Přejít na obsah

command

Uživatel
  • Počet příspěvků

    261
  • Registrace

Vše od uživatele command

  1. Takže bolo to vo ventiloch ale po nahodení mi síce auto startuje ale vždy zhasne až pokiaľ sa trosku nezohreje čím by to mohlo byť že mi neudrží otáčky?
  2. command

    kryt ventilov

    Ja to vacsinou robím tak ze tam dam ten medziplech aj s tymi podlozkami a potom opatrne šikmo nasuniem prednú stranu kritu a potom zadnú stranu od vstrekov. Poslednom case som to daval cca 10-15 krat.
  3. Skus pozriet na veko od oleja ak je tam biela mazlava usadenina tak mas prasknute tesnenie pod hlavou.
  4. Vole ventilov skusim zajtra, Nie motorom sa netocilo pokial neboly rozvody nahodene, Na nemux sa take nieco neroby ako synchronizacia rozvodov.
  5. Sviecky som skusal su mokre a je ich citit po benzine, tlak by to malo drzat je pocut ked tocim motorom ako vo valcoch sa uvolnuje tlak ale skusimm premerat tlak ako vyskusam ze hadzu iskru ?
  6. chlapci po vymene tesnenia pod hlavou mi nestartuje len toci z casu na cas brnkne na jednom valci a zase nic, Rozvody by mali byt nahodene spravne po nastaveni HU mi sedia oba dva aretacne koliky presne(aj na zotrvacniku aj na ozubenom kolese). Benzin mi tam ide je citi aj z vyfuku a skusal som aj nadobu co ide do vstrekov je tam asi odvzdusnovaci ventil a strieka z tadial palivo a tak isto vo valci po vytiahnuti sviecky je citii benzin. Este som sice nensatvoval volu ventilov ale to by asi toto nerobilo. Uz jedine ze by to bola zapalovacia rampa. Pred tym islo bez problemov akurat prasklo tesnenie. Za kazdu radu budem vdacni. Ide o p206 1,4i r.v. 2001 nemux
  7. command

    Problem s motorem

    Mal som podobny problem na 1,4i 2001 a bol problem v vstreku. Vstreky som vybral odmeral, pokiaľ boli studene všetky ukazovali podobne výsledky ako som ich dal na chvilu ohriať pri kachle jeden bol úplne KO. Vymenil som a všetko OK.
  8. Raz sa to tu riesilo a pochopil som z toho ze niektorým po výmene na nemux verzii sa nastavili vyssie km ale tak ze ak si mal v budikoch vyssie km tie sa zapisali aj do RJ a ak boli na pristrojovke nizsie km prepísali sa vyššími z RJ. ale či to je fakt tak to neviem
  9. No v najcastejsich pripadoch je to spodne rameno, ale ak si v poslednom case nemenil ani capy riadenia daj aj tie a daj spravit po vymene geometriu. A este tycky stabilizatoru sa casto menia.
  10. command

    peugeot 206

    Marcel505: hej kontroluju maju tam tu vybracnu dosku na tlmice a otestuju ich za nejakych tusim ale 5€ a ked mas hned aj STK tak za 3€ tusim ale vramci STK to nie je.
  11. command

    peugeot 206

    U nas na slovensku zacina byt s tymito veciami na STK problem maju kamery a uz minule mi hovoril ze len skoro rano alebo na konecnu mi skontroluju tlmice ze inak nemozu pocas dna ked su uz spustene kamery.
  12. A aký mas presne objem to si nenapisal?
  13. Presne nepochopil pani z peugeota chodia k tomu panovi kde som kupoval to gufero za 40centov nakupovat a vo velkom samozrejme potom je uz cena iná
  14. Predajcov peugeot mame ale kupovat nieco co sa da zohnat za 3-5 € nejakych 20-30 eur nie je bohvie aké. Ale určite to je Slovenské . V peugeote chceli za gufero 8€ pritom som ho kupoval v guferách za 40centov a pán mi hovoril ze z peugeotu choduia k nemu tieto gufera kupovat. [upravil dne 1/6/14 18:11 od command]
  15. Urcite si ich nerozlamal pri vymene ramien to sa lubi rozlamat pri viac tisicoch km najazdenych. Pri výmene sa ti akurat tak dostali tam kam nemali a keby ich nevymenis robilo by ti to somariny pri jazde.
  16. command

    Alu kola

    Ja som pneu vzdy menil za zimne tie mam podla TP len tentokrat som zabudol a bez problemov. ale to ET som nikdy nevidel ze by niekto pozeral.
  17. command

    Alu kola

    Uz vam niekedy vlastne kontrolovali et na STK? Mne zatial nie pri poslednej ani gumy nepozeral podla TP. mal som obudte letne a tie su na 100% ine ako mam povolene v TP pozostatok zo stareho auta nechcel som ich vyhadzovat ked boly na druhom aute rok.
  18. command

    Alu kola

    Ja mamoriginal alu disky s et34 a aj so objednaval nove s et 34 a ziadny problém
  19. Ja by som dal tiez kratke video ale asi ich budem menit az za par rokov ak vobec
  20. command

    spojkové lanko

    Daj sem pre istotu aj vin podla toho ti povedia na 100% ake potrebujes.
  21. Asi ides na to nejak zle ja som nemal ani 50t lis a dokazal som ich vymenit
  22. Nepovedla by som kto chcea vie zvladne.
  23. command

    disky půjdou?

    Ja som mal 2 DN a nikdy ten co bol na obhliadku nezistoval nieco o diskoch pneu hej ale ze by zistil z disku ET to veru nie. Dokonca ani na STK som nemal naposledy problem ani s pneu aj ked tam bol iný rozmer inokedy mi to pozeral a musel som prezut zimne.
  24. Napis sem typ auta r.v. a popripade aj vin cislo a napisu ti presne cislo dielu popripade na gufero staci vediet rozmery a v predajni na gufera kupis za par centov v peugeote tak 8 €. Ja ked som kupoval gufero v peugeote takmi povedali ze 8€ a o par metrov v obchode s guferami 80 centov + ten pan povedal ze z peugeota chodia ku nemu ich kupovat .
  25. Inak tu je video ako meni klb ale ze by pouzil nejaky stahovak sa mi nezda.
×
×
  • Vytvořit...