Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud nespěcháš tak zjistím cenu. Nebude to moc dolů, ale něco tam snad vykouzlíme.

Odesláno

Nemusíš spěchat. Ještě pár dní vydržím na maličkém Asus. Zatím hledám, a procházím parametry různých výrobců. Ikdyž tento je hodně dobrý. Ale ta cena. Původně jsem chtěl notebook mnohem levnější, a postupně částku navyšoval.

Odesláno

Tak víc jak -590 nedokážu, Alza to má stažené, takže u nás by byla cena 34400,-

Jinak je to tak jak píše Radek, buď chceš něco takto nadupané a nebo slevíš. Jde o to jak se ti to vrátí. Pokud ten střih videa bude tvůj job a přinese ti to peníze, tak proč ne. Pokud je to jen jako tvůj koníček či pro potřeby rodiny, tak je to na zvážení.

Je to podobné jako když by jsi si měl koupit třeba dodávku. Pokud s tím jednou za rok pojedeš na dovolenou je něco jiného než když tím bude každý den vozit 7 lidí někam do práce. Na tu dovolenou Tě pak vyjde výhodněji si jí půjčit.

A stejně tak s tím stříháním. Pokud to má být film z dovolené a vánoc, tak si to nech sestříhat u někoho kdo to dělá profi a nemusíš utrácet tolik za NB.

Odesláno

Motomoto plně s tebou souhlasím,az na to Pokud to má být film z dovolené a vánoc, tak si to nech sestříhat u někoho kdo to dělá profi a nemusíš utrácet tolik za NB.

Ty nic nestrihas vid?jak někdo cizí může vědět co je pro tebe na záznamu cennyho a co ne?když to vi jen kdo to točí?

To jen na okraj a ber to jen jako názor,kolega ted v Okey koupi Asus cs core i7 8gb RAM,2 gb grafika vlastni nvidia,disk 7200ot +SSD disk a dával za něj rozumných 18990kc

Odesláno

Ale stříhám a občas i pro jiné, ono není problém si ten záznam pustit a zapsat si stopáž a říct co tam chci a nebo co ne a jaký zvuk a nebo také občas si chce k tomu ten dotyčný sednout a říká tohle ano a tohle ne. Ale chápu jak to myslíš, samozřejmě pokud to bude jeden film za rok tak se to dá takto dělat, pokud jich má být víc tak už to je komplikovanější.

K tomu Asus není moc co říct, protože z popisu není zřejmé co to je za typ a ani velikost HDD a podobně. Ale určitě je to dobrá cena.

Já vycházel z popisu co tu bylo zadané.

Odesláno

Díky všem za názory.

Dělám videa pro rodinu.

Ale, dělám videa pro nemocnici. Manželka to potřebuje k práci, ale nemocnice jí to neproplatí. Tak když koupím dražší a rychlejší notebook, ušetřený čas, (který získám úpravou videa na rychlejším stroji), věnuji své práci, a peníze vydělám. Takže pro mě koupě dražšího notebooku není až tak nevýhodná. Není to ovšem o návratnosti, protože notebook mě peníze nevydělá, ale o ušetřeném čase.

Samozřejmě, že bych raději notebook za 20000kč, ale bude ty videa zvládat? Ale, vše má své ale....

Teď pročítám fóra o noteboocích pro úpravu videa.

MotoMoto, díky za lepší cenu, pokud se pro něj rozhodnu, tak Ti písnu.

Odesláno

Ozvi se i když budeš vybírat jiný, pro klubáka mám vždy lepší cenu, jak ti mohou již někteří potvrdit.

Jinak pokud budeš mít NB za méně tak video také zvládne, ale bude to déle trvat. Já v pohodě stříhám ve FullHD na dvoujádrovém pentiu a 3 GB RAM s 160 GB diskem, jet to rendrování běží celou noc.

Odesláno

Tak s tím Windows to je otázka pohledu na věc, ale stejně na ně budeš nucec přejít do července. Já mám na všem W10 a spokojenost, rozhodně bych nechtěl W8, možná na starších kde jsou W7 tak budiž, ale ne W8.

Odesláno

Já když musím někde dávat W7, tak jsem opravdu hodně naštvaný. Nevidím jedinou výhodu oproti W 8.1 ! Ale teď už dávám desítky, stejně jim neutečeme.

Odesláno

Včera jsem nastavoval jednomu znamýmu nový NTB s WIN 10, sakra proč když něco funguje jako W7, W8 s classic shell, a člověk si na to zvykne tak nějakej idiot vymyslí zase všechno jinak a jinde, naprosto zbytečně ztracenej čas, pokrok beru, ale tohle jsou kroky k ničemu. Stejně do tech WIN10 zase pujde Classic shell

Vim že mě to nemine, což mě sakra štve.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...