Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupe, nestartuje

Recommended Posts

Odesláno

cuz, mam dotaz, coupe mi zacina delat problemy pri startech.

aktualne tam je baterka 55 Ah, kterou mi tam dal Falko605, myslim si, ze je slabsi, nez by mela byt.....

kazdopadne baterka pres zimu byla doma v teple a asi 3x nabita, pak coupe moc nejezdilo (jaro) a pak najednou baterka vybita....

Nyni jsem ji nabil, nastartoval a jako dobry, pak startoval podruhy, no ok, a potreti jsem to nenahodil. Tak jsem ji znovu za 1 den nabil, a uz nestartuju, jen mi problikava a cvaka cela pristrojovka, kde hledat chybu?

Diky za rady

Odesláno

to bude asi ozaj tou baterkou...

ja som raz nemohol nastartovat a to baterka bola skoro nova, ale ako sa neskor ukazalo, odisiel jej jeden clanok a uz nestacila pretocit starter...a to bola 72 Ah tusim

Odesláno

Mě dnes ráno coupe ani nerozsvítilo kontrolky na palubce, baterka KO, ale baterka z Felicie 44 Ah to s odřenýma ušima dokázala natočit :D

Co bych nechtěl, na baterii bylo na štítku datum 02/2007, takže skoro 6 let...

[upravil dne 23/10/12 20:58 od Ducatista]

Odesláno

Charlie 1, Dave_k - chlapi já mám v obou Ducati originál baterky Yuasa, jedna rok 2002, druhá dokonce rok 2001 a letošní sezonu obě nezklamaly, ale příští rok ta starší už asi půjde... ;)

Odesláno
:xvul 2Ducatista: Nevím jak je to s výdrží baterek u motorky obecně, ale je taky fakt, že je ušetřena krutých zimních, mrazivých startů. ;)
Odesláno

jojo, to je fakt, vždycky v říjnu baterky vytáhnu, dám je do tepla v ložnici na okenní parapet a pravidelně jednou do měsíce nabíjím, takže mají maximální péči. Zimní start neznají :D

Odesláno

tak zatim vse odsunuto, protoze delame novy trubky v baraku, praskla voda......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...