Otan Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Všechny zdravím a prosím o radu. Chci si koupit pánvičku, která ale opravdu je kvalitní!!Mám v \"merku\" titan, či keramiku. Podělte se se svými zkušenostmi a doporučte mi, něco, co se Vám osvědčilo. Díky.:papa Citovat
ozzy1 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Osobně kupuji tyto věci jedině od firmy Fiskars. Osvědčenou pánvičku mám kat. číslo 855242, má průměr 26 cm a je s pokličkou.Je vyrobená z nerezu, uvnitř je skutečně vysoce kvalitní teflon a je na indukci. Váží 2100 g a objem má cca 3 - 4 litry.Je určená i pro běžné vaření. Citovat
Otan Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Hmm, dobrý typ, nenapadlo mne, že Fiskars vyrábí i pánve a to tuto značku hodně preferuji. Díky. Ještě počkám na další typy. :papa Citovat
Otan Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Nepotřebuji pánev na indukci, mým plyn, ale hlavně, ať se potraviny nepřipalují a jde dobře umývat, ne to z toho dřít. Citovat
ozzy1 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Myju ji tak, že ji vytřu papírovým ubrouskem. Citovat
Otan Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Já mám některé větší nádobí z titanu - wok apod. , měl jsem menší pánve od Tescomy, používal jsem na ně jen silikonovou stěrku a stejně povrch odchází - zkrátka žumpa. Proto chci nyní jen kvalitní i tu menší. Citovat
h4wk3y Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 nam se doma osvedcil keramicky povrch.... Myslim si, ze vydrzi o dost vic, nez teflon... (samozrejme o dost vic normlaniho pouzivani...) Citovat
Otan Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 No, keramický povrch je mým favoritem, jen se bojím zda-li také nepoškrábe, samozřejmě při opatrném zacházení -silikonová stěrka. Citovat
Kurt Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 A nebylo by nejlepší napsat, na co tu pánev chceš? Co na ní budeš dělat nejčastěji? Citovat
dyno Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 tri roky pozivame nano biotan hrnce panve a zatim velka spokojenost masivni provedeni jak hrncu rukojeti tak i poklic povrch stale jako novy .. jen ta cena ale myslim ze me prezijou Citovat
Haryk Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 kupuji tady http://www.panvicky.cz na tu titanovou je fakt možné použít i kovovou stěrku aj. na vánoce jsem objednal ker.pánev Citovat
MilanF1 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 My máme litinové (uvnitř smaltované) pánve SFINX (CEBS), to ní se nemusím bát čímkoli sáhnout Zda je to nejlepší, to nevím, pánev je samozřejmě docela těžká (na prohazování zeleniny nebo prohazování palačinek je třeba použít jiné). Výhodou je, že odšroubuji držadlo a může to do trouby ... Citovat
pagot Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Pokud chces opravdu kvalitni panev za rozumnou cenu a ne jenom panve ktere si na kvalitu hraji tim myslim ruzne levne keramiky a jakoby titanove hracky \"myslim panve do 3000\" kup si panev BAF serie GIGANT a budes nadsen , taky jsem dlouho hledal to prave a hlavne trvanlive ! ,ale baf gigant tu asi jeste nikdo nezkousel Citovat
Péťa Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Cca 7 let nakupujeme značku Ballarini na panvicky.cz a jsme stále spokojeni. Jen mě teď David štve tou reklamou u Babici. Citovat
Péťa Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Teď mi přišlo do mailu: Do pondělního poledne platí 40% sleva na nádobí COOKIN od Ballarini (čtěte až do konce) - od roku 1997 prodáno v ČR přes 180.000 ks této linie - titanový povrch KERAVIS s přísadou keramiky - povrch bez teflonu a těžkých kovů - na plyn, elektriku, sklokeramiku a do myčky - nepřilnavý povrch - vaření možné i bez tuku - záruka na rovné dno 5 let - mimo výše uvedené kladné vlastnosti ná i jednu skutečně luxusní - i bez slevy je linie za velmi nízké částky, kde je naprosto špičkový poměr cena - kvalita Ale hlavně budete mít dárek za nejlepší možnou cenu, jakou jde díky výrobci u této linie docílit. Podmínky? Pouze jedna. Použijete slevový kupon O86XW9NLZQ. Citovat
Otan Odesláno 10. listopad 2012 Autor Odesláno 10. listopad 2012 Takže, po všech úvahách a po přečtení sta recenzí - dilema - je to jak na začátku buď titan, či keramika. Chci pánvičku jen asi 20 cm, na drobné vaření - smaženice, opékaní apod. Na tu keramiku jsou velmi rozdílné názory, potřeboval bych od Vás ještě několik názorů a vyjádření zkušeností. Tak prosím do toho. Díky. Citovat
punkac Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 používám pánev woll, je sice hodně drahá, ale oravdu perfektní Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 ja pouzivam tefal nebo nejaké obyc veci z normalnich obchodu, nadobi beru jako spotrebni zbozi.... Citovat
Kurt Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 20cm? Takhle malou pánev mám od Ballarini, série Titanio. Výhoda? Má pokličku a jde dát do trouby. Větší mám litinovou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.