Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem tu nový a mám problém s motorem. Studený jede bez závad,ale jak se ohřeje v otáčkách od 1600-2100 poškubává.Pokud se jede pod plynem tak nic.Vím už to tady bylo několikrát,ale nikde jsem se nedozvěděl přesnou příčinu.Diagnostika je bez závad.

Odesláno

tak to vitej, trochu se rozkoukej a mozna by taky nebylo spatny uvest, jakej motor to je, ono totiz ve vsech 407ckach neni jen ten jedinej typ, co mas zrovna v aute

Odesláno

Vítej na fóru. Jen prosím tě příště zkus použít nějaký rozumnější název vlákna např. \"Motor nejde pravidelně\" nebo něco, co by vystihovalo tvůj problém. Název \"závada?\" nikomu moc neřekne (viz pravidlo 3. Psát stručně a výstižněPřemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.). ;)

Odesláno

nuz, to bol len tip podla toho ze to skube:) ci to je naozaj on? ked ale vycistis , nemal by si nic pokazit. pripadne ist k niekomu s pp2000 alebo diagbox a mozno je tam test ci sa to aj sprava normalne...

Odesláno

Byl jsem na PP2000,při jízdě napichnutý,vylezly z toho nějaký grafy, kterým nerozumím.Vše bylo prý v normálu. Ten člověk co to kontroloval mi řekl abych si na to zvykl,že neví co s tím.Jinak to auto šlape dobře.

[upravil dne 13/11/12 18:02 od bedane]

Odesláno

taky mne to trosku pocukavalo, kdyz nebyla moc velka zatez - pri solichani plynu napr. pri jizde z mirneho kopce, nebo po rovince ustalenou rychlosti

zaslepen EGR a od te doby OK

Odesláno

Da sa vsetko akurat na palubovke budes mat vianocny stromcek, skus pretestovat podlakove hadicky od turba lebo pri tych otackach co pises uz turbo pracuje.

Takze testuj egr (odpoj konektor to je najjednoduchsie ale preistotu ho aj zaslep ci sa to zlepsi lebo mne to na konektor nereagovalo ale ja som ho uz mal zlomene a auto nepojazdne)

Potom pretestuj podtlakove hadicky od turba porste ich odpoj a ked sleduj ako ti pojde motor)

drzim palce

Odesláno

Vies dost tazko je takdo definovat chybu ak niekto nemal podobny problem a nevyriesil ho.

Moze to byt aj vstrek aj cerpadlo aj zopnutie trurba , filter atd... tazko.

Ked som mal vadny vstrek tak mne auto islo bez trhania akurat nemalo vykon.

Odesláno

Tak asi vyřešeno.Při výměně žh.svíčekkamarád přišel na povolený 3vstřiky, tak je přetěsnil- zatím dobrý, bez cuknutí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...