Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem byl u Čáslavi a při cestě zpátky napadlo trochu sněhu a to jste měli vidět kolik řidičů na letních gumách mělo problém vyjet i ten nejmenší kopeček :bojim

Nechápu ty hazardéry :grr Dva jsem viděl v příkopě a jeden DEBIL :bacha mě na břečce začal předjíždět ve chvíli,když v protisměru jely další auta a přede mnou jelo aspoň deset aut začal se na tom kluzkém povrchu cpát přede mě,vynucoval si zařazení,ale brzděte když to nečekáte a dost to klouže? :bojim

Toto je ON,neznáte ho někdo? :myslim

To se stalo mezi Stojicemi a Heřmanovým Městcem a za Heřm.M. odbočil na Rozhovice,směr Pardubice.. :bacha:papa

post-31252-14109627771327_thumb.jpg

Odesláno
Pepito co si dělal skoro u nás? :P

Jinak ja chtěl přezout dneska, ale nemám šrouby :( Tak jsme byli s Cwokem na srazu na letních :D

Byl jsem s taťkou a Kubíkem u rodiny a na hřbitově v Číhošti.

A počasí víc než dušičkové :D

A jak se Ti líbila Cwokova 208ička?Mě se na fotkách líbí moc :super:papa

[upravil dne 27/10/12 21:51 od pepito]

Odesláno

Ten volant je hrozně malej :D

Líbí se mi moc ,ale nesnesl bych ty lesklý madla na dveřích v interiéru.. to jediny by mě štvalo :) Jinak ten dotyk displ luxus :)

A co je zajímavé.. to auto je v angličtině... je tam i polština ale čeština nééé :bojim

Odesláno

asi pred hodinku sem byl vyvetrat kocúra, ešte stále mám letni (michelin pilot exalto), spocatku pršalo a seděli super, aj sem myšičky skúšal, abs a podobně, všecko v poradku a pak začalo samozřejmě sněžit a vytvorila sa na cestě kaša - konec, né že bych neudržal auto na cestě, ale kým sa člověk dostal z 70 na 0 km/h, tak pár metrů predsa len ušlo, abs, neabs, což je vcelku průser, no prezuti sa u mňa koná až v servise, kam musím zajtra alebo pozajtra dojet (až na južné slovensko. Modlim sa, aby nezačalo snežiť, nech to nekde nerozstrelím po cestě, alebo někdo mňa :( taky si všecko nechavam na poslednú chvíľu..

Odesláno
bodejť by si to stihnul,když máš furt flašku v ruce:D:D

pořád ne :D :D:D:D to se mi stavá jednou za pul roku:D:D

[upravil dne 26/10/12 20:57 od dzana.m]

Jednou za půl roku , tak to jsem te zrovna včera načapal koukam... :D

Odesláno

to bylo scela vyjimečné ale dorazyl sem domu kolem osmý ráno krapítek sem se zdržel u sportáka:D:D:D

5. Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

[upravil dne 28.10.2012 10:57 od Kurt]

Odesláno

sem kuže líná stale ještě nepřezuto byl jsem připraven dneska přezout a když sem videl zasnežený auto tak sem to otočil a hura domu ktelce :D:D

Odesláno
Tak těch, co nepřezuli, jsem dneska po příkopech viděl docela dost :P

Jo jo my vcera po ceste po D1 taky ... Zas jen cekam jak se pitomecci na Fejsbuuuku jeste budou chlubit tim jak se jim pekne \"brusli\" a ze \"nechapou, kdo muze prezouvat na zimni\" ...

Odesláno

takovych se najde dost...neska mi to taky pekne bruslilo na letnich.....jel sem pomalinku mel sem trosku obavy a prece se nasli takovi co kolem me projeli kolem 100 km/h....nepochopim.......takove bych :bacha

Odesláno

ne zas jako hlemyzd :D kolem 60 a banda v levem zafujanem minimalne pres 100....hlavne bylo super jak mi ospluchali predni okno nebylo videt vubec nic....v tu ranu to moc vtip nebyl :)

Odesláno

stejne se mi to zda uz dost...podle toho jak jim to litalo....to je vec nazoru....klouzalo to dost...ale puvodne sem mel na mysli reakci na auta v prikopech....ze si to kolikrat delaji sami

Odesláno

Jo, dělají si to třeba tím, že jednou v tomhle počasí na letních, že jo - to se tobě stát nemůže, to oni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...