Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všechny zdravím a prosím o radu. Chci si koupit pánvičku, která ale opravdu je kvalitní!!Mám v \"merku\" titan, či keramiku. Podělte se se svými zkušenostmi a doporučte mi, něco, co se Vám osvědčilo. Díky.:papa:papa

Odesláno

Osobně kupuji tyto věci jedině od firmy Fiskars. Osvědčenou pánvičku mám kat. číslo 855242, má průměr 26 cm a je s pokličkou.Je vyrobená z nerezu, uvnitř je skutečně vysoce kvalitní teflon a je na indukci. Váží 2100 g a objem má cca 3 - 4 litry.Je určená i pro běžné vaření.

Odesláno

Hmm, dobrý typ, nenapadlo mne, že Fiskars vyrábí i pánve a to tuto značku hodně preferuji. Díky. Ještě počkám na další typy. :papa:papa

Odesláno

Nepotřebuji pánev na indukci, mým plyn, ale hlavně, ať se potraviny nepřipalují a jde dobře umývat, ne to z toho dřít.:papa

Odesláno

Já mám některé větší nádobí z titanu - wok apod. , měl jsem menší pánve od Tescomy, používal jsem na ně jen silikonovou stěrku a stejně povrch odchází - zkrátka žumpa. Proto chci nyní jen kvalitní i tu menší.

Odesláno

No, keramický povrch je mým favoritem, jen se bojím zda-li také nepoškrábe, samozřejmě při opatrném zacházení -silikonová stěrka.

Odesláno

tri roky pozivame nano biotan hrnce panve a zatim velka spokojenost masivni provedeni jak hrncu rukojeti tak i poklic povrch stale jako novy .. jen ta cena ale myslim ze me prezijou :D

Odesláno

My máme litinové (uvnitř smaltované) pánve SFINX (CEBS), to ní se nemusím bát čímkoli sáhnout :roker

Zda je to nejlepší, to nevím, pánev je samozřejmě docela těžká (na prohazování zeleniny nebo prohazování palačinek je třeba použít jiné). Výhodou je, že odšroubuji držadlo a může to do trouby ...

Odesláno

Pokud chces opravdu kvalitni panev za rozumnou cenu a ne jenom panve ktere si na kvalitu hraji tim myslim ruzne levne keramiky a jakoby titanove hracky \"myslim panve do 3000\" kup si panev BAF serie GIGANT a budes nadsen , taky jsem dlouho hledal to prave a hlavne trvanlive ! ,ale baf gigant tu asi jeste nikdo nezkousel :)

Odesláno

Teď mi přišlo do mailu:

Do pondělního poledne platí 40% sleva na nádobí COOKIN od Ballarini (čtěte až do konce)

- od roku 1997 prodáno v ČR přes 180.000 ks této linie

- titanový povrch KERAVIS s přísadou keramiky

- povrch bez teflonu a těžkých kovů

- na plyn, elektriku, sklokeramiku a do myčky

- nepřilnavý povrch

- vaření možné i bez tuku

- záruka na rovné dno 5 let

- mimo výše uvedené kladné vlastnosti ná i jednu skutečně luxusní - i bez slevy je linie za velmi nízké částky, kde je naprosto špičkový poměr cena - kvalita

Ale hlavně budete mít dárek za nejlepší možnou cenu, jakou jde díky výrobci u této linie docílit.

Podmínky? Pouze jedna. Použijete slevový kupon O86XW9NLZQ.

Odesláno

Takže, po všech úvahách a po přečtení sta recenzí - dilema - je to jak na začátku buď titan, či keramika. Chci pánvičku jen asi 20 cm, na drobné vaření - smaženice, opékaní apod. Na tu keramiku jsou velmi rozdílné názory, potřeboval bych od Vás ještě několik názorů a vyjádření zkušeností. Tak prosím do toho. Díky.:papa

Odesláno

ja pouzivam tefal nebo nejaké obyc veci z normalnich obchodu, nadobi beru jako spotrebni zbozi....

Odesláno

20cm? Takhle malou pánev mám od Ballarini, série Titanio. Výhoda? Má pokličku a jde dát do trouby. ;) Větší mám litinovou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...