Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vazeni u me taky zcela vazne hrozi ze se nebudu moct zucastnit, praci davam tenhle tyden \"jentaktak\" a furt chrchlam a smrkam .... Malinko podezrivam jistou osobu co taky misto vylehavani normalne funguje a cestuje napriklad na Slovac :bacha:(

Odesláno

Ještě k tomu bowlingu... na webu píšou, že buď pučují přezůvky za 50Kč/pár nebo si mohu přinést svoje... Myslím, že by bylo vhodné na to upozornit v v přvním příspěvku ;)

Odesláno

Tak já jsem dopadla též jako někteří :( .. Máme v práci zítra akci, takže mě dřív nepustí :( .. Pokud by jsme skončili dříve, dorazím, ae nevidím to moc dobře .. :( :(

Odesláno

U nás byli 2 stupně na sluničku... tak jsem to šel aktivně umejt... začinám mydlit. a říkám si.. ta pěna dneska ale pěkně drží... hem ona zmrzla :D:D tak jsem to pak omejval po houbě hned teplou vodou :myslim

Odesláno
U nás byli 2 stupně na sluničku... tak jsem to šel aktivně umejt... začinám mydlit. a říkám si.. ta pěna dneska ale pěkně drží... hem ona zmrzla :D:D tak jsem to pak omejval po houbě hned teplou vodou :myslim

Ledovej tuning :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...