Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak samozřejmě jsou \"trochu\" pozadu. ;)

U nás:

Statistiky: 83663 témat / 1309621 příspěvků / 40436 členů

a u nich:

Celkem příspěvků 726837 | Celkem témat 43132 | Celkem členů 25062

:aut

Odesláno

Kurt: Ono se to tu řešilo? Blbě jsem hledal ... nicméně Pe.Tr už má ode mne na toto téma SZ :D

Podle mě by nebylo špatné, kdyby v e-shopu byl kalendář třeba na příští rok s vozy našich členů ... :myslim

PS: Psát veřejně jsem to nechtěl, ale když to Kurt nakousnul :D

Odesláno

Milane, tady se nemusíš stydět - vždycky se najde někdo, kdo nápad podpoří (ať je to jakákoliv blbost). :D

Odesláno

Kurte, nejde o stud, ale jde mi primárně o názor vedení, oni rozhodují a mám k nim úctu.

Navíc je konec října, aby se vše stihlo do kalendáře 2013 (nejlépe, aby byl k dispozici na vánočních srazech).

Blbost to podle mě není, já bych si takový kalendář klidně pověsil na zeď. :roker

Odesláno

To bylo myšleno obecně. ;)

Dle mého je na kalendář pozdě (zvážení vedením, výběr fotek, hlasování, získání svolení a originálů od autorů fotek, zadání kalendářů do výroby, schválení finálního vzhledu, výroba, distribuce) - 2 měsíce mi přijdou fakt málo. Ale klidně můžeme začít připravovat kalendář na rok 2014, ne? ;)

Odesláno

translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=cs&rurl=translate.google.cz&sl=bg&tl=cs&u=http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php%3Ff%3D2%26t%3D87380%26sid%3D4c23854a1e02ba645f93aed093b3e68a&usg=ALkJrhgE2dV5RS5ttNZLwaemxtXf5kZiqA

krásné kombi

Odesláno

Nejvetsi problem bude s vyberem aut MIlane .nekdo radeji seriovky nekdo radeji tuning . Proc tam je tohle auto a ne moje atd atd alè proc ne ikdyz pravdou je ze financne bychom chteli jit jinou cestou.

Odesláno
Lukáš_307: ted jsem to sem chtěl dat :D hodne luxusni

Já mám konečně garáž, tak začnu taky přes zimu s něčím :D asi si konečně složím a přestříkám kolo :D :D

Odesláno

Pe.Tr: proto jsem se chtěl původně bavit po SZ. Však jsem i psal, že problémem budou ty auta. Snad jedině hlasováním, jako to mají Bulhaři. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...