slanskym Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Nazdárek, potřeboval bych poradit, včera po kratší projížďce při příjezdu na parkoviště, jsem ještě okoukával svýho peugeotka a zjístil jsem že se mi dost přehřívá levé přední kolo (u řidiče), a od kola je cítit teplo a \"smrad\", před tím mi to chviličku dělalo při jízdě takové pravidelné zvuky, ale pak to ustalo. Co myslýte, může to být ložisko, nebo něco z brzdama? Brzdy (přední) bych asi neřešil, jsou před měsícem po výměně a kontrole. Nemůže to být ložisko, když se mi to kolo tak zahřívá? A jak bych rozpoznal, že se skutečně jedná o to ložisko, popřípadě jaká je cena toho ložiska? Díky za odpovědi. Muj peugeotek je: P205 1,8XRD (diesel) Ještě jeden dotázek: O víkendu jsem jel na delší projížďku a zjístil jsem, že při vjezdu do prudší pravotočivé zatáčky při plynu se mi ozve z kola takové pravidelné \"bouchání\", když projedu zatáčkou bez plynu, tak je to OK. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být, popřípadě co s tím a kolik tahle sranda stoji? Díky, Michal [Editován dne 14/6/05 slanskym] [Editován dne 14/6/05 slanskym] Citovat
Holly Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Na brzdy bych se určitě mrknul, leda že jsi tam dával nové brzdiče. To bouchání dělá povětšinou poloosa, honem s tím do servisu, než to rupne. Mám s tím vlastní poměrně čerstvou zkušenost. Nejlíp to poznáš tak, že dáš plnej rejd a rozjedeš se, když to bouchá, je to ono. Oprava ruplé poloosy stojí 3500-4000 s DPH na 205-ku GTI a diesel. A nepodceňoval bych to, rupne to zničeho nic, když to nejmíň potřebuješ. Citovat
Emiš Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Ja s tim najezdil asi 20 tisic km ale vymenit by to jiste chtelo. Cenu bych videl nekde niz nevim jak nova ale repase stary vyjde urcite do dvou tisic. Akorat uz si nepamatuju kde ji delali. Jo a to hrati u kola me delaj brzdy, jestli to muze delat lozisko nevim. Citovat
viktorg Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 K tomu prehrievaniu kola ti velmi neporadim ale skor by som tipoval predsa len tie brzdy,lozisko ak je v prdeli tak ho dost pocut v kabine.A to buchanie v zatacke ak auto taha (stupas na plyn)....to vypada na 90% na poloos mal by sa asi menit homokineticky klb (ak sa da vymenit samotny,ak nie tak cela poloos)!?. Skontroluj manzetu (gumova ochrana klbu-harmonika)ak je porusena bude to urcite poloos. Dost drahy spas....Ale cenu neviem...u nas stal repas na renault 21 GTS 4000.-Sk Citovat
pipko Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 prehrievanie kolesa mi robili brzdy zapiekli sa ale auto brzdilo dalej normalne tak bacha na to zvikne sa to stat aj pri novych dostickach ked hned zo zaciatku si niekde prudko zabrzdil mohli sa zapiect PS dost nebezpecne moze sa ti zablokovat koleso pocas jazdy a si v prdeli:bojim Citovat
vix Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Nevím, nevím ... tipuju brzdy, nejspíše destičky. Je zajímavé, že auto přibržďuje vždy po výměně brzdových destiček (určitě to moje).. buď tám dávám nějaké divné, nebo je to prostě Pažout. (extrém byl 80 km na ctyřku a plnej kotel, pětka to taky na víc než 80 km neroztáhla a na dálnici na mě nalepená Š120, takže jsem prošlápnutím brzd nemohl shodit... kotouče byly krásně do ruda - a taky to smrdělo) Pokud toto to dělá trochu déle po výměně destiček, tipnul bych to na orezlé okraje kotoučů - od nich může být to bouchání (vibrace do volantu) v zatáčkách, protože se ty okraje dřou o destičky a může to i trochu pískat. Asi bych sundal kolo a pro začátek omlátil ty zrezlý okraje těch kotoučů. Pak, pokud si troufneš, bych vyndal destičky (může mezi třecí plochou destičky a kotoučem být nějaký bordel) a pořádně odrbal od rezu ty plochy, na kterých destičky jezdí.. rozhodně to tomu neuškodí a často se tím problém vyřeší. Poloosa na D/non-GTI stojí repasovaná (jinou ani nelze pomalu sehnat) 1700-2000 Kč, na GTI/TD u 205/309 vyjde na těch 3500. Jo, a ložisko fakt nechutně hučí... Citovat
Ladis Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Pokud druhá strana brzdí dobře a nepřibržďuje, dělá to jenom jedna strana, tak skoukni jestli je třmen brzdiče pohyblivý (po odlehčení brzdy jestli jde odtáhnout od kotouče) Dělám to i s odpuštěním brzdovky z dané větve, přes odvzdušňovák. Pokud by to zase moz břibrzďovalo, tak mrknout na pístek a nebývá na škodu vyměnit hadičku. Citovat
graver Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Zahřívání: v mém případě to byly/jsou brzdiče (občas úplně neodbržďují - zasekává se pístek). Bouchání - jestli je to v prudším rejdu jen v záběru, tak by to mohly být homoklouby (v mém případě byly). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.