Y2K Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Myslim ze uz viem kde je moj problem... Ale...chcem sa spytat ako na diag sparovat imobilizer? Aky kod to vlastne chce? Nenasiel som v hladani, tak sa spytam tu. Citovat
Dave_k Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Kód imobilizéru je většinou 4místný a pokud jej nemáš na plastový kartě u auta tak Ti ho zjistí podle velkýho TP v peugeotu. Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 diky moc to som nevedel ale uz viem kde je chyba...som debil aj ja Citovat
HonzaZ Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Nepřehodil jsi čip immo do nového obalu? Citovat
Y2K Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 ano presne tak, to som nespravil Citovat
freew Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Kód imobilizéru je většinou 4místný a pokud jej nemáš na plastový kartě u auta tak Ti ho zjistí podle velkýho TP v peugeotu. mne ten pin povedat nevedeli musel som objednat novu kodovaciu kartu. Citovat
ChouLu Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Když už tady probíráte ty klíče... Na 206ce NONMUX mám jen jeden klíč a chtěl bych druhej... a mám tady sadu klíčů od starého auta (rv stejný, auto stejné), ale samozřejmě IMMO je jiný... přihlásím ten klíč? Aby mi šli oba? a jak je to s dálkou? Oba klíče maj dálku... pujdou oba? Díky Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 mne ten pin povedat nevedeli musel som objednat novu kodovaciu kartu. ale vedeli, jen nechteli dat a chteli vydelat Citovat
freew Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 nie som si teraz isty ci to bolo 4 alebo 7 euri viac ako 7 to urcite nebolo. Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 je nekolik moznosti, pokud je ochota, sdeli ten kod po predlozeni TP \"ustne\" a treba i zadarmo, je to otazka nekolika kliknuti v pocitaci, pred kterym ten dotycny sedi, pak se da objednat papirova karticka, kde je kod vytisten a ta stoji par stovek (presne z hlavy nevim) no a pak se da objednat plastova karticka se stiracim polickem (jako se dava origo k autu) a to ja ta nejdrazsi verze asi za tech 1500 Citovat
Dave_k Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Papírová kartička je za cca 80,- kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.