MilanF1 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Gabriel: Ty tam dáváš ale Natural, na ten moje auto daleko nedojede ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Vazeni u me taky zcela vazne hrozi ze se nebudu moct zucastnit, praci davam tenhle tyden \"jentaktak\" a furt chrchlam a smrkam .... Malinko podezrivam jistou osobu co taky misto vylehavani normalne funguje a cestuje napriklad na Slovac Citovat
Luciferka Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Včera jsem natankovala v Jirkově za 34,70Kč a autí mám neumytý Mám ji ráda, proto ji v mraze netápím koupelí. Dnes ráno tu bylo -15°C brrrr Citovat
ChouLu Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Ještě k tomu bowlingu... na webu píšou, že buď pučují přezůvky za 50Kč/pár nebo si mohu přinést svoje... Myslím, že by bylo vhodné na to upozornit v v přvním příspěvku Citovat
Luciferka Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 \" Zapůjčení obuvi 50 Kč, k dispozici jednorázové ponožky, je možné hrát i s vlastní obuví, ale s čistou a nešpinivou podrážkou. \" Citovat
mk405 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 např. propisky, autička, piva:D, hrníčky, kaktusy, diaře, slevové šeky, bižu, drogerii, knihy, prostě cokoliv). když vydržíš, bude i pivo Citovat
Kata517 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak já jsem dopadla též jako někteří .. Máme v práci zítra akci, takže mě dřív nepustí .. Pokud by jsme skončili dříve, dorazím, ae nevidím to moc dobře .. :( Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak auto bude jako čuně, vapky v tomhle mrazu nejdou a kartáčovou myčku mu nedám, na to ho mám moc rád:D. Citovat
Veverka Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 No, snad dorazi aspon nekdo... Ja umeju, jen kdyz zitra zaprsi Myckou pri tehle teplotach naseho mazlika tyrat nebudu Citovat
Pavelbbk Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Super , položila ,mě chřipka do postele těšil jsem se na zítřek a teď tohle takže nejedu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 taky jsem nemyl když jsem byl v MB bylo -6°C tak jsem se na tl vykašlal Citovat
ChouLu Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 U nás byli 2 stupně na sluničku... tak jsem to šel aktivně umejt... začinám mydlit. a říkám si.. ta pěna dneska ale pěkně drží... hem ona zmrzla :D tak jsem to pak omejval po houbě hned teplou vodou Citovat
Veverka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 U nás byli 2 stupně na sluničku... tak jsem to šel aktivně umejt... začinám mydlit. a říkám si.. ta pěna dneska ale pěkně drží... hem ona zmrzla :D tak jsem to pak omejval po houbě hned teplou vodou Ledovej tuning :D:D Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Panorama je tak pod 1cm ledem snad to zítra cestou povolí Citovat
Veverka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Určitě zrovna na dálnici a celý jako jeden kus Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Já to nechám než pojedu nechám běžet a pak to musím seškrabat s tím bych na dálnici nejel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.