Edison Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 No... nejdůležitější dvě kontrolky jsou od dobíjení a od oleje... Teda v době, kdy jsem já dělal AŠ... Jestli jí to svítilo, tak je divná., To nic nemění na tom, že se v tom někdo hrabal a domrvil to takhle. Jestli to domrvil takhle a svítilo to, pak ona je na darwinovku a on na veřejný utlučení airbagem... Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 twl to mi Ferry nerikej .... tak aspon kontrolku brzd ABS eventuelne nezaplych pasu a pak klasika = blinkry svetla dalky .. vysvetlujou ne ? nevim, fakt jsem nemel odvahu se ptat, ja dosud ani nevedel, ze autoskolu dela, prisla az den pred jizdama, ze by se potrebovala projet a jestli bych ji pujcil 106tku Kazdopadne jizdy ji dneska stejne nedopadly, tak treba ted prijde znovu a kdyz se do toho ted vlozim, tak ji jeste neco stihnu naucit do dalsiho pokusu Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Edison : Souhlasim, ovsem lidi, co na to serou a nekoukaj na to je bohuzel dost - pak si za to do jiste miry mohou sami Zarnym prikladem je (ne)osvetleni - kolikrat se vam stalo ze vma v protismeru jede za dobu vasi jizdy aspon 1 auto kteremu jedno svetlo nesviti nebo to same pred vami ? Me se to stava myslim denne. Citovat
Vítek1 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 asi myslela, ze kdyz to sviti, znamena to, ze je to OK ono dost lidi kontrolky jaksi neresi a ani nevi, k cemu jsou. Zrovna o vikendu jsem vysvetloval neteri, absolvujici prave autoskolu, jak pozna, ze ji chcipnul motor aspon podle kontrolek na palubce (kdyz ted pominu, ze to sama nepozna podle sluchu ) a co vlastne ty kontrolky znamenaji, protoze za celou dobu absolvovani autoskoly ji to asi nikdo nevysvetlil ( nebo to zapomnela, na to uz jsem nemel odvahu ptat se ) Ted o vikendu jsem viděl zenskou Vietnamku parkovat fabii. Zacala couvat do rady pak se oprela autem o dost velkej obrubnik - smrad spojka pak to chciplo a zenska taha za volant s vydesenym vyrazem ze to nechce zatacet nakonec nastartovala a odjela Citovat
koblih69 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Bohužel autoškola neřeší nic - kluk měl jednu hodinu teorie a tím to zhaslo, prej jeslti je něco zajímá mají si to přečíst na netu. Takže půjde rovnou na jízdy bez teorie. Až dodělá autoškolu budu si na postup stěžovat. Ale teď mu nechci dělat problémy. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 kazdy uzivatel vozidla je povinny precitat si navod, tak aka autoskola. v navode sa okrem ineho pise ze kontrolu abg je potrebne vykonat po 10 rokoch. je na kazdom z nas ci danu kontrolu vykoname alebo ne. osveta nestaci, vsetko je v kazdom z nas. podvody pomocou odporu by som povazoval za trestny cin. Citovat
Benžík Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 V mym autě AB je (jsou), u manželky to radši prohlídnu. Zrovna ten ve volantu se zkontroluje dobře. Citovat
koblih69 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Marcel00 jaký návod? Jak často se k němu u auta z druhé ruky dostaneš? Jak často jsou tam odkazy \"dle stupně výbavy\" a pod. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 ak ti ho neda povodny uzivatel, tak mozes on poziadat v autorizaku. o abg sa pise v kazdom navode bez ohladu na stupen vybavy... Citovat
koblih69 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Hm to můžeš... můžeš si ho koupit.... O Bagu se píše, ale ty (jako běžný uživatel) často ani nevíš jeslti je tam jeden 2, 4 nebo třeba žádný. Takových aut, které nemají ani jeden airbag je pořád spousta a některé i relativně mladé ročníky. Přesto v návodu obecnou informaci najdeš... akorát je ti k ničemu... Citovat
Marcel00 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 nic ti nebrani svoju nevedomost doplnit v autorizovanom servise... kde mu povedia vysvetlia a zaroven skontroluju... vravim vsetko je v kazdom z nas kto sa ako zariadi a zaujima o veci, ktore uziva. ale to sme uz mimo thread... Citovat
Medvěd Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Tak tohle chce opravdu silnej žaludek... Bych toho, kdo tohle provedl zavřel nadoživotí do konce života... [upravil dne 12.11.2012 11:23 od Edison] Existuje ještě doživotí než do KONCE ŽIVOTA? Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Medo proste az zcerna a ve vezeni mu rozm*daj p*del Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 StibLo má pravdu a dal bych mu ještě 3xdenně klistýr:D:D:D Citovat
Di Steffano Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Medo proste az zcerna a ve vezeni mu rozm*daj p*del Spoluvězeň čeronoch Citovat
Edison Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Černoch? Málo... 5!!! Aby měl ještě k snínadi vždy dost \"jogurtu\". Medvěd má evidentní mezery ve vzdělání v čertovkém právu!!! :-D Citovat
vendelinek Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Medo proste az zcerna a ve vezeni mu rozm*daj p*del :D Citovat
bajza206 SW Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 by mě zajímalo jak ten molitan při tý ráně sám vylezl z toho volantu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.