gedu Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 priznávam sa bez nátlaku ešte nie, ale cez týždeň asi už budem musieť Citovat
Marcel00 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 ja prezujem az 12 januara... dovtedy pohoda Citovat
Pepito Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Dnes jsem byl u Čáslavi a při cestě zpátky napadlo trochu sněhu a to jste měli vidět kolik řidičů na letních gumách mělo problém vyjet i ten nejmenší kopeček Nechápu ty hazardéry Dva jsem viděl v příkopě a jeden DEBIL mě na břečce začal předjíždět ve chvíli,když v protisměru jely další auta a přede mnou jelo aspoň deset aut začal se na tom kluzkém povrchu cpát přede mě,vynucoval si zařazení,ale brzděte když to nečekáte a dost to klouže? Toto je ON,neznáte ho někdo? To se stalo mezi Stojicemi a Heřmanovým Městcem a za Heřm.M. odbočil na Rozhovice,směr Pardubice.. Citovat
ChouLu Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Pepito co si dělal skoro u nás? Jinak ja chtěl přezout dneska, ale nemám šrouby Tak jsme byli s Cwokem na srazu na letních Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 doufám že tady nebude zítra fotka kde budu ja jedu z brigády Citovat
Pepito Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Pepito co si dělal skoro u nás? Jinak ja chtěl přezout dneska, ale nemám šrouby Tak jsme byli s Cwokem na srazu na letních Byl jsem s taťkou a Kubíkem u rodiny a na hřbitově v Číhošti. A počasí víc než dušičkové A jak se Ti líbila Cwokova 208ička?Mě se na fotkách líbí moc [upravil dne 27/10/12 21:51 od pepito] Citovat
ChouLu Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Ten volant je hrozně malej Líbí se mi moc ,ale nesnesl bych ty lesklý madla na dveřích v interiéru.. to jediny by mě štvalo Jinak ten dotyk displ luxus A co je zajímavé.. to auto je v angličtině... je tam i polština ale čeština nééé Citovat
safi1 Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 Stale na letnych :/ az na dalsiu sobotu som obiednany fuuu Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 asi pred hodinku sem byl vyvetrat kocúra, ešte stále mám letni (michelin pilot exalto), spocatku pršalo a seděli super, aj sem myšičky skúšal, abs a podobně, všecko v poradku a pak začalo samozřejmě sněžit a vytvorila sa na cestě kaša - konec, né že bych neudržal auto na cestě, ale kým sa člověk dostal z 70 na 0 km/h, tak pár metrů predsa len ušlo, abs, neabs, což je vcelku průser, no prezuti sa u mňa koná až v servise, kam musím zajtra alebo pozajtra dojet (až na južné slovensko. Modlim sa, aby nezačalo snežiť, nech to nekde nerozstrelím po cestě, alebo někdo mňa taky si všecko nechavam na poslednú chvíľu.. Citovat
Hugo Boss Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 bodejť by si to stihnul,když máš furt flašku v ruce:D:D pořád ne :D:D:D to se mi stavá jednou za pul roku:D:D [upravil dne 26/10/12 20:57 od dzana.m] Jednou za půl roku , tak to jsem te zrovna včera načapal koukam... Citovat
dzana.m Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 to bylo scela vyjimečné ale dorazyl sem domu kolem osmý ráno krapítek sem se zdržel u sportáka:D:D:D 5. Citovat s rozvahou Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. [upravil dne 28.10.2012 10:57 od Kurt] Citovat
dzana.m Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 sem kuže líná stale ještě nepřezuto byl jsem připraven dneska přezout a když sem videl zasnežený auto tak sem to otočil a hura domu ktelce :D Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Tak těch, co nepřezuli, jsem dneska po příkopech viděl docela dost Jo jo my vcera po ceste po D1 taky ... Zas jen cekam jak se pitomecci na Fejsbuuuku jeste budou chlubit tim jak se jim pekne \"brusli\" a ze \"nechapou, kdo muze prezouvat na zimni\" ... Citovat
paťas!!! Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 takovych se najde dost...neska mi to taky pekne bruslilo na letnich.....jel sem pomalinku mel sem trosku obavy a prece se nasli takovi co kolem me projeli kolem 100 km/h....nepochopim.......takove bych Citovat
Kurt Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Takže tys jel na letních jako hlemejžď, oni tě předjížděli a proto jsou gauneři? Vtipy jsou vedle. Citovat
paťas!!! Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 ne zas jako hlemyzd kolem 60 a banda v levem zafujanem minimalne pres 100....hlavne bylo super jak mi ospluchali predni okno nebylo videt vubec nic....v tu ranu to moc vtip nebyl Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Jestli maji prezuto na zimni tak proc by nejeli 100kmh ?.. Citovat
paťas!!! Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 stejne se mi to zda uz dost...podle toho jak jim to litalo....to je vec nazoru....klouzalo to dost...ale puvodne sem mel na mysli reakci na auta v prikopech....ze si to kolikrat delaji sami Citovat
Kurt Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Jo, dělají si to třeba tím, že jednou v tomhle počasí na letních, že jo - to se tobě stát nemůže, to oni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.