Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháním nějakej prográmek na převod videa z Avi nebo WMV do mpeg4, nejlépe s možností si nastavit i velikost rozlišení displeje, v mém případě potřebuji 960x640. Nevíte o něčem?? Chci si dát nějaký videa do mobilu, ale kvůli kapacitě paměti nechci do mobilu tahat 1 film s velikostí třeba 1GB.

Odesláno

Lepší v uživatelský přivětivosti, lepší v rychlosti a lepší v kompaktibilitě formátů;)

Koblih: ja nevim o čem se tu psalo včera, co včera, i dneska už, takže známe. Ale tohle si nějak pamatuju:D

[upravil dne 12/10/12 23:43 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No v tomhle rozlišení -960x640 ,které požaduješ to určitě menší nebude. Leda snížit datový tok, ale kvalita nebude nic moc. Podívej se , jaké parametry má to tvoje video pro převod, ale určitě to nebude nic moc.

Odesláno

No tech temat tu bude víc, on je ten program multiformatovej a dost dobře nastavitelnej, takže určo vyzkoušej

jinak do toho mobilu mužeš použit klidně rozlišení 720 x 560 např a pořád to bude pěkný, možná i 640x480

[upravil dne 12/10/12 23:52 od Radek Hurvajz]

Odesláno

má nějakých 1107kbps, jestli to je ono :D

Když použiju menší rozlišení, tak to potom nemám přes celej monitor, což na 4\" displeji pak to video moc velký není, jinak by mě stačilo i 640x480

[upravil dne 12/10/12 23:52 od Šalda]

Odesláno

Přehravače to umí roztahnout, např MX Player

JJ ty kbps to je ono, mužeš jit níž, zkus 750kbps a vyzkoušej to. jinak ten program umí i jednoduchý střih, tak mužeš zkoušet na kousku filmu

[upravil dne 12/10/12 23:54 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ten MX player tam mám, ale zatím jsem to v něm nezkoušel, ještě to video nemám v mobilu.

Rozlišení původního videa nevím, takhle jsem to stáhl.

Radku, AVI se mě zdá zbytečně velký:myslim

[upravil dne 12/10/12 23:59 od Šalda]

Odesláno

Přehrávač v počítači ti určitě řekne parametry videa, třeba v KMPlayer je toho vidět docela hodně. A pak všechny převaděče, ale osobně si myslím, že tyhle videa nemá vůbec cenu převádět.

Odesláno

Osobně bych koupil do telefonu větší kartu a je klid, takovejch 16GB dneska stojí do 400,- a možná i míň a nic bych nepřeváděl

Velikost videa zjistíš i pod pravým klikem a vlastnostmi.

[upravil dne 13/10/12 00:05 od Radek Hurvajz]

Odesláno

teď to má 640x480, ale právě jsem to chtěl zvětšit na rozlišení mýho displeje, ale přitom trochu ošulit kvalitu aby to bylo menší.

Jinak v mobilu mám paměť 16GB, ale nejdou tam dát karty, mám Sony xperii P:(

Edit, tak jsem to konečně našel, velikost to má 1280x720, 43 minut má velikost 952MB, což se mě zdá opravdu moc.

[upravil dne 13/10/12 00:15 od Šalda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...