Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No znám \"borce\" (obvykle říděj dodávku nebo kamion) a ti se s tím často nes__ou. Chápu, že u kamionu je to těžký se tam vydrápat a dát to celý dolů (u dodávky možná ještě horší), ale jet za takovouhle časovanou bombou... :ticho Už jsem to zažil a naštěstí to byl jen dvakrát sníh na sklo a jedna hrouda ledu přímo do odstavnýho pruhu. Naštěstí, jinak :bacha

Odesláno

Tak já jsrm teda auto nemyl už dva měsíce a nehodlám na tom nic měnit, stačí, že omeju sebe :D

Doufám, že vůbec přijedu u nás je totiž -22 a nejsem si vůbec jistý, že když jsem naposledy tankoval, že to už byla zimní nafta :(

Odesláno

s tou deplotou je to fakt mazec a o tý naftě jsem teďko taky zauvažoval a mám trošku obavy... i když já tankuj na Benzině a tuhle tam byla cedule že je to až do -27 ale nejsem si jist jestli klasická nafta nebo ta verva tak uvidíme :-D

no jinak s tou čistotou teď sem koukal na něj před barákem a je pod jednou namrzlinou takže cajk :super

[upravil dne 8/12/12 08:59 od skuci]

Odesláno

jinak aby ste neřekli že sem škrt... :D tak jsem si vyžádal od našich partnerů nějaký dárkový předměty. Jsou to pojišťovny, se kterými v rámci klubu výrazně spolupracuji a tak Vám díky nim poskytuji pojistné produkty, tak se máte na co těšit :aut

post-40711-14109628414173_thumb.jpg

Odesláno
jinak aby ste neřekli že sem škrt... :D tak jsem si vyžádal od našich partnerů nějaký dárkový předměty. Jsou to pojišťovny, se kterými v rámci klubu výrazně spolupracuji a tak Vám díky nim poskytuji pojistné produkty, tak se máte na co těšit :aut

Jůůů omalovánky :aut:D :D

Odesláno

:mrk:mrk:mrk

Odesláno

je to jen Verva, byla i vločka připevněná na pistoli. Na normální naftě vločka nebyla

s tou deplotou je to fakt mazec a o tý naftě jsem teďko taky zauvažoval a mám trošku obavy... i když já tankuj na Benzině a tuhle tam byla cedule že je to až do -27 ale nejsem si jist jestli klasická nafta nebo ta verva tak uvidíme :-D

no jinak s tou čistotou teď sem koukal na něj před barákem a je pod jednou namrzlinou takže cajk :super

[upravil dne 8/12/12 08:59 od skuci]

Odesláno

Vervu do mrazů neberte, loni jsem ji bral, byla na ní vločka a při -28°C mi zamrzla a kolegům co ji brali tak taky. Normální TopQ bylo v pohodě.

Teda řeknu Vám, jestli já to nenatočím, tak budu pěkně naštvanej, ještě teď je tady -16°C.

Odesláno

Táák vysočina hlásí -12°C, jasno, sluníčko svítí, všechno zamrzlý, ale auto chytlo na první otočení i když se mu moc nechtělo :) Takže mě se nezbavíte :D

Odesláno

Jůůů omalovánky :aut:D :D

jj těch je tam vcelku dost hele :-) a různý druhy od různejch pojišťoven

Odesláno

Hmm, tak když nechytne 308, tak pojedeme 406. Ta je sice špinavá, ale co:aut

Ale vzhledem k tomu, že jsou auta v garáži, tak si myslím, že nebude problém :myslim

Jinak na předsedu jsem dnes zvědavej. Viděl bych to u něj na \"Top Gear\" přístup - žádné slitování :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...