Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechci zakladat nove tema;)

jak je to s barvou pristrojovych budiku?

Zil jsem v domneni ze \"lepsi\" vybavu urcuje bila barva....

ale ted jsem narazil na dve P407 skoro v max vybave a obe maji budiky cerne...

Pripadne se to asi da vymenit kdyz si sezenu bilou variantu...?

Odesláno
nechci zakladat nove tema;)

jak je to s barvou pristrojovych budiku?

Zil jsem v domneni ze \"lepsi\" vybavu urcuje bila barva....

ale ted jsem narazil na dve P407 skoro v max vybave a obe maji budiky cerne...

Pripadne se to asi da vymenit kdyz si sezenu bilou variantu...?

Aky rok vyroby boli auta nepises, ani kde original predane...

Odesláno

Ale kdepak, nicméně to neznamená, že nezkouším nic jiného. 355 g za cca 260,- za vyzkoušení určitě stojí. Nicméně první negativum už mám. Zatímco W5 voní svěže pomerančově tak tohle smrdí jak vanilkovej stromeček. Tím pádem než skončím s voskováním bude asi půlka auta poblitá... no nic jdu to zkusit...

Odesláno

... a takhle to vypadá s po dnešním \"3M\" leštění... nádherně se to nanáší, ale... ale musí se dát nejtenčí vrstva jak jen to jde a i pak je to po zatvrdnutí teda příšerný peklo :D Přiznám se, že jsem raději vytáhnul leštičku jinak bych na tom asi nechal ruce... Lak musí být po mytí dobře připravený clayem případně politůrou.

[upravil dne 17/8/13 20:51 od koblih69]

post-25417-14109632842255_thumb.jpg

Odesláno

Takový typ stinidel mám na své 5008 a zdají se mi být lepší než ty rolovací ve dveřích,jelikož tyto pokrývají celou plochu okna.

Odesláno

Tak ráno nechám auto před firmou, bedu firemní Hjundé a najednou lup - kamínek. Vylezu rozhlídnu se odkud jde ten zvuk křovinňáku a hned vedle seká tupec trávu. Parkoviště plný aut a vod něj to lítá sem a tam... tak k němu příjdu zeptám se jestli je to normální co dělá a on že to dostal nakázáno. Tak říkám, že jeslti bude jedinej škrábaneček na kteráýmkoliv firemním a nebo soukr. autě tak je to na něm. Nahodil podkovu a zmizel. Říkám si OK, tka snad tam dá třeba papír a zítra až tam nikdo nebude to poseká. HOUBY: vrátím se a všechny auta zahnojený od trávy. O tom kolik na ně nalítalo kamenů raději nepřemýšlím...

Tak jsem se tak vytočil, že jsem sehnal číslo na jeho vedoucího a toho jsem po telefonu seřval tak, že když si na to vzpomenu je mi ho skoro líto. No auto museli ručně umejt a už je zase klášný :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...