Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Až to nastane , tak to soupnu ještě do inzerce, ale zatím to nápisu sem.

Během února bych rad prodal mou 407.

Kdyby někdo chtěl muže me už kontaktovat .

2.7 Hdi AM6, sedan, hneda metla, plna výbava , rt3 cestina, mapy 2013, kůže , xenony, JBL, USB box,tempomat, omezovac, el ventilky, nové přední i zadní brzdové desky, letní 18\" stav tak ještě jedno leto Alu, zimní 17\" 95% plechy,

Najeto 115000 km, 100% stav, koupena u Peugota v Německu jako predvadecka 2006. Poctivý servis po 20000 km , moje auto. Opraven lehce škrably PZ blatnik.

Odesláno

Milhaus65: Zdravím. Mám ten dojem, že mám od Vás češtinu do PP, ale to teď není podstatné :) Rád bych se zeptal, jaké jsou možnosti odstranění rýhy v laku na dveřích (reaguji na Vaši připomínku o škráblém blatníku). Je třeba přestříkat celé dveře, nebo jsou dneska nějaké modernější metody? (na korekční tužky nevěřím :) )

Odesláno

Takze... Rano postavim na kapustnicu... Vcera zakupeny roztok na strojove cistenie s tepovacom...

Zajtra sa bude interier moje krasavice lesknut ako psie gule... Idem konecne tepovaaaaat...

Karcher je uz nachystany... Kto chce prist? Pobeham aj ine auti... Nech tu niesom sam :aut

Urobime si z toho minizrazik u ovecky :D

[upravil dne 30/12/12 15:19 od Marcel00]

Odesláno

Marcel ja dojdem! Udaj polohu a presný čas! Čo môžeš stihnúť na silvestra, neodkladaj na budúci rok...

[upravil dne 30/12/12 15:19 od Marcel00][/rquote]

[upravil dne 30/12/12 22:24 od Red Devil]

Odesláno
Takze... Rano postavim na kapustnicu... Vcera zakupeny roztok na strojove cistenie s tepovacom...

Zajtra sa bude interier moje krasavice lesknut ako psie gule... Idem konecne tepovaaaaat...

Karcher je uz nachystany... Kto chce prist? Pobeham aj ine auti... Nech tu niesom sam :aut

Urobime si z toho minizrazik u ovecky :D

[upravil dne 30/12/12 15:19 od Marcel00]

Jen blbni, však ty si vzpomeneš až ti budou vrzat sedačky pod zadkem :D

Odesláno

dnes som dal konecne vymenit olej v automate AM6. Auto ma 6 rokov (1/2007) a 180 000km a doteraz na 90% nebol meneny. Vytieklo 3 litre cierneho oleja, ktory oproti novemu mazal o poznanie horsie. Po naliati noveho cireho cerveneho, prevodovka sa chova lepsie, vole zmizli, je tichsia. Ked som zastavil, tak som doteraz hovoril, ze mi prehodilo do akejsi polrychlosti, kde po pusteni brzdy (na Dcku) sa mi rozbehlo len velmi pomaly, potom trochu cuklo akokeby zaradilo rychlost a slo to ako klasicky hydromenic, tak toto robi stale, ale uz bez cuknutia, totalne plynulo.

Zatial spokojnost, ked budem robit dalsi servis, tak dam vymenit dalsie 3 litre, stalo to 60eur aj s robotou.

Rozhodne odporucam kazdemu vymenit olej v automate.

Odesláno

No já olej měnil v létě (v manálu) ale když mi ho kámoš v Peueotu scháněl tak nám pořád nutili názor že je tam doživotní náplň, že se to nemění pomalu mi ho nechtěli prodat ale já na tom trval,že ho chci a taky jsem ho vyměnil ale porod byl povolit vypoušťák neměl jsem origo čtyřhran a nabroušenej imbus se mi pořád žvýkal.

Odesláno

Ja tak neznášam výraz ,, doživotná náplň ,, akou sa oháňajú výrobcovia . Koľko je to doživotie pre prevodovku s doživotnou náplňou? 100t km, 200t km, 300t km? Áno, keď tam nevymením olej, dožije sa mi oveľa oveľa skôr. Po kúpe auta som preventívne vymenil aj tento olej a keď som videl, čo za sra.čka odtiaľ vytiekla... A to mu svietilo číselko necelých 100t km, aj keď v reáli určite viac, na veci to nič nemení.

[upravil dne 6/1/13 02:16 od Thomashko]

Odesláno

Já jsem měl asi zodpovědného majitele auto bylo v dobrém stavu ale taky jsem preventivně měnil vše, olej převodovky jsem měnil na 198tis. a musím říct, že asi byl měněný, protože byl úplně čistý. Dokonce auto mělo novou německou TK .

Odesláno

Tak by to malo byť. Dožičiť autu to, čo potrebuje, tak, ako to pravdepodobne robil aj majiteľ pred tebou. Po takom človeku je radosť kúpiť auto a takých je veľmi veľmi málo ( samozrejme okrem nás tu na fóre :D ). A meniť veci preventívne, odpadne tým kopec ďaľších starostí, ktoré nás potom stoja oveľa viac financií, času a nervov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...