ChouLu Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 mamrou Máš na foru multiregistraci, což je proti pravidlům. Nevím jaký máš problém se přihlásit, ale tvůj účet, který je zcela v pořádku a je i mezi členy je \"manroucz\". Na hlavni straně klubu se v pohodě se svým heslem přihlásíš (otestováno). Takže prosím směřuj své příspěvky, SZ atd. do profilu manroucz. Profil \"manrou\" ti bude do 10 dnů smazán za duplicitu. Moderátor Citovat
starostacz Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 To mi připomnělo, že tu mám pořád ještě tu jednu nefunkční diag, co zbyla z toho skládání ze dvou - na jedné straně nekomunikující s PC, a na straně auta byl také nefunkční jeden kanál, mám dojem, že taky zrovna pro motor... A je to kabelama nebo v té krabičce s procesorem? Zkusil bych se na to třeba podívat. Citovat
oddie Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Přímo v plošnácích, kabely jsou OK. Zkoušel jsem prohazovat díly mezi 2 diagnostikami navzájem, sestavil z toho jednu 100% funkční a tohle zbylo. Chtěl jsem se na to časem podívat sám, ale už to tu leží přes rok a furt tu mám mraky důležitějších věcí na práci. Citovat
starostacz Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 No tak mi to pošli, vybavení mám. Pokud není odpálený procesor, mělo by to jít opravit. Citovat
marmoucz Odesláno 6. prosinec 2013 Autor Odesláno 6. prosinec 2013 To HonzaZ Kouknout se by nemělo snad vadit a vše samozřejmě na vlastní nebezpečí. Kolega má návod a ruce, já jen dodám hardware. Možná jak tak koukám dělá na své diagnostice. Hazardér rozhodně nejsem. Citovat
starostacz Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Jen jsem se nabídl, že na to kouknu. Kdyby se to povedlo, tak bych otestoval co s tím jde dělat a třeba uvažoval, že si ji taky pořídím. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 2 marmouzcz OK, je to dobrý pomocník, ale může se s ním napáchat hodně škody:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.