Pepito Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak to jsi měl teda štěstí Hlavně že se nikomu nic nestalo Takže určitě budeš co nejdřív přezouvat,že? Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 tak mam prezuto a mam sto chuti sem dat dve videa z dneska z rana - jedu si do nemocnice, na nejake srdecni testy a dvakrat mi to tam malem pichlo auto, proste blik blik a hop, no a cumel, ze jsem nebrzdil je to proste vse o respektu ridicu k sobe navzajem..... pokud proste nekdo neda nekomu prednost, tak je to idiot a bez pardonu. A pokud je to smrtelna nehoda, tak je to vrah, ne nedbalost....s nasledkem smrti, je to proste vrazda............ Citovat
Cinicman Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Jo to ja mám tých videí za tieto dva dni už tiež požehnane... naposledy dnes ráno - a to bolo úplne sucho - si to tetula švihala po hlavnom ťahu 50km/h... a 7 kamiónov za ňou... Citovat
Pepito Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 tak mam prezuto a mam sto chuti sem dat dve videa z dneska z rana - jedu si do nemocnice, na nejake srdecni testy a dvakrat mi to tam malem pichlo auto, proste blik blik a hop, no a cumel, ze jsem nebrzdil je to proste vse o respektu ridicu k sobe navzajem..... pokud proste nekdo neda nekomu prednost, tak je to idiot a bez pardonu. A pokud je to smrtelna nehoda, tak je to vrah, ne nedbalost....s nasledkem smrti, je to proste vrazda............ V tom s Tebou souhlasím,když to někdo dělá úmyslně,tak je to prostě úmysl a néé nedbalost! Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Nedání přednosti je problém špatně orientované dopravy a umístění řidiče v autě, protože v naprosté většině případnů to logicky odnese spolujezdec, kterej tomu idiotovi dělá airbag + posádka toho druhýho auta. Kdyby se jezdilo v protisměru, tak by to většinou odnesl řidič-tím pádem by bylo míň těchle idiotů. Já to vidím každý ráno, když jedu do práce, projíždím v Přízřenicích takovou tou \"obchodní\" zónou, je tam dohromady cca 10 výjezdů od jednotlivých firem a denodenně tam min. 2-3 idioti s dodávkou na poslední chvíli vjedou do silnice (a k nim tak 3x do týdne nějakej vůl s kamionem). Nepochopím to, proč riskovat, když tím nezískám ani vteřinu, protože o pár set metrů dál je kruháč, kde stejně musí zastavit... Citovat
Roman Bazi Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Tož dnes přehozená kola i na 306ce. Za šera před garáží. Dostala nové šrouby a klíč na ně Citovat
Pepito Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Tak tento řidič určitě neměl přezuto Citovat
Pepito Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Ten z toho tahače to stihnul,ale ten druhej to asi nerozchodí Citovat
parlament Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Tak dnes prezuté zimné za zimné.Nové BF Goodrich G-force W.Som zvedavý ako sa osvedčia aj pri výjazdoch na lyže.Min.50x v sezóne.Staré Nokian WR G2 sa teda v zimných kopcoch neosvedčili,ale to môhlo byť aj nevhodne zvoleným rozmerom.Inak sa držali statočne.2 zimy a 1 leto,spolu cca 50t.km a dnes mali ešte hĺbku dezénu 4mm+. Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Jo ten odtah kamionu je prisnej. Zajimalo by me, zda to ten tahany ridic prezil, jelikoz pri tom kutululu se mu urcite podivalo peknych par metru krychlovych dreva az do kabiny .. Citovat
vendelinek Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 to je krutý video:( ten z toho kamionu už to asi nerozchodil:( Citovat
GhostBoxer Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 Přezouvání, teď, nechápu. Dnes jsem venku dělal v tričku. Co to má za smysl na konci léta přezouvat. Dyť to budete mít do prvního sněhu způlky sjetý. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 no, protoze ja treba abych dojel na chalupu, tak prekonavam znacku zimni vybavy :/ Citovat
Vvitty Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Nedání přednosti je problém špatně orientované dopravy a umístění řidiče v autě, protože v naprosté většině případnů to logicky odnese spolujezdec, kterej tomu idiotovi dělá airbag + posádka toho druhýho auta. Kdyby se jezdilo v protisměru, tak by to většinou odnesl řidič-tím pádem by bylo míň těchle idiotů. ... Pár zemí, kde se jezdí v protisměru je... a kupodivu, i tam sedí řidič směrem do silnice. Ono to má své důvody.... Citovat
John Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Dneska rano cestou do Liberce jsem potkal celkove 2auta v prikopech,panacky asi zaskocila ranni teplota a namraza. Takze to prezuti neni zas tak na nic kor rano kdyz clovek jezdi. [upravil dne 14/11/2012 11:11 od John] Citovat
Kurt Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 V pátek má sněžit, tak nechci vidět žádný výmluvy! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.