Radek Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 jak casto menite rozvody? co doporucujete? dik za nazory. Citovat
Rebik Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 [Na jakékoliv 405 se dají rozvody teď vyměnit jenom jednou, žádná už dalších 90tkm nemůže dožít-)) Citovat
Guest trakouš Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Měnil jsem rozvodový řemen a napínací a vodící kladky před 15 000 km a když jsem se díval na řemen teď o víkendu, tak je na dvou místech natržený. Zdá se mi že chodí moc po kraji ozubených kol, je divný že nejde středem kol a kladek. Může to být vadná řemenice na klice nebo třeba ložisko na vstřikovacím čerpadle? Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost?:( Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Rebik [Na jakékoliv 405 se dají rozvody teď vyměnit jenom jednou, žádná už dalších 90tkm nemůže dožít-)) Řebíku, hele, neděs mě, jo??????????????:bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Rebik [Na jakékoliv 405 se dají rozvody teď vyměnit jenom jednou, žádná už dalších 90tkm nemůže dožít-)) to si jeste povime Citovat
Radek Odesláno 13. červen 2005 Autor Odesláno 13. červen 2005 to jsem se teda zas dozvedel hodnotne informace. Potrebuji vedet, jestli mam menit rozvody po 60tkm, nebo muzu byt klidny treba az do 90tkm. Citovat
Rebik Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Nevím co je na mé odpovědi negací nesrozumitelného??? Citovat
Holly Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Vyměň je teď a můžeš bejt až do smrti pažouta klidnej. Rebik: jak vypadá moje klika? Citovat
Rebik Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Předběžně dobře, zítra se definitivně rozhodne....... Citovat
uulik Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 trakouš: Nechal sem nedávno měnit komplet kladky, řemen v Peg.serv.tak že odborníci jsou a řemen není taky na středu jezdí spíše k venk.straně. Citovat
Guest trakouš Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 No mě taky sjíždí k venkovní straně a asi se někde o něco tře, protože je na straně blíž k blatníku na dvou místech natržený. Kryty jsem prohlížel a nevypadají že by se jich řemen dotýkal. Už nevím co s tím??? Citovat
Mirec123 Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 ...to ze nejde remen po strede ozubenych kol ma za nasledok napinacia kladka....podobny problem som mal i ja...vymenil som kladku, nechal ju trochu naklonit...a vsetko je v poriadku....remen ma 40 tis a je ako novy, ziadne trhliny alebo prasklinky.... Citovat
rimmer Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 No ja sem menil tedka na jare, a remen mel najeto cca 40tisic a byl naprosto bez jakychkoliv sramu, uplne jako novy, ale spis kladky uz byly slyset. Citovat
Guest trakouš Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Díky za rady řemen musím v nejbližší době vyměnit a zkusím něco udělat s tou napínací kladkou. Mirec123 jak jsi tu kladku naklonil, to jsi ohnul ten plech co drží kladku? A chodí Ti ted ten remen po stredu kol? Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Pokud jde o rozvody na starších dieselech a TD (1,8 i 1,9), tak ofic. předpis výrobce je interval výměny 120tis km - sada, tzn. řemen i obě kladky. Nicméně, v situaci, když už většina těch motorů má dávno fousy, a zeměkouli objela už tolikrát, že si to už ani nepamatuje, je velmi vhodné řešit motor jako celek - a nejprv posoudit, jestli to má vůbec ještě smysl dělat. Mám-li motor, potažmo celé auto, s perspektivou ještě nějakého rozumného provozu, a nevím, co se kdy předtím na něm dělalo a jak, samotná výměna rozvodů moc ničemu nepomůže. Tyhle motory mají většinou totálně mimo vůli ventilů, na což se obecně kašle (9 z 10 motorů, co se mi dostalo do ruky, je mělo mimo), gufera na ventilech rozpadlé, na klice taky, s rozvody je třeba vzít i vodní pumpu... Takže, chci-li udělat vše najednou, tak je třeba před rozhozením rozvodů změřit vůle ventilů, pak rozhodit rozvody, vyndat vačku, rovnou vyměnit gufera ventilů, a seřídit správné vůle pomocí podložek. Dále dát nová gufera vačky. Pak sundat kompletní rozvody, vyhodit vodní pumpu a dát novou, dát nové gufero kliky. Dát nové rozvody, a podle potřeby dost často také novou řemenici pro altík. Teprve když uděláte tohle všechno, máte jakous takous jistotu, že ten motor je tak nějak mechanicky OK. Ani nezmiňuji, že je nanejvých vhodné dát např. i nové trysky, protože na ty se obecně taky kašle... Když je hotové tohle všechno, a je to udělané z kvalitních dílů, už by vás mělo potkat \"jen\" podfouklé těsnění, prasklá hlava, tekoucí čerpadlo, vyběhané turbo (pokud jej motor má), či chycená klika Hodně štěstí Poté, co máte takhle kompletně udělané rozvody, navzdory předpisu výrobce doporučuji vyměnit samotný rozvodový řemen už někdy při cca 70-80tis km, a dožije-li se motor náhodou i další výměny, tak při té další opět úplně vše - řemen, kladky i vodní pumpu. Při každé výměně řemene samozřejmě doporučuji překontrolovat vůle ventilů... Tímto postupem si zajistíte, že pokud se motor náhodou těchto nájezdů ještě dožije (viz Rebikova poznámka), nebudete muset ty rozvody rozhazovat několikrát jen kvůli tomu, že vám 10tis po výměně začala téct vodní pumpa, či že vám kvůli špatným vůlím ventilů auto v zimě přestalo startovat. Ale když se rozhodnete \"ušetřit\", a něco z toho nedělat - vaše věc Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Jinak, pokud řemen sjíždí z kol, je to způsobeno nesouosostí kladek. Stává se to především při použití noname... Citovat
zoby Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: oddie Pokud jde o rozvody na starších dieselech a TD (1,8 i 1,9), tak ofic. předpis výrobce je interval výměny 120tis km - sada, tzn. řemen i obě kladky. Nicméně, v situaci, když už většina těch motorů má dávno fousy, a zeměkouli objela už tolikrát, že si to už ani nepamatuje, je velmi vhodné řešit motor jako celek - a nejprv posoudit, jestli to má vůbec ještě smysl dělat. Mám-li motor, potažmo celé auto, s perspektivou ještě nějakého rozumného provozu, a nevím, co se kdy předtím na něm dělalo a jak, samotná výměna rozvodů moc ničemu nepomůže. Tyhle motory mají většinou totálně mimo vůli ventilů, na což se obecně kašle (9 z 10 motorů, co se mi dostalo do ruky, je mělo mimo), gufera na ventilech rozpadlé, na klice taky, s rozvody je třeba vzít i vodní pumpu... Takže, chci-li udělat vše najednou, tak je třeba před rozhozením rozvodů změřit vůle ventilů, pak rozhodit rozvody, vyndat vačku, rovnou vyměnit gufera ventilů, a seřídit správné vůle pomocí podložek. Dále dát nová gufera vačky. Pak sundat kompletní rozvody, vyhodit vodní pumpu a dát novou, dát nové gufero kliky. Dát nové rozvody, a podle potřeby dost často také novou řemenici pro altík. Teprve když uděláte tohle všechno, máte jakous takous jistotu, že ten motor je tak nějak mechanicky OK. Ani nezmiňuji, že je nanejvých vhodné dát např. i nové trysky, protože na ty se obecně taky kašle... Když je hotové tohle všechno, a je to udělané z kvalitních dílů, už by vás mělo potkat \"jen\" podfouklé těsnění, prasklá hlava, tekoucí čerpadlo, vyběhané turbo (pokud jej motor má), či chycená klika Hodně štěstí Poté, co máte takhle kompletně udělané rozvody, navzdory předpisu výrobce doporučuji vyměnit samotný rozvodový řemen už někdy při cca 70-80tis km, a dožije-li se motor náhodou i další výměny, tak při té další opět úplně vše - řemen, kladky i vodní pumpu. Při každé výměně řemene samozřejmě doporučuji překontrolovat vůle ventilů... Tímto postupem si zajistíte, že pokud se motor náhodou těchto nájezdů ještě dožije (viz Rebikova poznámka), nebudete muset ty rozvody rozhazovat několikrát jen kvůli tomu, že vám 10tis po výměně začala téct vodní pumpa, či že vám kvůli špatným vůlím ventilů auto v zimě přestalo startovat. Ale když se rozhodnete \"ušetřit\", a něco z toho nedělat - vaše věc na kolik taková sranda přijde? (bez trysek) Citovat
oddie Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Lampa: jo, mám. O ní platí přesně to, co napsal Rebik - rozvody jsem na tom dělal, když jsem tam dával tenhle motor (původně tam nebyl, ten co tam byl jsem dal do ségriné 205, když se do ní dodělávalo servo, a mezitím jsem v té 405 měl asi rok a půl TD). Mj. jsem na tom vyndaném motoru udělal klasickou chybu a nevyměnil vodní pumu - takže jsem ji pak stejně dělal po 5tis, ale na autě, kde se dělá podstatně hůř... Když na tom to auto bude jo dobře a já si mezitím nestihnu pořídit nic jiného, dožije se ještě výměny řemene, ale celých rozvodů těžko, tempem 20tis/rok bych to musel mít ještě aspoň 7 let... což tedy vážně jen v opravdu velké nouzi. Zoby: podívej se do ceníku Autobenexu a spočítej si díly. Plus práce dejme tomu 3 tis... a zhruba to máš. Rozvody tak 3,5, vodní pumpa 1-1,5, gufera + nějaká ta podložka tak 1,5, vše +- autobus, neručím za ty ceny. K tomu např. ještě těsnění víka ventilů - naskakuje to nepříjemně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.