Veverka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 No znám \"borce\" (obvykle říděj dodávku nebo kamion) a ti se s tím často nes__ou. Chápu, že u kamionu je to těžký se tam vydrápat a dát to celý dolů (u dodávky možná ještě horší), ale jet za takovouhle časovanou bombou... Už jsem to zažil a naštěstí to byl jen dvakrát sníh na sklo a jedna hrouda ledu přímo do odstavnýho pruhu. Naštěstí, jinak Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 jojo tohle je hrozně nebezpečný, ale takovej \"borcu\" je... a policajtům je to uplně jedno :/ Citovat
Veverka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Přesně, jedeš v obci 54 km/h a už ti topěj, ale aby hlídali ty fakt nebezpečný věci... škoda mluvit Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Tak já jsrm teda auto nemyl už dva měsíce a nehodlám na tom nic měnit, stačí, že omeju sebe Doufám, že vůbec přijedu u nás je totiž -22 a nejsem si vůbec jistý, že když jsem naposledy tankoval, že to už byla zimní nafta Citovat
skuci Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 s tou deplotou je to fakt mazec a o tý naftě jsem teďko taky zauvažoval a mám trošku obavy... i když já tankuj na Benzině a tuhle tam byla cedule že je to až do -27 ale nejsem si jist jestli klasická nafta nebo ta verva tak uvidíme :-D no jinak s tou čistotou teď sem koukal na něj před barákem a je pod jednou namrzlinou takže cajk [upravil dne 8/12/12 08:59 od skuci] Citovat
skuci Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 jinak aby ste neřekli že sem škrt... tak jsem si vyžádal od našich partnerů nějaký dárkový předměty. Jsou to pojišťovny, se kterými v rámci klubu výrazně spolupracuji a tak Vám díky nim poskytuji pojistné produkty, tak se máte na co těšit Citovat
Luciferka Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Super, aspon nebudu jediná, kdo nemá mazlíka umytýho Ikdyž ona je mimo 5. dveří čistá (na stříbře to není vidět) Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 jinak aby ste neřekli že sem škrt... tak jsem si vyžádal od našich partnerů nějaký dárkový předměty. Jsou to pojišťovny, se kterými v rámci klubu výrazně spolupracuji a tak Vám díky nim poskytuji pojistné produkty, tak se máte na co těšit Jůůů omalovánky :D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 jinak aby ste neřekli že sem škrt... tak jsem si vyžádal od našich partnerů nějaký dárkový předměty. Jsou to pojišťovny, se kterými v rámci klubu výrazně spolupracuji a tak Vám díky nim poskytuji pojistné produkty, tak se máte na co těšit :mrk:mrk Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 :D:roll:super:super:super:potlesk:potlesk jj Citovat
kajvet Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 je to jen Verva, byla i vločka připevněná na pistoli. Na normální naftě vločka nebyla s tou deplotou je to fakt mazec a o tý naftě jsem teďko taky zauvažoval a mám trošku obavy... i když já tankuj na Benzině a tuhle tam byla cedule že je to až do -27 ale nejsem si jist jestli klasická nafta nebo ta verva tak uvidíme :-D no jinak s tou čistotou teď sem koukal na něj před barákem a je pod jednou namrzlinou takže cajk [upravil dne 8/12/12 08:59 od skuci] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Vervu do mrazů neberte, loni jsem ji bral, byla na ní vločka a při -28°C mi zamrzla a kolegům co ji brali tak taky. Normální TopQ bylo v pohodě. Teda řeknu Vám, jestli já to nenatočím, tak budu pěkně naštvanej, ještě teď je tady -16°C. Citovat
ChouLu Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Táák vysočina hlásí -12°C, jasno, sluníčko svítí, všechno zamrzlý, ale auto chytlo na první otočení i když se mu moc nechtělo Takže mě se nezbavíte Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 tady už jenom -3,5 auto škrábat nemusím,zasvítí sluníčko a ono to roztaje samo Citovat
skuci Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 jinak aby ste neřekli že sem škrt... tak jsem si vyžádal od našich partnerů nějaký dárkový předměty. Jsou to pojišťovny, se kterými v rámci klubu výrazně spolupracuji a tak Vám díky nim poskytuji pojistné produkty, tak se máte na co těšit Jůůů omalovánky :D jj těch je tam vcelku dost hele :-) a různý druhy od různejch pojišťoven Citovat
skuci Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Tvl! To uz je dneska? hele je no... :-D Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Hmm, tak když nechytne 308, tak pojedeme 406. Ta je sice špinavá, ale co:aut Ale vzhledem k tomu, že jsou auta v garáži, tak si myslím, že nebude problém Jinak na předsedu jsem dnes zvědavej. Viděl bych to u něj na \"Top Gear\" přístup - žádné slitování Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.