a ked si ratas 2 pary lozisk aj ked budu po 30 eur/ks a 2 ks capov co moze byt cca 50€/ks tak suma dielov sa rovna 160 eur. Ja som ale lozika zohnal za 23 € a 24 € a jeden cap za 44,90€. Vsetko osm si robil sam takze za pracu je to nula€.
Odesláno
to command

keby som byval blizko topolcan, tak zajtra rano mas pred domom mojho pezota :)

Fuuu tak teraz by som to nemal kde robit kedze tam kde som to orbil uz nemam pristup a tam kde take veci este len budem robievat je v rekonstrukcii :) Ale teraz by som to mal spravene za 1 den aj ked viem ako na to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...