Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

What is the big deal ? That is America, those things happen like a couple of times a decade, man .... So ? :papa

[upravil dne 29/10/12 22:08 od StibTo]

Odesláno

Stejně je to zajímavý - sedíme si před monitorem, chlastáme čaj nebo kafe a média nám přinášejí války, soudy a přírodní katastrofy v přímém přenosu. :nevim

Odesláno

A bude hur... ;)

V souvislosti s probiranou udalosti se mnozi i live vysilani majitelu ruznych iPod a jinych elektronickych hracek, ani neni treba aby tam dorazili zamestnanci medii (dobre, v tomto pripade dorazila spise boure za nimi).

Asi do NYC prestanu jezdit, kdyz jsem tam byl minule, tak po mem odletu spadly veze, ted jsem tam byl po letech znova a prijde jen tak hurikan :myslim

Odesláno

Haryk: no, a prave proto se bojim co by se stalo po me pristi navsteve :-)

Jinak nic moc, zatim se marne snazime dopsat se znamymi co tam bydli, ale tak asi jim \"jen\" nejde proud.

Odesláno

Tak dlho vymyslali s katastrofickymi filmami ze teraz to maju tu.

Ja sy myslim ze toto je len zaciatok co sa bude diat. Som zvedavi ako to bude ked sa planety daju do radu ako sa predpoklada 21 decembra.:D

Odesláno

Tak dlho vymyslali s katastrofickymi filmami ze teraz to maju tu.

Ja sy myslim ze toto je len zaciatok co sa bude diat. Som zvedavi ako to bude ked sa planety daju do radu ako sa predpoklada 21 decembra.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...