Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslím, že se to několikrát řešilo, takže pohledej. Já to nehledal, ale pokud jsem něco takového řešil u jiných aut tak změna počtu míst se nikdy nedala legalizovat.

Odesláno

Mám také 307 SW HDi 79kW, no a jak to tady čtu,tak je to všude jiné,mě nechtěli ani udělat předtechnickou při koupi auta,že prý tam nemám sedačky 6 a 7 ????

V techničáku mám počet míst 5-7:D Pak se šel podívat do nějakých papírů a řekl,

že tam být nemusí,že je to doplňková výbava na rozhodnutí majitele.Také tam mám instalované pásy.Nevím co máš napsané v techničáku,ale pokud 5-7,tak je tam můžeš dát bez ptaní,zjisti si to u vás na STK.:papa

Odesláno

No teď koukám,že píšeš,že máš napsáno 5ti místné:mad:to tě někdo do techničáku napsal 5 a je to:(podle mne tam mělo být 5-7, ale když vypisovali techničák,tak to asi nikdo neřešil.

Omlouvám se,nějak jsem přehlíd,že píšeš že máš v TP 5míst.

[upravil dne 23/10/12 19:23 od mccolor]

• O 2 roky později...
Odesláno

Já řešil u 407 mista k sezení 2+2 zapsání 5.místa k sezení a nechtěli to schválit, protože auto je přesaný na N1 jako nákladní skříňový automobil na podnikání. Tudíž seberou místa k sezení, aby se dal vozit větší náklad v kufru o to navýší užitnou hmotnost.

Přjímací technik v Peugeotu mě ukázal papír o tom, že tam má ten stejný problém, který mu na na centrále Peugeot ČR zamítli. Mě to poprvé také zamítli,že mám zkusit poslat italský TP auto jsem nafotil i s pásy,vin. a poslal jsem Italský TP. Po měsíci a půl, mě volali že mám na peugeotu papír o schválení 5. místa k sezení. Říkal mě technik, že tomu nevěřil, že jsem první komu se to podařilo :D

• O 2 roky později...
Odesláno

Našel by se tu někdo kdo by dokázal sehnat nějak levněji papír od dovozce? Byl jsem dnes v Peugeotu zeptat se na dopsání posledních dvou sedadel. Vypadla z nich absolutně nesmyslná částka 3500kc za ten papír. Není tu někdo kdo by to uměl vyřešit za "normální" peníze? Děkuji

• O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, řeším jednu 307SW a zajímalo by mě jak máte zapsaná sedadla v TP?

Tady je zápis následující:

Počet míst celkem 5

K sezení 5-7

IMG_20250728_081148.thumb.jpg.826c029b38e4e35c7d18439b40a610cb.jpg

V autě je teď 5 sedadel, pásy a i úchyty jsou i pro 3tí řadu sedaček a mě by se těch 7míst celkem hodilo.

Zaráží mě, že je tam správně k sezení 5-7 míst, ale celkem 5.

EDIT: teď ještě koukám do nových techničáků co mám a tam se uvádí jen místa k sezení/stání, celkové ne, tak snad to bude ok. 

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno (upraveno)

Na jedné mám 5-7, na druhé 7. Dokud tam je 5-7 neřešil bych. 

Tak ci tak, zámky a pásy tam jsou. Maximálně se na TK zadní sedáky vyndaj. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Já si to vysvětluji takto. Počet míst 5. Pět sedaček musí být na STK. 

Počet míst k sezení 7. Auto je sedmimístné.

Někdo už řešil, že měl zapsáno v TP počet míst 7. A na STK vyžadovali šestou a sedmou sedačku.

Doma se kouknu, jak to mám já.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

I když je v autě 7 tak na STK stačí podle zákona pouze přední sedačky. U zbytku jen kontrolují kotevní body, případně pásy pokud nejsou součást sedáku. 

Jinak mám podle online TP na mém 5 a 5-7 (v malém TP je 5-7), na druhém je 7 a 7 (v malém TP 7). 807 mám 8 v obojím. 

Screenshot_20250728_121733.jpg

Screenshot_20250728_121745.jpg

Screenshot_20250728_121759.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...