Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Tak jsem si dělal přehled v zástěrkách většinou jsou k nim vruty což nepřipadá v úvahu a když tam byli takový ty klipsy tak to s nima vypadalo příšerně a celkově i samotná konstrukce zástěrek (uni) kazila celkový vzhled auta.

Nyní můžu říci že jsem konečně objevil použitelné zástěrky a to na Ebay. stačí zadat \"mud flaps peugeot 106\"bohužel i z poštovným je to skoro za pět stováků měl jsem je doma do tří dnů, Anglie.

Jsou tam taky klipsy,ale konečně je zkonstruoval někdo inteligentní takže nehyzdí, stříknul jsem je na černo a skoro tam nejsou ani vidět a ještě jsem musel zakrátit dodané šroubky.

post-3944-14109628022958_thumb.jpg

Odesláno

A v čem spočívá tedy ten zázrak?? Z té fotky toho moc poznat není. Máme na 106 origo peugeot zástěrky, přinýtované a už to drží 10 let, karoserie zrezlá není...

Odesláno

Dle mého záleží na verzi. Na sportu/S16 si je nedokážu představit, ale obyč. se mi zdá bez zástěrek strašně vysoká. Ale hlavní přínos oceňuji právě v jejich funkci, auto je čistější...

Odesláno
A v čem spočívá tedy ten zázrak?? Z té fotky toho moc poznat není. Máme na 106 origo peugeot zástěrky, přinýtované a už to drží 10 let, karoserie zrezlá není...

post-3944-14109628024133_thumb.jpg

Tady někdo nepochopil můj záměr:bojim, zázrak v tom žádný nehledej jen jsem tu narazil na téma ohledně zásťerek jak to všechno prasí celkovej vzhled auta mě tyhle příjdou good a hlavně montáž je naprosto bezproblémová, tak jsem myslel že stím někomu udělám radost :-) sám jsem to chtěl vzdát, že tam radši žádné nedám, takže asi tak.

[upravil dne 12.11.12 10:08 PM od gogogo]

[upravil dne 12.11.12 10:10 PM od gogogo]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...